Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 14.01.2014.
02:23
J. Arsenović - Vesti A
Korak po korak pred našim očima ostvaruje se dugogodišnji san Albanaca o stvaranju velike Albanije, a da srpska država ne samo da tu opasnost ignoriše već Srbe na Kosovu i Metohiji uporno i pod pretnjom prinude gura u institucije secesionističke pokrajine. Teritorijalne pretenzije Albanaca na susedne države odavno se ne kriju, a Sporazum o strateškom partnerstvu koji su u subotu, nakon zajedničke sednice dve vlade, potpisali albanski premijer Ed Rama i predsednik secesionističke vlade u Prištini Hašim Tači deo su tog istorijskog projekta ove mlade nacije.
Utorak 14.01.2014.09:48
Ja tu tezu samo ograničeno prihvatam.Albanci nemaju kapacitet u brojnosti,a nemaju više ni natalitet.Dokle god jug Albanije ne popune svojim narodom,a ne grčkim (dokaz Himera npr.) dotle se za mene oni samo zanose.Brojnošću ni u CG nisu mrdnuli dalje od mjesta na kojima ih je bilo i unazad 200 godina. I oni da ucrtaju Podgoricu,Nikšić i Pljevlja a nema ih ni na prste 1 ruke toliko u ovim gradovima.Ako budu kao na KiM i Makedoniji dovlačili ljude iz Albanije,Albanija će ostati prazna.Dakle, nemaju oni matematičku mogućnost, plus umiranje na KiM od uranijuma,u pusti sjever i jug a moćni samo Tirana i Drač.Jedino mogu da im pripišu (kao 1912.) naše zemlje s nama samima,ali i to teško danas.
Utorak 14.01.2014.10:55
Zivis u snovima Vladimire. Siptari su narod koji se najbrze mnozi u Evropi. Sto se uranijuma tice, ne brini, ima ga u Srbiji isto kao na Kosovu. Danas na Balkanu imas vise od 5 miliona Siptara a do pre 100 godina nisu bili ni 300.000 ljudi. Racunaj koliki je to natalitet. Bolje ti je zapitaj se zasto se mi ne mnozimo? Ko nama zabranjuje da se mnozimo? Mi smo narod sa najvecom stopom abortusa u Evropi. Na kraju cemo se suociti sa surovom Istinom: Kako su Tarabici prorokovali: Dolazi vreme kada ce svi Srbi stati pod jednom sljivom.
Utorak 14.01.2014.11:10
Vi živite u iluziji. Ja sam ovdje davao matematičku formulu po kojoj je nemoguće i da se država upire da napravi ultra jak stepen razmnožavanja. To što vi svi vjerujete u nelogičnosti, to je vaš problem ne moj kao "iluzioniste". Zašto se Šiptari ne daju popisati? Zna se fora preko Telekoma koju prave da uvećaju cifru. Osim toga, u padu im je natalitet zadnjih godina, a poznato je da se na jugu KiM prekida 40% trudnoći zbog zračenja. Šiptari su uvećavali cifruna KiM i pred Drugi sv. rat, jednako kao što rade danas, isto kao što je postojao Komitet za Kosovo 1938. kao danas ambasade. Ako si voljan matematičku formulu atomskog fizičara Dragoljuba Antića mogu ti dati za razbijanje razmnožancije.
Utorak 14.01.2014.11:16
Mora da shvatite da matematika vlada svijetom, društvom, i ništa drugo. To što su Tarabići pisali pitanje je na šta su mislili - da li na 300 Srba koji će spasiti Srbiju po ocu Tadeju, ili na pad nataliteta. Jedina moguća opcija je ta da pada natalitet i Albanaca i Srba, jer SAD je najviše uranijuma posadio za Albance. Oni im nisu prijatelji i nisu okupirali KiM da bi povećavali natalitet Albanaca, nego da bi iscrpili rudna bogatstva KiM. Ako je tako, zašto Albanci odlaze iz Albanije, sa KiM i juga Srbije ka Zapadu. Znaš li da ima oko 5 000 Albanaca koji su se odrekli albanskog državljanstva u korist državljanstva u okviru EU. Razmišljaj malo o IStini. Ja svakako podržavam pisanje na ovu
Utorak 14.01.2014.11:20
temu, jer je bolje nego da se ćuti, i treba to prevoditi na strane jezike i slati u svijet. Ali nikako ne podržavam nerealne priče, defetizam i paniku, jer MATEMATIKA to obara. Sve ostalo su mitovi, kao što je mit i doseljavanju nas u VII vijeku, što matematika opet obara uz sve ostale dokaze. Albanija već drugu godinu jeste br.1 u Evropi po oboljelima od HIV-a u godinu dana. To su podaci stari 2 mjeseca. Dakle, mislim da se držiš starih analiza od prije 10 godina, a matematička analiza koja pobija sve to stara je isto toliko.
Utorak 14.01.2014.11:25
A natalitet pada i u Hrvatskoj i u BiH i u Crnoj Gori, a sigurno i dalje u regionu. Sve se to radi namjerno da bi se spremila kolonijalizacija Jevreja, Turaka i Roma, a u Vojvodini i HR Njemaca. ALi taj plan uspjeti neće jer moć jedne strane ne ide linearno, no i te kako mijenja smjer, pravac i brzinu, a svijet je sve više multipolaran. Niko sa Zapada ne radi na tome da povećava natalitet jedne necivilizovane nacije kao Albanci što su, nego radi po formuli funkcije društvenih sukoba - zavadi pa vladaj - dok ovi prave baze i crpe rudna bogatstva KiM i tako bivaju brana kriminalu NATO-EU-a. To je jedina istina!
Utorak 14.01.2014.11:27
A sve ostale laži kada se ponavljaju prerastaju u "istinu". To je barem jasno, kao i u Bibliji kada se Satana u raznim oblicima prikriven, zamaskiran, pojavljuje i nudi.
Utorak 14.01.2014.11:28
Broj obolelih od HIV-a je manje vise isti u svim zemljama Balkana. Ponovo ti kazem, zivis u snovima. Amerikanci su krvni neprijatelji Srbima, ne Siptarima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)