Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Ponedeljak 10.03.2014.
12:41

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Za utrošenu struju princ Aleksandar Drugi Karađorđević dužan je više od šest miliona dinara (oko 53.000 evra). Prema podacima Elektroprivrede Srbije (EPS) reč je o dugu za Beli i Stari dvor u Beogradu. Mada se dugovi gomilaju unazad nekoliko godina, Elektrodistribucija Beograd (EDB) ne reaguje, za razliku od siromašnih građana Srbije kojima se struja seče čak i za dug od 50 evra. U EPS Snabdevanju kažu da EDB ignoriše njihov nalog za isključenje dedinjskih dvorova, dok EDB saopštava da su sa Karađorđevićima dogovorili reprogramiranje duga.
Ponedeljak 10.03.2014.13:20
Možda kad bude naučio Srpski i plati struju bruka bre da jedan prestolonaslednik nezna maternji i još ovo sa strujom bruka pa šta smo mi Magarci što plaćamo, i ne interesuje me u čijem je vlasništvu on je koristi on neka je plati a to što je država ostala dužna nije ostala samo njemu ostala je svima nama dužna i živaca i para i zdravlja pa opet niko ne kuka a oni jadnici nemaju leba da jedu.
Ponedeljak 10.03.2014.19:19
И онда дођу Сорошови рекеташи да спроведу"закон и правду"на мученом Србском сељаку,коме је све одузето и уништено! Србине пробуди се! ДВЕРИ за живот Србије
Ponedeljak 10.03.2014.19:45
Ove bruke, plemenitog prezimena, su svoje pravo lice pokazali kad su podrzali hapsenje Srpskog Heroja Ratka Mladica i kad je ovaj engleski spijun na onom skupu zapenushao i pokazao arogantnost, oholost, uobrazenost i nedostojnost da nasledi srpsku krunu. Ni on ni njegovi potomci ne mogu NIKADA biti dostojni naslednici Karadjordja, sa kojim imaju mozda 3% i to recesivnih gena.
Ponedeljak 10.03.2014.13:28
Ovog masona treba isterati iz dvora, a samo zdanje otvoriti za javnost,i tako resiti problem finasiranja odrzavanja. ne zna srbski jezik,, taj nema veze sa Srbstvom. Princa Slobodana ili sina od princa Tomislava za kralja.
Ponedeljak 10.03.2014.13:29
ON je nazvao Distribuciju i rekao ja sam sa vama jer za 20 godina u srbiji nije naučio maternjuii srpski jezik i otkud njemu pravo na prestolonasledništvo kad je Srbija parlementarna država i zašto on ne plaća struju nego mu država plaća troškove šetnje i đuvečarenje a bolesna deca umiru jer roditelji nemaju para za lečenje ,što ne uzme od slovenaca Brdo kod Kranja pa tasmo neka uživa jer je njegov otac bio i njihov kralj ali tamo bi morao da plaća struju jer bi mu slovenci odma posle prvog neplaćanog računa isključili struju
Ponedeljak 10.03.2014.13:50
Jos jadnije je to sto on tu bolesnu decu potkrada.Novac od humanitarnih akcija koje je on pokretao je velikim delom zavrsio u njegovom dzepu.....
Ponedeljak 10.03.2014.13:34
Gospodin Aca Trba nije jedini kome je oduzeta imovina posle rata, pogledajte koliko ljudi je podnelo zahteve za povracaj oduzete imovine al ajd čik nek ne plate struju za 50.000 dinara da vidimo da li će im je iseći. Takodje, ovog masona i kapetana engleskih oružanih snaga treba podsetiti da su njegovi dedovi imovinu koju potražuje takodje oteli. Oteli su je poslednjoj legitimnoj srpskoj dinastiji Obrenovića, čije imovine su se dokopali cepanih džepova nakon što su ih pobili podržani svojim engleskim mentorima. I ne videh da pravi srpski prestolonaslednik princ Slobodan Obrenović Jakovljević išta potražuje iz svog jednosobnog stana u kom živi. Neka me neko ispravi ako zna drugojačije.
Ponedeljak 10.03.2014.20:00
"poslednjoj legitimnoj srpskoj dinastiji Obrenovića" Ne secam se da sam nekada minusirao tvoj komentar pa necu ni sada. Ako su Obrenovici dostojni da vode Srpski Narod onda je i kumoizdajnik vuciq. Imaju Srbi dovoljno herojskih gena i nema potrebe da se vracaju ovim dvema, nesrecno, UGASENIM dinastijama. SVAKI vladar koji dusmanima isporuci glavu prethodnog vladara, NIJE DOSTOJAN, da vlada Srbijom i Srbima kojekude !!! Tada ti izdajnici ne isporucuju samo glavu prethodnog vladara nego i ceo Srpski Rod koji je bio uz svog (prethodnog) vladara ! Svi Srbi imaju pretke u Nemanjicima, Sindjelicima, Djujicima, Djurisicima itd itd Politicari-kraljevi su ionako samo smanjivali Srbiju..
Utorak 11.03.2014.00:08
A ovo za smanjivanje Srbije necu ni da komentarisem jer je vise za srednje strane Politikinog zabavnika. Srbiju nisu stvarali heroji ratnici nego mudraci-ratnici poput Cara Dusana, najobrazovanijeg i najmudrijeg medju Nemanjicima, Despota Stefana Lazarevica i Knjaza Milosa. To kaze istorija. A ti mac u ruke, gusle na grudi a u glavu mozak.
Utorak 11.03.2014.00:05
Da, to sto si napisao se poklapa sa masonskom epikom ali sa istorijom ni malo. Porediti Vucica i Knjaza Milosa je kao porediti Tomu Nikolica i Despota Stefana. Prvo, Karadjordje nikada nije bio 'vladar' jer nije vladao Srbijom. Bio je vozd to ili vodja ustanka. Takodje je bio pobegulja i dezerter cime je Turcima isporucio hiljade srpskih glava po slomu ustanka koji je direktno uzrokovao. Ono malo sacuvanih glava spasao je Milos koji se borio do kraja i njegovom predajom je zvanicno zavrsen I Srp.ustanak. U svakoj drugoj zemlji vozd bi bio obesen naopacke. Obrenovici su porazili i oterali Turke, vratili nam kraljevinu posle 500 godina i za vreme njih Srbija dostize svoj civilizacijski vrh.
Ponedeljak 10.03.2014.13:46
Kao da mu je to jedini racun koji platio nije.Taj covek je tipican sojic...razlika je samo u tome sto Milanov sojic zna srpski a ova olupina ne.Kad se setim njegovog govora na KiM onomad dodje mi da zaplacem.Cime smo to toliko Bogu zgresili da imamo ovakvu kreaturu za prestolonaslednika...Boze sacuvaj.
Ponedeljak 10.03.2014.14:26
Jos vi Srbi niste naucili lekciju,inace ne bih czugali za popisanog kralja...
Ponedeljak 10.03.2014.15:42
Кад му врате двор онда нека плаћа струју или нека му секу струју,овако је мало безвезе.Србија без српске династије неће бити српска још дуго,били Карађорђевићи или Обреновићи ! Ови други више не постоје,али тако стоје ствари ,још мало па ће нам албанац бити предсетник како су кренули ови европејци.Није оправдање што не говори течно српски,али макар је србин.Научиће негови унуци ако Бог да,па ће Србија опет бити краљевина и радити у интересу српског нараода ! Знам да сам у мањини,али је то моје мишљење,Србији треба српска краљевска династија.
Ponedeljak 10.03.2014.16:20
Postoje, postoje, nisi najbolje informisan za sta naravno nisi ti kriv. Srbijom vlada potpuni medijski mrak a princu Slobodanu po svemu sudeci zesce prete cim covek ne sme da se oglasi iako ga je vrhovni sud Srbije proglasio za legitimnog prestolonaslednika dinastije Obrenovic.
Ponedeljak 10.03.2014.19:09
Тачно се види ко је из Србије, а ко је са титовом бандом дошао у Србију после 1944. и сада хоће преко ноћи да буде неки Србин. Србија са Њ.В. Краљем потомком Карађорђа Вас је ослободила 1918. и укључила у јединствену државу и да нисте пошли за црвенима 1941. не би било ни олује Браћо. Поштујте нашу свету династију пре свега и мало се информишите о чему се овде ради па реците нешо паметно.
Ponedeljak 10.03.2014.20:15
Jel da postujemo aleksandra masona koji je posle tita najveci neprijatelj Srba? Taj aleksandar je ukinuo Kraljevinu Srbiju i stvorio masonsku jugoslaviju koju je mason tito poklonio srpskim dusmanima i kao takva se i raspala. Sve sto bih ti dalje pisao, bio bi zaludan posao i ti nista ne bi razumeo
Utorak 11.03.2014.00:18
Crveni nisu imali bas nista sa 27.martom 1941.godine koji je organizovala engleska obavestajna sluzba a sproveli oficiri Jugoslovenske Kraljevske Vojske - Srbi. Medju njima je bio i pukovnik obavestajne sluzbe Draza Mihailovic. A Nj.K.V nas je tako oslobodio 1918. da smo izgubili drzavu kao i porazena Austrougarska, naciju i skoro polovinu stanovnistva. Sedi krivo - zbori pravo.
Ponedeljak 10.03.2014.20:10
ZA KOGA ? ZA REVOLUCIJU !!! ZA KOGA ? ZA NAROD !!! SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU !!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)