Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 10.02.2014.
17:28
Beta A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas povodom Dana državnosti, 15. februara, ukaze o odlikovanju ličnosti i institucija, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.
Ponedeljak 10.02.2014.19:01
U akciji „Grom 2", beogradska kriminalistička policija pretresla je 28 stanova i privela osmoro osumnjičenih kod kojih su nađeni droga, oružje i falsifikovani dokumenti. Pored toga beogradska policija je u isto vreme pretresla stanove, kuće i vozila osoba za koje se sumnja da su među najjačim narko-dilerima u gradu, članova „zemunskog", „voždovačkog", „bežanijskog", i „novobeogradskog" kriminalnog klana.
Ponedeljak 10.02.2014.19:01
Pretreseni su stanovi Dragoslava Kosmajca, Dragoslava Ilića, Lorana Milića Locka, Filipa Pejovića, Nikole Šesto, Vladimira Jovanovića Japanca i Ranka Radoševića. Niko od njih, međutim, nije uhapšen jer, kod njih nisu nađeni narkotici niti bilo koji dugi predmeti u vezi sa krivičnim delima, zbog čega je policija samo obavila razgovore sa njima.Bes srpskog predsednika izazvala je informacija koju su mu dostavile bezbednosne službe da je iz kabineta Aleksandra Vučića preneto upozorenje Dragoslavu Kosmajcu da je i on na spisku planirane racije, što je i njega naljutilo, jer je on sada biznismen koji legalno posluje.
Ponedeljak 10.02.2014.19:01
Predsednik Nikolić je tako saznao da je gospodin Kosmajac veliki donator SNS- i da je za kampanju partije priložio četiri miliona evra, koje Aleksandar Vučić nikom u stranci nije prijavio. Dojavom Kosmajcu pokušao je da se iskupi, kao da je Kosmajac ulični diler, pa se plaši racije.
Ponedeljak 10.02.2014.19:02
Srpski predsednik odavno ima problema sa policijom, kojoj je i on od ranije poznat. Sve je, ustvari, počelo još novembra 2012. godine, nekoliko meseci po stupanju gospodina Nikolića na dužnost predsednika Srbije. Šefovima Uprave kriminalističke policije preti hapšenje zbog prisluškivanja Vučića i Nikolića, objavio je dnevni list Blic 2. novembra 2012. godine. Uprava kriminalističke policije pre tri dana naložila je prisluškivanje telefona potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, a zbog ovog nezapamćenog incidenta preti i hapšenje najviših funkcionera srpske policije.
Ponedeljak 10.02.2014.19:03
Afera je, saopšteno je, otkrivena kada je dokument, sa potpisom načelnika Uprave kriminalističke policije Rodoljuba Milovića, kojim je naloženo uzimanje Vučićevog listinga telefona, na za sada misteriozan način, došao u ruke potpredsednika Vlade.Originalan dokument naredbe za prisluškivanje Vučićevog telefona, direktno je izvađen iz predmeta i odnet Vučiću. Ko je to uradio, za sada nije poznato, ali je ovo otkriće izazvalo skandal kakav nije zapamćen u policiji. Po dobijanju dokumenta, Vučić je odmah na noge podigao bukvalno ceo vrh policije, tražeći da se ispita ko je smeo da se drzne da uradi ovako krupnu zloupotrebu.
Ponedeljak 10.02.2014.19:04
Utvrđeno je da je naredbu izdala Uprava kriminalističke policije, zbog čega sada funkcionerima ove najvažnije Uprave srpske policije preti hapšenje zbog nezakonitog prisluškivanja. Da je i telefon predsednika Srbije Tomislava Nikolića bio pod merama prisluškivanja jednog dela policije otkriveno je pre dva meseca. Tada je, međutim, slučaj zataškan u javnosti. Prema do sada utvrđenim činjenicama, ni direktor policije Milorad Veljović, ni ministar policije Ivica Dačić nisu znali za naredbu o prisluškivanju Vučićevog telefona.Dok se u MUP-u odvijala drama, predsednik Tomislav Nikolić zvanično je za RTS izjavio da se njegov i Vučićev telefon prisluškuju.
Ponedeljak 10.02.2014.19:04
Mi smo tu upali u "zmijsko gnezdo", među ljude koji koriste visoke funkcije u mnogim službama da gospodare životima, među ljude koji su se drznuli da prisluškuju najpre mene, pa onda i Aleksandra Vučića. To će morati da se istraži do kraja. Tako u Srbiji ne može da se živi??!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)