Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 01.02.2014.
01:45
D. Dekić - Vesti A
Odluka da progovori javno, kritički i optužujuće za kabinet prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, bivšeg ministra privrede Sašu Radulovića je preko noći od odlazećeg člana Vlade pretvorila u kriminalca i državnog funkcionera sa sumnjivim poslovima "sa strane".
Subota 01.02.2014.02:18
Nije on optuzen sad nego je pokrenuto 14 krivicnih prijava pre nego sto je postao ministar! Pitanje je pre kako je takav covek dosao na poziciju ministra, sto je velika sramota za Srbiju! Ja sam bio sokiran odlukom Vucica i ne vidim ni jedan razuman razlog da on dodje na mesto ministra. Sada ce zbog interesa opozicije on biti predstavljen kao nevina zrtva rezima, sto je realno cista budalastina i politikanstvo! Ko god se udruzi sa Radulovicem propast mu jr zagarantovana!!!
Subota 01.02.2014.07:26
Spusta se mrak nad Srbijom to da,a da ce hrvati p.... doci,tesko,pre cemo mi kod njih sa nekim pravim srbima na vlasti.Hrvati su komplex,koji istoriju nemaju niti drzavu imali vec su bili i bice konjusari svabama.Ovaj naivni narod ima priliku da ih skloni jer su foteljasi koji ispunjavaju zelje mentora sa zapada,i ako nedao bog opet osvoje vlast onda narode nema kajanja.A Radulovic,pa on je Vucicev kadar znaci isti su.Radulovic je placenik i toliko je muljao da treba da robija,ali nece biti nista od toga.Nikada politicari i jaci biznismeni lopovi ne robijaju.Cvetkovic,Vlahovic,Djelic,Kene,Hamovic i Lazarevic,Davinic,Ceda,i jos stotine znanih i neznanih,oni ne robijaju robija je za sirotinju.
Subota 01.02.2014.07:37
Medijski mrak u Srbiji postoji. Nametnut je od strane Zapada sa namerom menjanja Srba. Ne možeš da otvoriš novine a da iz njih ne iskoče: Čeda Jovannović, Vesna Pešić, Nenad Čanak, Nataša Kandić, Sonja Biserko... A ako si patriota onda te ne objavljuju, štoviše prave fašistu od tebe. U većini medija u Srbiji komentari protiv EU su nedozvoljeni što je smešno.
Subota 01.02.2014.08:28
I BUDALA shvata da je na delu u SRBIJI MEDIJSKI MRAK,ovo oko Radulovića jadno i bedno od veleizdajnika VUČIĆA,kad ga je dovodio za ministra tako ga nahvali,a sad ga blati kad više nije mogo da gleda šta izdajnik radi i dao mu do znanja da nije njegov potrčko isti ga blati.Olja Bećković je penicilin za vučića,poklapa mu sve odgovore podpitanjima.vidi se da je neobrazovan.Gledam onog iz informera i kad vodi tešku reč samo što se vučiću ne uvuče u dupe blagonaklonim pitanjima,a tek šta reći o onom bednom DJuki i njegovoj kafi,slušao sam ga ranije kad je o ljudima sa severa Kosova sa divljenjem govorio,a sad sve crnje i grdje, zato što mu vredjamo tatu vučića.
Subota 01.02.2014.10:33
Od osnivanja ovog sajta i novina Vesti sam prisutan i ovo jedino glasilo gde mozes normalno napisati svoje misljenje i bice objavljeno .Nisam clan ni jedne partije ali sam na prvom mestu patrioski orjentisan i na tome gradim svoje misljenje pa bih samo spomenuo medijski mrak u vreme vladavine zute kuge pa bih pitao dali je neko mogao ostaviti komentar koji je sadrzao iole neku kritiku na racun vlasti ,takvo jednoumlje je bilo jace nego u komunizmu, pa se pitam jeli to isto bio mrak u medijima.Pazite i ta kafa sa Djukom je jedan vid slobode da nebude Tv-ja gluvih kao RTS a javni servis!
Subota 01.02.2014.11:17
srbija je u medijskom mraku više od 10 godina, ako si to sad primetio Raduloviću, sumnjam u tvoje namere, sigurno ti do sada nije smetalo......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)