Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 14.03.2014.
00:22
Beta A
Rusija ne želi rat, izjavio je ruski ambasador pri UN Vitalij Čurkin na specijalnoj sednici Saveta bezbednosti UN posvećenoj Ukrajini. Sednici je prisustvovao i prelazni ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk. Odgovarajući direktno na Jacenjukove reči, Čurkin je optužio Evropljane i Vašington da su izazvali tu krizu i da su podstakli Ukrajince da "silom sruše legitimnu vladu" te zemlje.
Petak 14.03.2014.00:32
Како год било Украјинци су се дебело зезнули. Ето им сада демократије запада.Биће касније касно за кајање. Жао ми их је јер су наивни као и ми Срби.Уместо да верују својој браћи Русима они су хтели некакав имагинарни бољи живот под окриљем ЕУ,а знамо добро да би тамо били само обична колонија без имало достојанства, на који су историјски Украјинци навикли.
Petak 14.03.2014.00:44
Ukrajinci ne postoje, postoje Malorusi, Poljaci i nacisti. Kozacima pravoslavcima su Poljaci, drzeci se njihovih vojnih usluga, dodelili zaporosku zemlju, poticuci njihovo naseljavanje. Dimitrije Visnjovecki, poljski princ je izabran za kozackog atamana-velikog generala. Jakom vojskom pregazili su Vlasku pod Turcima i uputili se ka Konstantinopolju. Kralj Etijen opremit ce armiju Kozaka-krajisnika kako bi mu cuvali granice. Da li ima ovde slicnosti sa Srbima i Austrougarima? Da li ce Poljska da nastavi da prati Zbignjeva ili ce da se zamisle nad nacistima...ipak im je princ bio ataman kozacki.
Petak 14.03.2014.07:57
Naravno da ce poluostrvo Krim da se pripoji Rusiji!!! Medjutim, sada je ovo prilika da Rusija razoblici i razgoliti agresore i njihovu jezivu tiraniju pod okriljem demokratije koju sprovode Amerika i EU!!! Rusi ce im pokidati bulju...opet ce ih vratiti u pelene!!!
Petak 14.03.2014.08:27
Strasno veliki poraz Zapada, dozivjeli su debakl od Rusije. I sada umjesto da se pokriju ushima i cute, oni srljaju dalje u blato!? SADA CE DA DOBIJU: TRAZILI STE GLEDAJTE! BICE IM NEPRIJATNO, U NAMANJU RUKU, OD SOPSTVENE SRAMOTE U KOJU SU ULETJELI LAKOMISLENO, POCJENJUJUCI RUSIJU I PUTINA!!!
Petak 14.03.2014.10:08
Brzo ce ih Rusija dotjerati u red! Ne brini...vide oni da Rujo raste i u cudu su od straha, a znaju da rusi nose kockasta muda i da se sa njima ne mogu zezati i tuci!!!
Petak 14.03.2014.05:01
Bestidni car je mislio da je postao gospodar svjeta, kad je natjero srpsku vlast da pristane na briselske laži a ono iskrsnu veći problem nego što je KOSOVO.
Petak 14.03.2014.00:32
Jacenjuk, inace covek MMF istorijata......apsolutno i potpuno neprihvatljivo da se u 21. veku rešava bilo koji sukob tenkovima, artiljerijom i vojnim čizmama na terenu....pogledajmo profil i usporedimo sa uplasenim profilima ostalih politikanata postavljenim po svim Slovenskim zemljama. Kako se ne seti Afganistana, Iraka, Pakistana, Libije, Sirije, Somalije, Sudana, Jemena itd...sve u 21 veku SA CIZMOM NA TLU, na samo dronom. Rusi su svoji na svome. Rusi imaju obrambenu vojsku kao i Kina, NATO su PLACENICI. Kad su ikad u istoriji placenici nesta branili, a da nisu prodali ili izdali za vecu svotu novca. Mozda bi i ovaj puta ako im se ponudi, a kes imadu Rusi i Kinezi. Tko zna......
Petak 14.03.2014.09:20
Auuu! čeveče, A mi tražimo Stefana Nemanju medju našom političkom elitom. A ono vidi pojavio se Nemanja na ovom portalu i odmah zakukao za EU.
Petak 14.03.2014.11:01
Ma ovaj Jacenjuk je jedan smrdljiv jevrejin ko je došao na svoju funkciju bez legitimnih izbora. I ko će u roku od deset dan da potpiše sporazum o pridruživanju Ukrajine sa EU. On ko nije legitiman premijer svoje zemlje. A uskoro će i od MMF-a, u ime Ukrajine, će da uzme zajam od 15 milijardi dolara. Bravo za Evromajdance! Dobili ste šta ste tražili.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)