Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 24.01.2014.
00:10
Beta A
U Evropskom parlamentu je zatraženo da se rasvetljavanje političke pozadine ubistva bivšeg srpskog premijera Zorana Đinđića unese kao uslov u poglavlje Pravosuđe i temeljna prava pregovora o članstvu Evropske unije sa Srbijom.
Petak 24.01.2014.01:54
Ништа чудно од западњака! Убили су Ђинђу ко зеца, а сада желе да оперу своје крваве руке до рамена преко нас Срба.. провидно!
Petak 24.01.2014.08:56
To je najlakši "uslov" . UHAPSITI Čedu , BEBU POPOVIĆ i stvar je rešena . ONI znaju zašto su organizovali STRELJANJE ĐINĐIĆA .
Petak 24.01.2014.00:38
U ovom tekstu imamo primer stare narodne izreke - Kadija te tuzi, kadija ti sudi! Kao sto je otomanski okupator trazio od porobljenih naroda da se potcine njegovim "istinama" i naredbama, tako i ovaj savremeni okupator to cini, ali uz mnogo vise pritajene pokvarenosti i samozivlja!
Petak 24.01.2014.00:49
Pogledajte samo cime se ti zlikovci sluze! U svom krokodilskom plakanju i dusebriznistvom oko poginulog srpskog premijera, oni unapred donose i tuzbu, i odmah za njom i - presudu! Oni govore o istrazi, a vec imaju spremne odgovore. Naravno, svoje odgovore! Ti njihovi odgovori savrseno se uklapaju u "projekat" koji su nam namenili. Potrebno je do kraja kompromitovati nosioce odbrane Srbije od divljackog NATO bombardovanja, a istovremeno kompromitovati kompletnu srpsku politiku tokom raspada pocivse Jugoslavije. Necete nigde kod njih naci ni slicne osude ustaskog, muslimanskog ili siptarskog rezima! To su njihovi saveznici u satanizaciji Srbije - zemlje i naroda.
Petak 24.01.2014.00:43
EU-NATO licemeri govore o pravnoj drzavi, a oni su nosioci antipravnog poretka koji zele da izgrade na citavoj zemaljskoj kugli! Njihove oruzane agresije mimo odobrenja Saveta bezbednosti UN toliko su brojne i divljacke, da valjda svaki misleci i samostalan duh moze jasno da vidi da ta zgadija nema nikakve veze ni sa pravom, ni sa pravdom! Njih zanima iskljucivo svetsko gospodarenje. Vlast nad zivotom i smrti nad milijardama dusa sirom planete. Za ostvarenje ovih ciljeva, oni navlace razne maske koje od Crvenkape treba da sakriju krvozednog vuka.
Petak 24.01.2014.00:55
Nije njima ni najmanje stalo do primene prava u srpskom sudstvu. Njima je do bespogovorne poslusnosti instaliranih srpskih marioneta i sudova koji stvaraju scenario kako gazda kaze. Jos manje im je stalo do nekog tamo Djindjica kojeg su smotali i bacili kao zguzvanu maramicu netom posto su istresli svoje sline u nju.
Petak 24.01.2014.01:00
U svakom slucaju, "pravda" koja se najavljuje mogla bi se ispitivati i na neki drugi nacin. Na primer, istragom svih okolnosti, narocito uocavanjem ko je imao najvise koristi. Kada bi takva istraga bila sprovedena, verujem da bi mnogi danasnji eurounijatski bukaci postali ogorceni protivnici EU zahteva! Ali, naravno, nema ni govora od takve istrage. Jer, TO bi bila pravna drzava, a ne ovo sto nam pripremaju. Zasto niko vise ne pominje likvidaciju kljucnih svedoka dosovskog nacina vladanja, koja je po naredjenju izvrsena u Meljaku kraj Beograda? Ko je naredio tu likvidaciju? Neko svakako iz DOS-a! Odatle se komandovalo zandarmerijom. Ceda J:"Ruke su mi prljave, ali mi je savest cista." Ahaa..
Petak 24.01.2014.00:43
E prekur*iše više, d' izvinite na vulgarnosti...Okrenimo se Gospodu već jednom, kakva eu i ostale satanističke organizacije..Pa i najveći imbecil bi do sad otkrio o čemu je ovde reč...
Petak 24.01.2014.09:40
EU ga ubio (nije bitno ko je povuko oroz)... sećam se njegove rečenice...."ismo se tako dogovorili ako vi date nezavisnost KosMetu mi ćemo se ujediniti sa Republikom Srpskom"....ne prođe mnogo posle ovog iiiiiiiiiiiiiii.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)