Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 25.03.2014.
15:20
Srna A
Nemačka štampa ocenjuje da su i Zapadu i Rusiji ekonomski aranžmani važniji od političkih konflikata i procenjuje da će se ruski predsednik Vladimir Putin posle Krima uzdržati od bilo kakavih daljih vojnih intervencija.
Utorak 25.03.2014.15:28
Merkelove izabrala jaceg I perspektivnijeg partnera! U protivnom Nemacka je deli a sa cifrom minimum dva....
Utorak 25.03.2014.15:48
Definitivno i Nemačka shvatila da se mora povinovati Rusi. U protivnom joj se ne piše dobro
Utorak 25.03.2014.17:31
Savez Rusije i Nemacke je istorijska nocna mora Anglosaksonaca duga vise stotina godina. Potpomognuti najvecom elitom svetske masonerije sve su uradili sto je moglo da ih okrecu jedne na druge i do sada im je uspevalo. E sad, dal ce Putko i bakuta uspeti da ih izrade, to ne znam ali vidim da se sve vise smeskaju. Kazu da Putko prica nemacki ko maternji jer je bio stacionaran u Nemackoj kao KGB agent. Dok mu se baksi redovno smeska, kad ga vidi crni Onana snuzdi se ko gnjila banana.
Utorak 25.03.2014.18:02
Ni ti ni ja ne mozemo da predstavljamo 95% nemacke javnosti ali obojica znamo da Putin nije okupirao Nemacku nego Amerika sa nekih 100.000 vojnika i visestrukim CIA ispostavama sirom zemlje. Merkelovu nije prisluskivao Putin nego Amerika, verovatno zbog tih mojih snova kako kazes.
Utorak 25.03.2014.18:19
Amerika nije okupirala Nemačku nego ju je oslobodila i ujedinila. Oslobodila ju je ruske čizme, komunizma i ujedinila njenu istočnu i zapadnu polovinu u jedinstvenu državu. Setimo se samo s kojim oduševljenjem su Nemci dočekali rušenje Berlinskog zida, koji su Rusi izgradili.
Utorak 25.03.2014.18:28
Jeste, pisalo u Mikijevom zabavniku koji si zavrsio za razliku od prva dva osnovne. Amerika je samo u Drezdenu Nemacku oslobodila preko pola miliona civila tepih bombama. Ona nije ujedinila Nemacku nego prosirila svoje vojne baze na istocnu Nemacku i tako je osvojila celu. Nemci su docekali odusevljeno rusenje zida kao mi Peti oktobar. A naravno da Amerka nije okupirala Nemacku, njene trupe su u turistickoj poseti nemackim znamenitostima kao i Hitler nekad u Francuskoj npr.
Utorak 25.03.2014.18:38
Izvini bato a u kojoj drzavi ti zivis?Pitam te zbog toga posto ja zivim u Nemackoj.Vidim da siris neke dezinformacije pa red bi bio da sprecim. Bas ti Nemci sto ti kazes da su sa odusevljenjem cekali rusenje zida su prebegli u zapadnu Nemacku i sada kukaju i traze da im se Rusi vrate.Dok su bili pod ruskom cizmom svi su imali posao deca u zabavistu besplatno i td..Istocna Nemacka propada sve vise i vise.Kuce se prodaju po mizernim cenama,gradovi izumiru,svi beza na zapad.Koliko je godina proslo od ujedinjenja?Pa sto onda nisu izjednacili Standard?
Utorak 25.03.2014.18:50
Izjednačiće do 2019. godine. Angela Merkel je rekla da će dotle ekonomija istočnog dela Nemačke potpuno da se oporavi i integriše u ekonomiju zapadne Nemačke. A za zaostalost istočne Nemačke krivi su Rusi i komunizam.
Utorak 25.03.2014.19:36
Да ли Русија охрабрује Квебек да се одвоји од Канаде како би се та провинција придружила војној алијанси коју предводи Москва? Очигледно не.То би могло да буде поређење, истина веома благо, с америчким потезима, које је прва повукла Викторија Нуланд, а чији је циљ било привлачење Украјине, са главном руском војном базом,у западну орбиту. Суштина ове политичке орбите је НАТО, који се од распада Совјетског Савеза систематски ширио према Русији. Постављене су ракетне станице чија је једина стратешка функција да хипотетички омогуће САД да изведу први нуклеарни удар. НАТО је редовно спроводио војне вежбе уз руску границу, а Русија не заступа непријатељску идеологију и само тражи нормалне однos
Sreda 26.03.2014.03:04
Zapad: Крим је свакако Руски, Руси су превише јаки, талијанима, белгијанцима, шпанцима и иним не пада на памет да гину ко будале за Украјину, није лоше имати редован гас, са Русијом може да се направи 100 х више $ него са Украјином, ако раније није констатовано онда ево сад - Крим је свакако Руски, Јулија је неурачунљива, главати бизон је примио два у срдашце, Кличко је одлучио да се посвети боксу и хаику поезији, па према томе - Biznis је važniji od rata.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)