Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 19.01.2014.
01:15
D. Dekić - Vesti A
Novogodišnja "strujna čestitka" dobro je ovih dana prodrmala srpske građane i sunarodnike širom dijaspore, na čije adrese su stigli računi javnog preduzeća Elektroprivreda Srbije za utrošenu električnu energiju u decembru koji su veći od novembarskih za trećinu, polovinu, ali i šokantnih četiri-pet puta.
Nedelja 19.01.2014.03:07
Na zalost sva predizborna obecanja SnS-a, su se pokazala kao najsramnija laz, ali su zato doveli manijake na mesto ministara koji nam obecavaju radno vreme od 12h, nove otkaze i penzije od 20000 din. Takvu vlast nije niko glasao, vec onu koja je pricala sasvim drugu pricu pre izbora! Treba sacekati sa novim izborima jos malo, da stignu i nova poreska resenja o porezu na imovinu, pa ce i najgluplji shvatiti da nisu hteli vlast koja ih vraca u robovlasnicki poredak, bedu i siromastvo!
Nedelja 19.01.2014.09:46
Gospođo Ministarka ja se unapred odrišem te akcije EPSa ,od 100 eva ali vas zato molim nemojte da me pljačkam ja stvarno imam para da platim struju ali sam za te pare ovde na zapadu radio 35 godine po 12 sati dnevno i mukotrpno ih zaradio i živeo sam ovde bez domovine roditelje familije rodbine viđao ih jedanput godišnje i svaki mesec roditeljima slao 200 evra dok su bili živ,sada treba da platim ono što nisam potrošio samo zato što vam treba para jer su lopovi i političari opljačkali i osiromašili državu ja sam za to najmanje kriv,drugo gospođo Ministarka nismo svi završili školu u Mega Trejdu ima i onih koji su završili i neke druge škole i znaju da ,izračunaju račune za elektriku,,
Nedelja 19.01.2014.12:53
Обећање министарке из 2011. године ---> "СНС ће оног момента када добије поверење грађана и формира Владу свакако омогућити ниже цене електричне енергије и то за 20 процената у односу на оне које су данас, односно омогућиће цене електричне енергије које ће бити на нивоу од пре економске кризе." Функционерка СНС-а о појефтињењу струје. (СНС, 10. 8. 2011. године) Данас имамо парадокс, струја увећана у неким случајевима и 100%, што је јако занимљиво, јер уместо мотке и то говњиве људи рекламирају лоповлук, док мафија извлачи последњи динар, намењен за опстанак, тј. основне потребштине... док се не опаметимо и најуримо банду има да једемо само скупу кајгану.
Nedelja 19.01.2014.09:32
Ovo je opštenarodna pljačka ja živim izvan srbije u kući u rodnom selu sam bio zadnji put Jula meseca uvek pa i tada platio sam račun za struju čak 2 hiljade dao više za svaki slučaj da sam potrošio više,komšija koji mi čuva kuću i kome šaljem novac za račune i uslugu javio mi je da sam dobio račun,6 hilade dinara i ako nisam tamo slavio svetog Nikolu .otišao na distribuciju da ga reklamira dobio je odgovor tolko je neka plati za njega nije problem on ima pare znači nije važno kolika je potrošnja državi treba para pa se finansira na takav način preko EPSa,javno i nemilosrdno,narode srpski ne idite u distribucije nego motku u ruke i na ulice jer ovo je pljačka a još i gore prave nas lude,,
Nedelja 19.01.2014.12:26
"Takva domaćinstva ne treba da plate nijedan račun, jer EPS s takvih brojila ne sme da čita utrošenu energiju." pa dobro. ljudi, struja je potrosena i mora da se plati, a sad da li su brojila overena ili nisu - nije uopste vazno. Znaci da potrosim nesto i da zbog nekih prosedura ne platim. pa to je isto kao sto smo trideset godina uzimali kojekakve kredite i vracali ih samo nominalno, a ne realno, prema zlatu ili zitaricama, pa je tako drzava propala,a svi koji su se blizu koje kasse nasli - imaju kuce.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)