Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 21.03.2014.
12:03
J. Arsenović - Vesti A
Treba li Srbija da se odredi prema događajima na Krimu koji se odvijaju tako velikom brzinom da će, sudeći prema jučerašnjoj najavi šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova, crnomorsko poluostrvo s većinskim ruskim stanovništvom već sledeće nedelje postati i formalno sastavni deo Rusije?
Petak 21.03.2014.12:21
Srbija Draga nikad protiv Russije lose ne odgovara-setite se nato-bombi koje poubijase mnogo nase brace-zarad para i dosta dugovanja teraju nas na zrtvu koja nam ne odgovara-nek svakoga kletva stigne ko u ovom slucaju Russiji ne u pomoc hitne-Svi Srbi ko jedan staju da nam se druge teroriste ne rugaju-svi zajedno sa nasom Russkom Bracom da odbranimo Svetu nasu Pravoslavnu Rasu +Srbijo probudi se nije kasno, okrenite ledja Russiji propasmo+
Petak 21.03.2014.13:06
Sveti Petar I (Cetinjski) predstavio se u Cetinjskom manastiru na dan sv. Evanđelista Luke 18. oktobra 1830. godine, pun truda, briga i godina, u četrdeset i šestoj godini svoga arhipastirskog služenja. Uoči samog Lučindana, predosetivši sveti Vladika, da mu se bliži kraj, pozva svog sekretara Simu Milutinovića u svoju ćeliju i saopšti mu u pero svoje poslednje zaveštanje i volju. Ističući u zaveštanju da je čuvao narod i sirotinju kao svoju dušu, sveti Mitropolit moli svakoga Crnogorca i Brđanina maloga i velikoga, kome je što sagrešio ili kakvu žalost učinio, da mu svak oprosti, od sveg srca i duše, opraštajući i sam svakome, ko mu je ma šta sagrešio: da je svakome vavek prosto...
Petak 21.03.2014.13:10
Sveti Petar I (Cetinjski) pretstavio se u Cetinjskom manastiru na dan sv. Evanđelista Luke 18. oktobra 1830. godine, pun truda, briga i godina, u četrdeset i šestoj godini svoga arhipastirskog služenja. Uoči samog Lučindana, predosetivši sveti Vladika, da mu se bliži kraj, pozva svog sekretara Simu Milutinovića u svoju ćeliju i saopšti mu u pero svoje poslednje zaveštanje i volju. Blagosiljajući sve dobre, verne i poslušne, ostavlja im za opštenarodne potrebe novac koji je dobio kao pomoć od ruskog cara i zbog koga su ga neki klevetali i zaklinje ih da se drže jednoverne i jedinorodne Rusije.
Petak 21.03.2014.13:29
Casno i Posteno+.Dogadjaji koji se desavaju munjevitom brzinom podsecaju pred pocetak 1.sv rata, no mi uvek ocekujemo da nama neko pomogne al sad je obrnuto i ako izgleda da je Russija mocna kakva i jeste, nas glavni zadatak je da im obezbedimo najbolju poziciju barem na balkanu. Da podsetim sve koji ne znaju da su Russki dobrovoljci dolazili da nam pomoc pruze i svoj zivot dadu. Bez Russije Srbije nebi bilo......
Petak 21.03.2014.12:21
sluge su uvele sankcije Belorusiji... samo zato što je tako naredio brisel... sad - pošto je sujeta picoustog zadovoljena, i pošto je dobio apsolutnu vlast - sad će i gazde da traže da im se "usluga" vrati.. Rusija će biti "odličan" trenutak da se picousti pokaže u punom svetlu.. Južni tok se svakako dobrano opstruiše... Jedino me živo interesuje kako će sline iz srbije da prihvate tu priču...
Petak 21.03.2014.14:44
Rekoh ja lepo pre 10-tak dana... Podrzimo li Rusiju znaci da podrzavamo i ono sto se desilo sa Kosovom... Ako podrzimo zapadnjacke zlotvore,znaci da su nas zasipali bombama sa dobrim razlogom...
Subota 22.03.2014.06:38
Nema iznenadjenja, Briselska guzica je ogromna, a nasa superzitorijumska bezkicmena vlast, moze jos vise da se uvuce. P-usti ume pri tome kao pijavica da se dobro prihvati i drzi u guzvi.
Subota 22.03.2014.08:10
Još jednom EU pokazuje otvoreno i bez srama svoje licemjerje ! Da počnem iz početka : Njemačka je prva priznala Sloveniju i Hrvatsku i napravila pritisak na ostale članice EU da urade isto ! Priznali su i BiH, iako srpski narod nije pristao na referendum, što je očita povreda medjunarodnog prava ! Bombardovali su Srbiju, kao do sada ni jednu zemlju, 19 zemalja se udružilo u zločinu protiv jednog malog naroda sa velikim srcem ! Ruku na srce, mene bi lično bila sramota da sam kojim slučajem na njihovom mjestu ! Ali oni idu dalje, traže od Srbije da prihvati realnost okupacije i radi " mira i stabilnosti " u regionu potpiše briselski sporazum !
Subota 22.03.2014.08:15
Sada od Srbije opet ucjenom traže da ofisijelno prizna KiM, ako želi jednog dana, ko zna kada, postati članica EU ! Kao trešnjica na šlag, još nas pitaju naše mišljenje o dogadjajima vezano za Krim i Rusiju ! Ovo je perverzija na djelu ! Što je najgore, gradjani još uvijek vjeruje da su nam evropske zemlje prijatelji, partneri, investitori dobre volje i morala ! Ostaje nam pogled u nebo i tiha molitva !
Utorak 22.04.2014.04:10
Evo sta kaze starac Gavrilo sta ceka Ameriku I one koji ih podrzavaju. Dosta prorekao I za Kosovo ali meni se ovo svidelo jer je lepo opisao Amerikance odvratne! Ameriku, taj Vavilon, Gospod će mukom pritisnuti, njeni će gradovi u vodi plivati. Od nje je sve zlo poteklo, prvi nemoral, prvi loš film, prvo loše učenje dece, pa čak sada misle i čipove da postave da nama vladaju k’o sa životinjama, da nam komanduju gde ćemo ići i šta ćemo raditi. Stavljaju sebe u ulogu Boga, a ne znaju da Bog rukovodi koracima i glavom čoveka. Bog im neće dati da gospodare, pre će svoju smrt i propast ugledati. Gradovi će njeni potonuti, vidim, u provalje koje se otvaraju, nestaće sa lica zemlje taj Vavilon!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)