Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Petak 28.02.2014.
00:29
Blic A
Zbog promene Ustava i reformi, naprednjaci moraju da obezbede dvotrećinsku većinu u novom sazivu Skupštine Srbije. Zato će SNS najverovatnije formirati vladu sa više stranaka koje pređu cenzus, izuzev DS i DSS.
Petak 28.02.2014.01:13
Svako onaj ko da svoj glas ovoj kreaturi mora da zna da je glasajuci za njega u stvari glasao za promenu Ustava Srbije a samim tim i za formalno priznanje nezavisnog KiM...Ustav Srbije je poslednji bastion koji koci prijem KiM u UN i ova nakaza je dobila zadatak da ga srusi...
Petak 28.02.2014.08:47
Dakle gospodo KARTE SU NA STOLU . To što neko misli da su DS I SNS "previše zaratili" je prodavanje magle jer to su BRATSKE PARTIJE . TAČNO JE DA Vučić hoće po svaku cenu da menja USTAV i tako overi šiptarima državu i TO JE NJEGOV IZDAJNIČKI PROGRAM . ONO ŠTO JE SIGURNO JE DA SU PROTIV PROMENE USTAVA PO SVAKU CENU DSS , DVERI I SRS . SVI OSTALI SU U KOALICIJI I SVI OSTALI SU ĐUBRAD IZDAJNIČKA . GLAS ZA DSS , DVERI I SRS BRANI I SPAŠAVA SRBIJU ZA SVA VREMENA .
Petak 28.02.2014.07:39
Ciničan, kao i njegova vlada, koja je shvatila sa kim ima posla u Srbiji i ko su njene vođe posle pada Miloševića, Filips je čak i "obrazložio" predlog: "...Srbiji je ionako potreban novac za obnovu, a u zamenu bi dala nezavisnost Kosova".Predstavljajući studiju Saveta za međunarodne odnose SAD pod naslovom "Balkan 2010.", u kojoj je predložena trampa Kosova za novac, Filips je dodatno objasnio da bi produžetak neizvesnog statusa Kosova još više raspalio "iredentistička osećanja Albanaca".
Petak 28.02.2014.07:40
Nepunih godinu dana kasnije, poznati albanski milijarder, Bedžet Pacoli, ponudio je neuporedivo više novca za Kosovo (Pacolijeva "tržišna" cena po kojoj su Albanci bili spremni da kupe Kosovo, iznosila je više desetina milijardi evra!).U tom trenutku, niko, pa ni najljući srpski neprijatelj, nije mogao da nasluti da će 2012. godine, na stotu godišnjicu Balkanskih ratova u kojima je Srbije isterala Otomansku imperiju sa Balkana i povratila Kosovo nakon 400 godina okupacije, jedna mala, mizerna grupa srpskih samodržaca, predvođena Aleksandrom Vučićem, doslovno predati ovu svoju nacionalnu, državnu i duhovnu postojdbinu u ruke kriminalnih vođa bivše albanske terorističke organizacije OVK.
Petak 28.02.2014.07:43
A, sve zbog obećane šarene laže o ulasku u Evropsku uniju... Tako je, umesto Filipsovih (američkih) i Pacolijevih (albanskih) milijardi, Kosovo praktično predato u ruke SAD i lažne albanske države, posredstvom Evropske unije (EULEX), koja je Srbiji, kao podrugljivu "nadoknadu" za pretrpljeni gubitak dela svoje teritorije, ponudila bajku o evropskim integracijama.Tadašnji predstavnik Rusije u NATO paktu Dmitrij Rogozin, odgovorio je iskreno i emotivno: „...Ni ja ne razumem. Zašto ne Baskijci, ne Korzika, ne Kurdi, ne kavkaske republike, ne Severna Irska, ni Tibet...Zašto kosovski Albanci"?
Petak 28.02.2014.07:44
Naravno, Rogozin se malo našalio, jer je i sam i neformalnim razgovorima sa sebi ravnim sagovornicima, više puta istakao da je "projekat Kosovo", ustvari projekat izgradnje i organizacije najvećeg narko-dozatora na evropskom kontinentu! Kosovo - to su stotine milijardi dolara od trgovine narkoticima i to bez popunjavanja poreske deklaracije.Nedavno je Aleksandar Vučić držao proevropski govor polaznicima Londonske komercijalne škole u Beogradu (malo poznata franšiza nekog britanskog "lakog univerziteta"), hvaleći se načinom na koji je pitanje Kosovo "rešeno".
Petak 28.02.2014.07:44
Još samo da Vučić, Vulin i ostali "umetnici" koji žive na stranim apanažama, priznaju sopstvenom narodu šta su uradili sa Kosovom: da li su ga prodali (i za koliko), ili su ga predali (i zašto).Upućeni tvrde da su poznate i cifre. Zašto tako slobodno narko bos Ćazim Osmani i drugi kosovski Albanci šetaju Beogradom, a Bedžet Pacoli kupuje po Srbiji? A kosovski Srbi su svakim danom sve dalji od Srbije, i sve bliži novom istrebljenju.
Petak 28.02.2014.08:09
I usvajanja seta zakona kojima će radnici i penzioneri da se ubace u robovski sistem. Valjda penzioneri treba da se prorede...
Petak 28.02.2014.08:11
Strane diplomate se osim zahteva vezano za DSS neće mešati u postizbornu Kombinatoriku !! Šta u prevodu znači da im jedino Koštunica ne ide na ruku, a svi ovi ostali, skupljeni oko ovog šiptara su znači položili ispit izdajnika !
Petak 28.02.2014.09:25
Prevare Aleksandra Vučića su toliko prozirne, da je i on sam sebi postao smešan, i nakon što je opelješio svoje drugove iz vrha Demokratske stranke, odlučio je da sa njima uđe u koaliciju. Kada je izglasan za podpredsednika Vlade Srbije, Vučić je krenuo u obračun sa premijerom Ivicom Dačićem, jer je, poslujući kao generalni sekretar Srpske radikalne stranke sa šefovima kabinete Vojislava Koštunice i Borisa Tadića, naučio da se šurovanjem sa vlašću i varanjem građana mogu zgrnuti velike pare.Kao nerazdvojni prijatelj Aleksandra Nikitovića, šefa kabineta tadašnjeg premijera Koštunice, Vučić je naplaćivao podršku Vladi u izglasavanju zakona.
Petak 28.02.2014.09:26
Upućeni tvrde da je zaradio desetinu miliona evra. Padom Koštunice, Vučić momentalno zaboravlja na Nikitovića i zaljubljuje se u Miodraga Rakića, šefa kabineta Borisa Tadića.ti klovn Rakić fascinira Vučića pričama o tajnim službama, o dosijeima, praćenju i uhođenju.Vučić je pomogao Rakiću da dva puta Nikolić izgubi predsedničke izbore, za sumu od oko 20 miliona evra! Najveći deo kolača dobio je, pogađate, Vučić. Kada je, na svoje veliko iznenađenje, morao da uđe u Vladu Srbije, Vučić se zaklinje Rakiću da će vladati kratko, i da će njega, za života, uzeti u novu Vladu, samo da otera Dačića.
Petak 28.02.2014.09:27
Obrazac njegovih prevara i nasilja, uvek je bio krajnje jednostavan. Nastavio je da kopira svoju ljubav Miodraga Rakića.Prvo bi nahuškao, poput besnih pasa, novinare dnevnih listova Informer i Kurir, koji bi objavljivali tekstove koji su dolazili iz kabineta direktora policije Milorada Veljovića i načelnika Uprave kriminalističke policije Rodoljuba Milovića. Donosila ih je, i još donosi, Marija Nenić, ugovorni saradnik za mesije Direkcije policije, inače poznatija kao novinarka TV B 92.Ona je od ranije poznata policiji, zbog najtežih krivičnih prestupa, a napravila je kuću na Voždovcu, na placu vlasnika kome se izgubio svaki trag, a zaključuje se da je ubijen.
Petak 28.02.2014.09:27
I iz kabineta Aleksandra Vučića stizali su pamfleti.Blaćeni su oni za koje se pouzdano znalo da imaju para. Smatra se da je akcijom rukovodio Miodrag Rakić, velika Vučićeva ljubav, koji je i Aleksandra koristio za prljave poslove Demokratske stranke. Danima bi Informer i Kurir pisali o ''žrtvi''.A, ''borba protiv korupcije'', počela je tipovanjem žrtava. Na početku je prvi potpredsednik Vlade Srbije prigrabio sebi neustavna ovlašćenja. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić imenovao ga je za ''koordinatora rada svih službi bezbednosti''.Svaka služba ima direktora, i njen rad je određen zakonom, u kojem nema mesta za koordinatora rada svih službi bezbednosti.
Petak 28.02.2014.09:29
Na svom dvoru, Aleksandar Vučić je definisao uloge svakog sluge. Za ozbiljnije političke angažmane zadužio je Nebojšu Stefanovića. Istu vrstu usluga, samo rang niže, pružao mu je Branislav Prostran. Za spletkarenje u sivoj finansijskoj i hedonističkoj zoni odgovoran je Zoran Bašanović. Goran Veselinović ima čast da na svoje ime vodi Vučićeve biznis kombinacije. Jugoslav Petković posreduje u odnosima s bogatašima, ali samo onima iz drugog ešalona.Saobraćajni policajac iz Pančeva, Stole Margetić, tri puta je pisao prijavu Andreju Vučiću, rođenom bratu Aleksandra Vučića: dva puta što mu vozilo nije registrovano, a jednom što nije imao pojas.
Petak 28.02.2014.09:30
Andrej mu je napominjao da je brat Aleksandra Vučića, ali je saobraćajac verovao da su svi isti pred zakonom. Te prijave nikada nisu puštene.Umesto da ga nagrade, nadležni ovog policajca prebaciše iz saobraćaja u poredak. Čovek je sad na bolovanju, ima visok šećer i pritisak, jer je ušao u sukob sa komandirom saobraćajne policije Mitkovićem, zato što je pisao i prijave za neke pretovare, i time dirao komandirove ljude. Margetić piše, a komandir cepa prijave.Na kraju poštenom policajcu napisaše predstavku i on ode u ono što se narodski zove "prašinar". Pre godinu dana je Andreju prvi put bila pisana prijava za prekršaj u Pančevu.
Petak 28.02.2014.09:31
Policajac Margetić posle ponoći mu je skinuo tablice, ali je ovaj zvao Dačićevog savetnika iz Beograda da interveniše i, naravno, odmah je bilo sve u redu. Međutim, Andrej se i dalje bahato ponašao i za njega zakon ne važi, već samo demonstracija sile.Andrej je veom blizak sa Nebojšom Čovićem, čije hapšenje je takođe najavio Informer, ali je Nebojša morao da odvoji 15 miliona evra, preda ih Vučićevom blagajniku Nikoli Petroviću, i tako dobije ''oprost''. Na taj način su obojica spašeni.
Petak 28.02.2014.09:33
Vucicu treba dvotrecinska vecina u Parlamentu,a to je najmanje 167.poslanika,da bi po nalogu svojih zapadnih mentora,izbacio Kosovo iz Ustava.Inace ovo je dokaz da Srbija nije samostalna u sastavljanju svoje Vlade,vec joj Vladu satavljaju zapadne gazde.Naime,oni odlucuju ko moze,a ko ne moze u Vladu.Srbija je `banana` drzava kojom upravljaju strane gazde,a ona se sama nista ne pita.Kuku Srbiji sa ovima na vlasti i sa narodom koji ovakve bira na izborima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)