Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 19.03.2014.
16:06
Ž. Marković - Vesti A
Slučaj Željka Stevanovića, koji je prošlog četvrtka u Banjaluci usred bela dana ubacio bombu u gradski autobus i usmrtio vozača Boru Topića, ponovo je otvorio polemiku o radu pravosudnih organa u Srpskoj.
Sreda 19.03.2014.16:49
Nije ovo nista specificno za Republiku Srpsku. Sve zemlje koje su prosle rat imaju ljude sa traumama. Da ne pisem o cemerikama, eu i engleskim gde besni manijaci i klinci nakljukani gmo hranom i picem, video igricama, holivudskim 'filmovima' itd krenu da ubijaju ljude oko sebe. Sta su sve ljudi prosli u Republici Srpskoj, situacija je jos uvek podnosljiva Tekst je tacan ali imam mnogo protiv naslova jer nekako posredno napada ljude u jedinoj srpskoj zemlji - Republici Srpskoj !
Sreda 19.03.2014.19:23
Nije ovakva situacija samo u Srpskoj nego svuda po regionu....ludaka i manijaka je iz dana u dan sve više! Živim u manjem mjestu pa se to još više primjećuje u manjim sredinama! Npr: čovjek je liječen u bolnici za mentalne bolesti upoznao tamo suprugu takođe pacijentkinju. Sklopili brak, dobili 3 djece, žena ga napusti, djeca završe u dom za nezbrinutu djecu...On iz dana u dan mjestom tako luta, viče, pjeva kako je kad raspoložen.S vremena na vrijeme ode u bolnicu pa se vati i tako postaje potencijalna opasnost za okolinu.... Čist primjer da su totalno zatajile i medicinske i socijalne službe! Da one rade kako treba ovo dvoje ne bi stvarali 3 sirote djece !!!
Sreda 19.03.2014.19:42
E sad...svi se "vadimo" na to bio je rat ' 90-ih i bombardovanje '99. Slažem se da to sve nosi svoje traume..... Ali....ja na to odmah dodajem šta su i kakve sve grozote i traume prošli Srpski ratnici 1914-18....? Prošli pješke golgotu i pakao Albanije, gladni, žedni, bolesni....desetkovani smogli snage da probiju Solunski front, vrate se kući i nađu sve popaljeno, uništeno a mnogi i sve pobijeno !!! Pa su opet smogli snage da izgrade zemlju..stvore porodicu i....sačuvaju pamet !!! Voljela bi da mi neko odgovori na ovo moje pitanje....A KAKVA SU OVO VREMENA DANAS?
Sreda 19.03.2014.19:47
Treba se baviti uzrocima tih psihickih poremecaja.Ukoliko prije svega vlast se ne pozabavi time pa i citavo drustvo takvih slucajeva ce biti sve vise i vise.Ako su se godinama svadjali postavlja se pitanje sta je radilo sudstvo da se njihove nesuglasice rijese.Dali nisu neke sudske odluke dovele do toga da covjek uzme pravdu sam u svoje ruke.Mnogi su danas,a i prije na sudu bili kaznjavani sto se kaze na pravdi boga.Mnogo puta su sudovi donosili rjesenja ne na osnovu pravde nego ko je koliko mocan.A toga i sada ima i dok se tako bude sudilo bice tih slucajeva sve vise i sa sto vecim posledicama.
Petak 21.03.2014.07:45
Tako je i u Srbiji, svako mesto ima desetak stalnoih "pacijenata" koji hodalu ceo dan ulicama, Vršac i više, jer su kapije duševne bolnice najčešće otvorene...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)