Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Četvrtak 13.03.2014.
19:10 >> 21:34h
Srna A
Vršilac dužnosti predsednika Ukrajine Aleksandar Turčinov izjavio je da su na ruskoj strani granice nagomilane snage ruske vojske "spremne za invaziju". Naglasio je da veruje da bi napori međunarodne zajednice mogli da dovedu do "okončanja agresije zvanične Moskve i otklanjanja rizika od rata". Komandir opkoljene ukrajinske baze na Krimu Julij Mamčur poslao je danas očajnički poziv u pomoć svojim nadređenima, tražeći od njih da mu izdaju konkretna naređenja, ili će morati da upotrebi vatreno oružje.
Četvrtak 13.03.2014.19:13
Niko vam neće ništa, samo neka ni jednom Rusu dlaka s glave ne fali! Переброска войск РФ к границам Украины - Русские идут 12 https://www.youtube.com/watch?v=ZNwLIfGsRJM
Četvrtak 13.03.2014.19:17
Gospodo Ukrajinci, ruski narod iRusi su vam nesumljivo prijatelji koji ovoga momenta cuvaju vasu slobodu i daju vam sansu da odredite Vasu sudbinu ,uredite drzavu i krenete u vrijeme ispred vas kao slobodna drzava.Mi Bosnjaci smo na svojoj kozi osjetili pomoc SAD , ZAPADNIH DRZAVA I nato pakta, unistili nam drzavu Jugoslaviju obecali BiH pa nam onda unistili BiH podijelili je ,urusili pa evo ponova nam obecavaju "SARENE LAZE', ILI KAKO MENI IZGLEDA SPREMAJU NAM RAT AKO BUDEMO NAIVNI KAO PRIJE 23 GODINE.Nrod Ukrajine da ponisti odluke koje su donijeli protestanti i da se vrati ustavnopravni poredak .Sve na pocetak pa na izbore ali demokratske , normalne izbore i da sacuvate Vasu zemlju sa rus
Četvrtak 13.03.2014.19:23
U BiH vlada ista retorika o nekakvoj jednakosti a iza toga se krije pokusaj centralistickog uredjenja drzave i prevlast jednog naroda takozvanih mojih Bosnjaka...Im jedna televizija FACE KOJI SALJU NAJOTVORENIJE PRETNJE Srbima u BiH da ce ostati bez svog entiteta.Gospodin Hadzifejzovic koji je dosao u Sarajevo iz Srbije svaki dan sa svoje televizije okida otrovne strijele prema nasim komsijama koje se vrlo lako mogu vratiti u tijelo nasega naroda.A to sve radi po diktatu ZAPADA , E TAKO I U uKRAJINI SVE ZAPAD PODRZAVA.HADZIFEJZOVIC JE JEDAN od ratnika koji su ratovali u BiH na strani mog naroda a dosao je iz druge drzave ,njemu ne smeta sopstveni ratni staz tu gdje nije trebao da ratuje ..
Četvrtak 13.03.2014.19:26
..A mom Senadu ne pada na pamet da kaze da je on upravo iz Srbije dosao da muti po mojoj zemlji i da me zavadja sa mojim komsijama.Tako i u Ukrajini imamo narod koji je nastao od Rusa imaju istu istoriju i korjene razlicite su im vjere jedni su pravoslavni a druki katolici ovi drugi su placeni od strane zapada da podizu tenzije i da ukrajinu uvedu u gradjanski rat kako bi naskodili Rusiji a zapad ce se boriti do poslednjeg ukrajinca kao sto ce se u BiH boriti do poslednjeg Bosnjaka.
Četvrtak 13.03.2014.19:33
Rat je čista glupost i revolucije takodje sve to oni rade radi svojih materijalnih interesa!!!Nekada su se naši djedovi družili išli jedni kod drugih na Bajram i Božić ima toga i sada!!!TREBAMO BITI SVESNI!!!
Četvrtak 13.03.2014.19:44
Tako je ...Moje selo je pola Srbi Pola muslimani sa istim prezimenom i bliza smo rodbina ..Nije meni potreban televizija u Sarajevu ili Palama da bi kaze ko smo mi a ko ste vi..Ja ima svoju glavu i njom razmisljam , RS je stvarnost isto kao sto je Federacija stvarnost a i BiH je stvarnost.Mi Bosnjaci ne smijemo da budemo sredstvo za potkusurivanje zapada na balkanu ,koliko nas muslimane vole ocito se vidi na Iranu , Iraki , Siriji , Libiji , Alziru , Egipt u i tdd eto tako ini vole nas a sve ostale muslimane mrze smijesno.Srbi i Bosnjaci-Srbi u jedan korpus pod jedan civilni bajrak a vjeru nemsmije niko da dira osim ako neko zeli da mijenja njegov izbor.Pozdrav od postenog Bosnjanina..
Četvrtak 13.03.2014.19:51
Тако је брате! Један смо народ са две вере. Поздрав!!!
Četvrtak 13.03.2014.19:19
Rusija ne zauzima ili okupira tudju teritoriju RUSIJA VRACA SVOJE kao sto cemo i mi ako Bog da nase okupirano KOSOVO i METOHIJU.
Četvrtak 13.03.2014.19:53
Invazija krece onog trenutka kad potpisu sporazum o pristupanju EU....dok to ne ucine,sigurni su.Potpisu li,Ukrajina ce nestati kao bivsa SFRJ a ovi zapadni dupelisci povesani zajedno sa onom raspalom rospijom....Ni jedan od njih se granice dokopati nece.
Četvrtak 13.03.2014.19:53
Нису ваљда луди па да запуцају.Нико их неће дирати.Њихов врховни комадант је Јанукович тако да и ако се предају ни један суд их не може осудити.
Četvrtak 13.03.2014.23:03
Је ли ово неки критеријум, да би се било у овој украјинској нелегалној тзв. влади, да имаш главу облика сијалице. Гдје се нађоше толико монголоида на једном мјесту. Овај се још и презива Турчинов! Јој, види му главе...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)