Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 13.01.2014.
13:02
J. Arsenović - Vesti A
Dok se lider najveće vladajuće stranke i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić još premišlja hoće li dati ili ne zeleno svetlo za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, nemački ambasador u Srbiji Hajnc Vilhelm je načisto sa tim da izbori ne bi bili blagonaklono prihvaćeni u Berlinu.
Ponedeljak 13.01.2014.13:24
silikonski izdajnik,mora da slusa strane ambasadore..pa koja smo mi zemlja,i da li se mozemo zvati drzavom,?? aaaaa kako bi oterao ove ambasadore u_ pm...cim bi neki zucnuo o unutrasnjem pitanju srbije,odma bi dobio sut-kartu iz srbije..bili bi mirni ki bubice,da je normalna vlast !!
Ponedeljak 13.01.2014.14:10
Vučić između Brisela i Beograda, između pravoslavlja i katolika većeg od pape, između MI6 i BND. Pa da, stvarno jeste između čekića i nakovnja.
Ponedeljak 13.01.2014.16:36
Srbija je bez domacina,Nikolic je gori od Tadica,za Vucica i Dacica nemam komentar sem da su djon obraz.Srpska nova godina je radni dan zato sto treba izbrisati iz glave srba svest o nacionalnoj pripadnosti,o srpstvu,i to Vucic vrlo vesto sprovodi.Nametnuo je zakon o radu koji nepostoji nigde u svetu takav los po radnike.Podizu pdv,poreze,namete,sve poskupljuje,i narod treba daplati lopovluk politicara i biznismena.zasto ne konfiskuju imovinu od politicara lopova i bilo bih para za pretek.Nece,jer i Vucic i Dacic sviraju u istu tikvu lopovsku,a sef orkestra nije u Srbiji,vec doticna gospoda idu da ljube skute zarad fotelje sefu na zapadu i ponizavaju ovaj gladni narod.
Ponedeljak 13.01.2014.16:50
Izbore treba da raspise jer ovaj narod nadam se da je uvideo gresku kakvim lopovima i izdajnicima iz SNS/SMRT NARODA SRBIJE je glas dao.Laznim obecanjima napacenom narodu Nikolic je dobio vlast a gori je od Tadicija.Ekonomski zele da porobe i uniste i ovo malo sto narod zivi zarad licnog bogacenja pojedinaca.Treba pitati Vucica,od svih uhapsenih tako pompezno za javnost ko je u zatvoru sada,i ko je osudjen ikada od politicara i biznismena lopova,za sve pljacke i lopovske privatizacije,i zasto Koleta secerane stite,Keneta,Palmu,Djelica,Vlahovica,i sve druge zasticene lopove koji su kroz privatizaciju narod opljackali i drzavu.U istu tikvu duvaju.A sada narod da placa njihove lopovluke.
Ponedeljak 13.01.2014.16:55
Šta više reći a što do sada nije rečeno za ovog NEČOVEKA,.samo jedno prihvatio si da predaš sever kosova šiptarima i to ćeš morati da izvršiš da bi zadovoljio NATO ZLIKOVCE.Najveći ti je vučiću greh prema tom napaćenom narodu što ga isteruješ iz svog toplog doma,jedno ti želim da ti se njihova sudbina brzo desi.
Ponedeljak 13.01.2014.20:46
Izdajnik !!! Zna se kako su zavrsavali izdajnici medju svim narodima pa i medju Srbima. Tako ce i ovaj !!!
Ponedeljak 13.01.2014.21:13
Eee jadni Srbi kad vas vodi ovaj neradnik i kumoizdajnik.. Nikad dana radnog staza, rodjeni brat mu se bogati uz njegove veze i zastitu.. Upao u skupstinu sa pravnog fakulteta i od tada nista dobrog nije doneo Srbiji.. Nikad nista radio a obogatio se na rasprodaji SRS i Seselja koji su ga iza.srali na politicku scenu srbistansku. Ako vam je, Srbi Moji, ovaj izdajnik svega Srbskog, najbolji, onda se nemate nicemu dobrom nadati !!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)