Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 08.03.2014.
02:39
J. L. Petković - Vesti A
Više od mesec dana, po hladnoći i kiši, šezdesetak mladih Srba iz Prilužja kraj Vučitrna, štrajkuju ispred kancelarije opštine. Nezadovoljni su jer u najboljim godinama, većina njih ima porodice, a niko od njih posao. Pričaju da su žrtve svih saziva vlasti do sada "koje su dovodile i zapošljavale samo svoje ljude", pa im na putu do posla ne pomažu ni diplome završenih srednjih škola i fakulteta. Poručuju da štrajk neće prekinuti sve dok se ne ispuni jedini uslov koji su postavili, a to je - posao.
Subota 08.03.2014.03:09
Dobra vest je da Srba jos uvek ima na Kosmetu. Losa vest je da ih nema u vlasti Srbije.
Subota 08.03.2014.09:51
DIVIM SE OVIM LJUDIMA . SVAKA ČAST . U Beogradu hiljade mladih "bleje" i NE PADA IM NA PAMET DA ORGANIZUJU BILO KAKA PROTEST PROTIV ONIH KOJI SVAKI DAN UNIŠTAVAJU SRBIJU A KROZ TO I TE MLADE LJUDE . GDE SU STUDENTI , SREDNJOŠKOLCI NEZAPOSLENI ? NE "POSTOJE" ? MOZGOVI SU ISPRANI MLADOST OSAKAĆENA ALI ANESTEZIJA DELUJE . KATASTROFA .
Subota 08.03.2014.09:23
SRBIMA IZ PRILUŽJA , SRPSKA IZDAJNIČKA VLAST nikolić vučić i dačić,siguran sam neće pomoći,da su hteli da pomognu nebi priznali ŠIPTARSKE ZAKONE.17.marta 2004.g. ti ljudi su se sami odbranili od ARNAUTSKIH PLJAČKAŠA,svo vreme su odolevali od 1999.godine,to su NAJSLOŽNIJI SRBI na KOSOVU,zato su i opstali,al DŽABA IM KAD IH POTEZOM PERA VELEIZDAJNICI SRPSTVA nikolić vučić i dačić,PROKLETE IM DUŠE MA GDE BILI PREDADOŠE UZ POMOĆ NATO ZLIKOVACA TAČIJU.Kad juče čujem onog prokletog DAČIĆA u nekoj hali pred okupljnim narodom da KAŽE SRBIJA MII JE U SRCU,stvarno se pitam dali sam LUD,IZDAO KOLEVKU SRPSTVA I JOŠ IMA OBRAZA DA TO KAŽE,OBRAZ MU JE POD DUPETOM.
Subota 08.03.2014.10:11
Ne samo srbi iz Priluzja nego svi srbi sa Kosova i Metohije za ovu vladu su kolateralna steta dobijanja datuma za pocetak pregovora za prikljucenje Srbije EU. E sad sto se to nikad nece desiti to nije bitno jer i u centralnoj Srbiji je jad i beda ali evrointegracijama treba zaludeti narod da bi se opstalo na vlast.Kad ljudima u Srbiji krce gladna creva vlast izadje u javnost sa evrobajkama i maltene poklonjenim kreditima iz UAE i narod zaboravi da je gladan.Srbi su pod masovnom hipnozom madjionicarske trojke Srbije.
Nedelja 09.03.2014.14:09
SVAKA ČAST OVIM MLADIM LJUDIMA !!! Oni traže svoja osnovna ljudska prava da rade i samim tim i da imaju egzistenciju.... Ko o njima vodi računa...?! NIKO !!! Sjete ih se kada su izbori oni koji zadnjicom žuljaju kožne fotelje po svojim udobnim kabinetima ....FUUJ GADOVI !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)