Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 14.02.2014.
21:40
Beta A
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je cilj pokretanja protesta u Federaciji BiH bio da se preliju u RS, kako bi došlo do reforme policije i reforme ukupnog sistema u Bosni i Hercegovini.
Subota 15.02.2014.06:13
Ah ne,ne zemljace,necete ponovo uvuci Srbe u zamku.Narod je pukao gladan a isto je vidim i u Srbiji,RS i mozda Hr.Ako Srbi ponovo i budu uzeli oruzje u ruke to ce ih naterati prazni stomaci i nepravda.Zna to odlicno Vucic a znas to i ti.Nemojte se igrati vise sa nama - odnece vas djavo! Puna podrska narodu BiH od gradjana Srbije i istrajte! Vasa baklja osvetlice i nama put uskoro!
Subota 15.02.2014.08:06
ah ne ne zemljace u pravu si da nigde ne cvetaju ruze i da ima nezadovoljstva svud ima ga i u zapadnim zemljama zato razumem normalan narod u federaciji kojem je sve dozlogrdilo ali tu je bilo i drugih kojima je za sve kriva republika srpska i zato vrlo dobro razumem dodika koji nece nasesti na necije provokacije i pripremanje terena za nesto sasvim drugo zasto bi se ponovo okrivio srpski narod i srpski politicari u bih nebudi naivan i hrvatsku spominjes u tom kontestu sto ne pije vodu u hrvatskoj se mogu ujediniti samo protiv srba i protiv srpskog pitanja u hrvatskoj zato sto je velika vecina ustasoidna hrvati su srecni samo sto su se oslobodili velike vecine srba iz hrvatske
Subota 15.02.2014.08:15
zato razmisli kad ovako nesto napises ili si puno mlad i nisi puno proziveo ili pripadas nekoj organizaciji koja je protiv svega srpskog republici srpskoj je potrebna jaka i stabilna vlast koja ce sacuvati rs i to je najvaznije jer bez toga su u republici srpskoj najebali ako bosnjaci o svemu budu odlucivali razmisli malo i njihova baklja nam sigurno nece osvetliti put da je tako oni bi vec osudili svoje zlocince kojih ima nema lo nisu se srbi u bosni sami masakrirali samo zato nije niko odgovarao u bh i zato pamet u glavu dupe uza zid ako nisi derpe poz
Subota 15.02.2014.12:43
Ma izdrzace Srbi do oktobarskih izbora izdrzali su i puno gore od ovog sto im balije i ustase iz federacije serviraju a onda na izborima odmah i referendum i konacno nezavisnost a vi balije i ujkani j....se
Subota 15.02.2014.08:50
dragi moja 1maks mora da si iz Srbije pa ne razumes dogadjaje ovde kod nas u RS , narodu iz RS je dozlagrdila ova vlast sa ovakvom mafijom na celu ......ne moze vise da se dise, da zivi......postalo je umijece prezivjeti mjesec .... Pa kod nas se vise ne mozes zaposliti bez Milinog znanja i njegovog famoznog uzvika :"A đe sam ja tu"....to sto se dogadja u FBiH je njihova stvar ali se nadam da necemo i mi staviti glavu u pijesak . pa cemo daj boze kad se kod njih smiri da i mi uzmemo kuku i motke i da istjeramo bolest iz gnjezda ....
Subota 15.02.2014.10:19
Ove demonstracije su dosle Dodiku ko kec na desetku. Sad mu je guzica u fotelji sigurna kao nikad do sada. Sve da neko i pokusa sa protestima koji su direktno i samo usmjereni ka materijalnim problemima bice optuzen da podriva republiku Srpsku. Mozda je neko iz Srpske potplatio par idijanaca da iznesu ratne zastave BiH da manipulacijom straha ucvrsti svoju poziciju. Amerikanci to rade decenijama, Nekad se moze i od neprijatelja nesto nauciti.
Subota 15.02.2014.12:03
pa dodik je izjavio da mirni protesti bez rusenja i palenja zgrada nece biti zabranjeni i da je to dozvoljeno na zato odredjenom mestu normalno ako neko upotrebljava silu i dodju huligani koji hoce samo da unistavaju sto je rs stvorila da ce to da spreci ja bih dodao jos bez milosti spreciti mozda to ne odgovara onima koji bi bas iz tog razloga i dosli na proteste shvatam ljude koji imaju problem kako preziveti ali nije razlog unistavati svoja dobra od toga nemaju nista samo ce biti jos gore i veci troskovi koje ce isti taj narod morati i da pokriva to samo odgovara neprijateljima srpske i oni ce se nasladjivati i reci gledaj budale kako se ubijaju vise pameti i nenasedati na provokacije
Subota 15.02.2014.12:21
Ja sam samo iznjeo jednu od pretpostavki sto ne znaci da je to tako. Jednostavno ne vjerujem nasim politicarima koji su spremni i majku svoju prodati za fotelju. Tesko je na nasim prostorima razaznati prave od prikrevenih ciljeva i uplitanje zapadnih sluzbi za njihove interese. Pa onaj smetljar Alija Izetbegovic je svjesno gurao svoj narod u smrt i prizeljkivao sto vece gubitke samo da bi dobio vojnu intervenciju. Sta sad ispadne nemoguce da Dodik koristi politicku pozadinu protesta za svoj interes?
Subota 15.02.2014.12:19
Nemoj mile nista da brines,ti si nas a mi smo tvoji i ne lupaj glavu za onim lopovima.ko stiti lopova isto je lopov.nedaj ti boze da neko pomisli da smo mi lopovi ogrijesio bi dusu.
Nedelja 16.02.2014.22:07
Gospodine predsjednice,napravite nezavisnu REPUBLIKU SRPSKU i narod ce se sloziti da vas izglasa za dozivotnog predsjednika nase REPUBLIKE SRPSKE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)