Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Utorak 21.01.2014.
10:43 >> 19:39h
Beta A
Stižu čestitke Srbiji za početak pregovora o članstvu u Evropskoj uniji.
Utorak 21.01.2014.11:05
Samo napred u propast Srbije. Nista vise necemo imati nase,a prodavace nam njihovo. Srbi vole da su robovi.zazeleli se turaka i ugnjetavanja. Uzalud prolive svoju krv Vozd Karadjordje.
Utorak 21.01.2014.11:33
Pristace oni na sve,odrecice se svega...zbog lepe evropske parlamentarne plate.
Utorak 21.01.2014.11:53
Ма није могуће да смо одједном тако добри! До јуче су нас пљували и оптуживали за све и свашта, а сада браво! Ово је завера највишег нивоа диригована из ЕУ, и улазак у њу је одрицање од свега што јесмо и од Космета! Сад је на нама, и свако ко буде гласао за улазак у ЕУ сносиће одговорност коју неће моћи да носи! А ако буду преваре од ових сатаниста са слика и њихових слуга на домаћој сцени, све ће бити откривено!
Utorak 21.01.2014.12:02
Bravo za kolonijalfasiste i mediopropagandu, bravo za bankstere koji porobljuju srbski narod. MEDIJSKO PRANJE MOZGA. Na kraju ce da prihvatimo i da nam majka nije majka, vec ona koja nas je samo nosila u maternici, a otac je samo dao seme. Boga takdoje treba da se odreknemo, na poslu postanemo kiborzi-za sta manju platu asketski, uz namestenu zabavu u podrumima negde.Takodje i lebac nekadasnji zamenimo srotom. E onda ce da nas jos vise pohvale. Neverovatno sta znaci NEOBICAN datum. Pa ovo iduca vlada moze da odbaci. Ali jeftinije je placati odane kerovske i ucenjene pojedince u neoliberalnom kapitalizmu nego ceo narod u komunizmu.
Utorak 21.01.2014.14:26
Gospodo iz Vesti, vi ste pobrkali loncice. EU nije Treci rajh i jos je manje svet a kako stoje stvari nece nikada ni da bude jer se raspada iznutra.
Utorak 21.01.2014.16:36
"TESKO VAMA KAD VAS NAROD HVALI!!! A BLAGO VAMA KAD VAS MRZE MENE RADI!!!" Isus Hrist!!!
Utorak 21.01.2014.17:18
Naravno da Ashtonova,File,Barroso itd.. imaju pravo da cestitaju Srbiji i Srbima,jel NIJEDAN narod i NIJEDNA drzava nisu uradile tolike gluposti u zadnjih 13 1/2 godina!
Utorak 21.01.2014.17:50
Кацин преко ноћи окренуо плочу. До сад смо били најгори а сад лидери.
Utorak 21.01.2014.19:08
Pa vidim bugari i rumuni kako zive,gore od nas.Mene interesuje cena svih tih pregovora.EU moze da bude i da je nema od sutra vise,da se raspadne.A kada potpisemo i izdamo zemlju i narod to ostaje vecno.Nazalost,Vucic,Dacic,Nikolic,a i ranije Tadic,svi su zarad fotelje potpisivali i prodavali svoju teritoriju i ekonomiju.EU mi trebamo siromasni,mi njima bogati ne trebamo.Nazalost slepcima nasim politicarima dzaba pricati,Vucic se zamislja da je Sulejman Velicanstveni.Covek se umislio a puci ce kao i Tadic.O Nikolicu,Dacicu,nemam komentar djon obraz.
Sreda 22.01.2014.00:30
i tako to... ushiceni dodjose iz glavnog grada Evrope slugani i patuljci od ljudi. Vucic i Dacic sa svojim ulizicama. Donesose vijest o sreci i ljubavi i razumijevanju od strane njihovih gospodara! Ushiceni od lupkanja po ramenu , tapsanja u stilu ''dobar cuko, dobar cuko'' Na dobrom ste putu da rasturite o nama minimalnom trosku sami , svo svoje imanje. Dakle, gospodo ciji servilni geni rade 24/7: Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste nevjerovatan spoj izvrsioca-ulizica, cinovnicica, ljudi bez imalo ideje i vizije. Vi Vucic i Dacic ste obicne jadne siledzije koji svoj jadan autoritet testirate na ogoljenom narodu, siromasnom do zuBA.
Sreda 22.01.2014.00:33
Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste jedinstven primjer polupismenih drzavnika, koji ste bez imalo ustezanja poklonili dio svoje zemlje-odrekli je se(smrtna kazna za izdaju) Gospodo slugani, Vucicu i Dacicu sa svojim ulizicama, je li vi stvarno mislite da ce vas shvatiti ozbiljno, vas tako jadne i ponizne, bez dostojanstva, vas koji ste se onako olako odrekli svojih nacionalnih interesa??Pa naravno da nikad necete biti prihavecni u EU, kondomi moji dragi!! Ako ste tako olako se odrekli svojih vitalnih nacionalnih interesa, vrlo je jasno kako cete se ponasati kad bude trebalo da stitite interese prijatelja ili drzava u istom klubu!!!
Sreda 22.01.2014.00:34
I tako Srbija ulazi u Evropu, kao silovana, iscijepana, ojadjena prostitutka, bez dostojanstva, bez icega.I onda neko ocekuje da ce vas neko prihvatiti ozbiljno. Onaj ko ne poznaje mentalitete Anglosaksonaca, Francuza, i Germana vrlo dobro zna sta Srbiju ceka. Samo neznalice njihovih mentaliteta sa odusevljenjem prica o tamo nekoj EU. I naravno da ce Srbija uci u EU , ali Srbija Beogradskog pPasaluka. Takav narod nije bolje ni zasluzio!! Bombardovalo ih, tuklo, razaralo, ucjenjivalo, otimalo zemlje i oni opet trce siledzijama u zagrljaj!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)