Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 10.02.2014.
15:39
Beta A
Šopenove etide, ukrajinska himna i pesma "Let it Be" od Bitlsa čule su se danas na klavirskom koncertu na poznatoj barikadi u centru Kijeva, koju su antiavladini demonstranti napravili od zarđalih olupina automobila.
Ponedeljak 10.02.2014.20:37
Можеш да причаш шта хоћеш, али – Словени су варвари! Није чудо што је Џон Мекфол, амбасадор САД у Русији, обавештавајући јавност о свом скором одласку из Москве, рекао – па то је варварска земља.И заиста, зар би било која цивилизована земља у свету код себе примила издајника Америке Едварда Сноудена? Ни једна друга земља га не би прихватила. Немци би Сноудена испоручили из принципијелних савезничких разлога, Италијани за скромну надокнаду, а Пољаци – можда би га сами поставили на сто за черечење и замолили да саопшти то што још није саопштио.
Utorak 11.02.2014.09:54
Добио си пуно минуса, али мислим да си погрешно схваћен. ...или се нису трудили да прочитају више од првог коментара. Одличан, саркастичан текст. Што се мене тиче, можеш одмах почети у колумни да пишеш ;-) (или га можда ја нисам сконтао... хе хе)
Ponedeljak 10.02.2014.20:37
А руски варвари су му омогућили да и надаље настави рад на издаји најдемократскије земље на свету.Шта раде ти Руси! Ето, цивилизована Америка је прислушкивала читав свет, па ни један разговор није објавила! Све је тајно. А Украјинска служба безбедности је прислушкивала само разговоре помоћника америчког државног секретара Викторије Нуланд са америчким амбасадором у Кијеву Џефри Пајатом, па су одмах ставили видео снимак на интернет. Додуше, не зна се тачно да ли је то била баш СБУ, вероватно јесте.
Ponedeljak 10.02.2014.20:38
Тако не раде цивилизоване обавештајне службе! Како се сада осећају госпођа Нуланд и господин Пајат? Колико јуче они су тврдили да ни на који начин нису умешани у догађаје у Украјини. При том се кунући на Библију, Устав САД и Повељу УН. А сада, захваљујући видеу на интернету, благо речено, они су у блату од главе до пете.Испоставило се не само да су умешани, него су они и припремили сву ту кашу. Вође украјинске опозиције они користе као адуте у шпилу карата и да кажемо отворено, нису се баш ласкаво о њима изражавали. Са друге стране, како се може другачије и односити према марионетама? Како их у сличним разговорима удостојити назива “озбиљних политичара”?
Ponedeljak 10.02.2014.20:39
Да кажемо без увијања, још је и добро што су оговарали своје најближе сараднике из ЕУ, који изгледа нису знали ко је главни на Мајдану. Да, скандал, какав скандал! А све због нецивилизоване украјинске специјалне службе која апсолутно не поштује људска права на приватне разговоре.Сада је Председник Виктор Јанукович полетео за Сочи код Председника Владимира Путина и највероватније ће са њим поделити утиске о томе за шта га сматрају прекоокеански добротвори. Тешко је чак и претпоставити какве ће речи употребити у тој епизоди разговора.
Ponedeljak 10.02.2014.20:40
Потом ће се Јанукович вратити у Кијев и замолити господина Пајата да се врати кући код маме и тате ради узимања допунских часова из васпитања. А можда ће господин Д. Пајат, као и господин Д. Макфол, сам одлучити да напусти ту варварску земљу. Ионако у њој ништа не иде како бисте желели.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)