Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Sreda 26.03.2014.
18:00
J. Arsenović - Vesti A
Darko Šarić odneo je prevagu nad NATO žrtvama, a oštar govor predsednika Srbije o izostanku kažnjavanja bar jednog dželata zapadne vojne alijanse doživeo je cenzuru u najvećem broju srpskih medija.
Sreda 26.03.2014.18:08
Пледирање на јаке руско-српске односе само је одјек идеја прошлости. Они који у Европи, на Балкану или у БиХ пате за Путином нека иду к њему”, рекао је Кларк, додавши иронично да је „Сибир огроман и да у њему има места”, пренела је агенција Хина. (Танјуг) Oce li da bude reakcije, ili nece , posto je to kao i uvek jedan od penzionisanih.
Sreda 26.03.2014.18:23
Nije nasha sramota poraz! Nasha sramota je sto smo im oprostili a oni se nijesu, cak ni u shali izvinili!!! Imamo bracu Ruse kao saveznike i samim tim mogucnost za osvetu i spasavanje casti i dostojanstva, ALI NE!!! Nashi politicari su izabrali vazalstvo i pljunuli na srepske zrtve a pruzaju ruku pomirenja dzelatu!!! KUKAVICE SRAMOTNE!!!
Sreda 26.03.2014.18:58
Jeziva je sramota, ravna katastrofi, cinjenica da Vucic nigdje nije evocirao sjecanje na zrtve bombardovanja...jadnicak neki i kukavica velika je on!!!
Sreda 26.03.2014.19:20
Nekada ne tako davno se za javnu uvredu placalo. Danas u liberalnom anarhizmu sa gazdom hegemonom koji lovi u mutnom, toga nema. Placa opet zrtva, jer jaci kaci. Nema casti niti dostojanstva. Postoji samo novac-sodoma i gomora. To je ono sta i Biblija opisuje. Ljudi ce ili da se trgnu ili ce da udju uz radikalizam opet u nekakav novi totalitarizam gde ce opet da bude mutno u kojem ce neki novi gazda da lovi. Iz krajnosti u krajnost. Zasto? Narod je nezainteresovan, i zato je potrebna revolucija. Sve ostalo su samo price....lovacke price.....
Sreda 26.03.2014.21:45
Očekivati OD ŠPIJUNA I IZDAJNIKA koji vode SRBIJU DA BILO ŠTA KAŽU O NJIHOVIM ZLIKOVCIMA PRIJATELJIMA GOVORI KOLIKO SMO MI NAIVAN I DOBAR NAROD . VEĆE ZLO OD POBEDNIKA IZBORA NIJE MOGLO DA SE DOGODI SRBIJI .
Četvrtak 27.03.2014.08:16
hahahahahaha, koga da osudi danas Nikolic? Ne samo Nikolic, vec bilo koji funkcioner Srbije pa cak i obican gradjanin? Da li sad treba osudjivati one koje su VOJISLAV KOSTUNICA tadasnji predsednik SR Jugoslavije i pokojni ZORAN DJINDJIC predsednik Vlade Srbije oslobodili svake odgovornosti. Kolko je puta Kostunica otiso i zapalio svecu zrtvama besmucnog bombardovanja, kolko puta on a kolko neko iz DS? Danas se neko setio zrtava, posle petnaest godina. Gde ste bili svih ovih godina gospodo? Da nije bilo bombardovanja nebi bilo ni Kostunice ni Djindjica ni njegovog DS - a. Narod je reko svoje i kaznio lazne patriote sa Bajlonove pijace, sad nek uzivaju sa SRS i Dverima u opoziciji.
Sreda 26.03.2014.18:20
Vucic nije vadio iz usta malu Milicu Rakic neka joj je laka crna zemlja a sada ne sme da spomene NATO agresiju.
Sreda 26.03.2014.19:01
Tekst je odičan niša čudno ko vlada Srbijom. bez uvrede ovakvu vldu biraju penzioneri oni su na ovim izborima imali milion i osamsto hiljada glasova.
Sreda 26.03.2014.19:10
kreni brate, ali se ne uzmi, malo ima onih koji nisu. eto sada svega, al' i nama koji cemo izustiti njega. tada svanu i zamukne seme.
Četvrtak 27.03.2014.09:31
Дугујем ти извињење за напад на твој коментар од пре неки дан! Извини, претерао сам! Наравно да имаш право на своје мишљење! Ма шта мислио, желим ти све најбоље!
Sreda 26.03.2014.19:15
Ne samo da ću uvijek govoriti i o NATO žrtvama našim, nego me apsolutno boli briga hoću li nekoga uvrijediti ili ne, niti ću se voditi time da budem ovca u čoporu vukova, pa te hrišćanske gluposti koje su zamke uma poput "Ko tebe kamenom ti njega hlebom" i "O mrtvima sve najljepše" neka se ostave za budale. Ričard Holbruk je pokojnik i o njemu SVE NAJGORE, jer je ratni zločinac iz NATO bombardovanja 1999. Svake godine na ovaj datum me razbjesni kada se samo sjetim još čime su nas sve bombardovali, tako da jako žalim što nemam šansu da makar jednu s osiromašenim uranijumom posejem u SAD, jednu u Njemačku, jednu u Englesku, jednu u Francusku itd. odakle god je poletio bilo koji avion 1999.
Sreda 26.03.2014.19:19
A svi oni koji su se bavili cenzurom onog govora i stišavanju priče o bombardovanju trebali bi, da je sreće, da imaju tako zakuvanu čorbu da bi morali da bježe iz zemlje za sva vremena u roku od 24h ili bi osvanuli obješeni s namještaljkom da je u pitanju suicid. Tako se čisti zemlja od izdajnika uvijek sa velom mistike, bez tragova. Izdajnici roda svoga i CIA-ši među novinarima, sjeme vam se zatrlo!
Četvrtak 27.03.2014.06:38
Знаш, углавном сам ценио твоје коментаре и с већином се слажем, али стварно све више и више одлазиш у OUT! Очигледно је да ниси верник, па зато пљујеш по ономе о чему не знаш скоро ништа! "О мртвима све најбоље" је латинска изрека! Подмећеш то православљу из незнања, као и тај цитат из Јеванеља "Ко тебе каменом ти њега хлебом", који буквално тумачиш у свим областима живота, што је карактеристика атеиста, који о хришћанству скоро ништа не знају, али зато стално пљују по њему! Већ сам ти објаснио на претхоном коментару шта значи тај цитат из Јеванђеља и било би боље да не шириш такве лажи! Али, наравно, можеш да радиш и пишеш шта хоћеш, јер то право ти је дато од Бога! Не замери на коментару!
Četvrtak 27.03.2014.09:25
Treba da procitaju esej 'Pravda za Srbiju' austrijskog pisca i dramaturga Petera Handkea. Covjek je dublje razumio nepravdu koju je Srbiji ucinio zapad , nego 99% Srba , ukljucujuci i ove iz danasnje, a i one iz proslih vlada.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)