Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Subota 11.01.2014.
21:25
Beta A
Premijeri tzv. Kosova i Albanije Hašim Tači i Edi Rama potpisali su u Prizrenu Sporazum o strateškom partnerstvu, među čijim su ciljevima povećanje broja priznanja kosovske nezavisnosti i učlanjenje Kosova u UN, Evropsku uniju i NATO.
Subota 11.01.2014.21:40
Bravo Vucicu,bravo Dacicu uspeo si svakodnevnim spavanjem sa Tacijem i sa mamicom Eston da napokon siptarima ostvarite san.Bravo bagro izdajnicka!
Subota 11.01.2014.22:27
sve ista bagra vec 24-ti godine! nece narod da izlazi na ulice,da bi uzjahao murta! pre,ne bi nikad pomislio da cu da zalim za Slobom,i to tako zestoko !!!!!!
Subota 11.01.2014.22:54
Hahahaha... nije, rodoljube. Nije kasno. Ne budi na kraj srca. A da smo ga u ledja, jesmo. Medjutim, znas ono - Nema nam spasa, propasti necemo!
Subota 11.01.2014.21:42
sve u sklopu menjanja "svesti" srpskog naroda... kako je krenulo, za koji mesec se više neće ni sećati da je Kosovo i Metohija vazda bilo, jeste i biće Srpsko.... Tužno zavapi Sv. Justin Ćelijski : KAKVA TMINA !!!! KAKVA POMRČINA !!!! da je samo mogao naslutiti kakva tama nam se sprema.... http://www.youtube.com/watch?v=0VYpWdRx7QY
Subota 11.01.2014.22:27
Feler neki, poveci. Siptari su za veliku Albaniju ko jedan. Hrvatine domoljubni za lijepu njihovu ko jedan. Bosnjaci za Alaha i islamsku drzavu u Evropi ko jedan... Samo Srbi imaju europski pRut - cela srpska skupstina za EU, ko jedan. Izuzeci potvrdjuju pravilo. Hebali smo heza!
Subota 11.01.2014.22:34
koji smo mi bre narod,kad generale sto branise otadzbinu poslasmo u hag kod.....;o cem dalje da pricamo prijatelju???
Subota 11.01.2014.22:51
To ni Dunav ni Sava ne oprase za vjeki vjekov! Kud ce nam dusa? Molim se Bogu i zahvaljujem mu sto je sprecio djavola da mi vodi ruku, te NIKADA nisam glasao za bandu izdajnicku. Od SPO, pa preko DEPOS-a, DOS-a, ZAJEDNO (za Satanu), sve do nazadnjaka. Nikada za njih. Ne ja!
Subota 11.01.2014.22:57
Sloba dok je ulazio u helikopter sa platoa,(na putu za hag)..."braco srbi odoh ja u hag.srecan vam Vidovdan" sta reci a da se covek ne isplace prvo
Nedelja 12.01.2014.00:06
Tačno tako. Kakav god da je bio, bio je bolji no svi nakon njega, i imao je rezultate patriotske i nacionalne. Kakav god da je bio nije ga trebalo isporučivati još sramno crnomagijski na Vidovdan. No, tu se Vidjelo ko je izdajnik, a ko nije. Đinđić i ekipa su bili ovo drugo. Taj "svetac" Đinđić (jezuita) koji je kasnije odnio lično CIA-i sve državne tajne. Sve mu se obilo o glavu 12.marta (ubijen na dan nacističkog Anšlusa Austrije), naročito što je glumio facu da izogra one koji su ga i napravili liderom. Najvna politika školovane budale. A da li je slučajno ubijek od masona svjetskih baš na taj datum Zoki, pitanje je, a toga se datuma niko nije sjetio.
Subota 11.01.2014.22:51
Na poziv demokratskih snaga u Srbiji, u Srbiju dolaze tzv redarstvene jedinice Hrvatske, Albanije i Madjarske kako bi SAMO pomogle u ocuvanju reda i mira, borbu za prozapadna dostignuca lazi i hipokratije demokratski izabrane vlade koju je potvrdeo niko drugi nego sam tzv OEBS. Madjarska cuva nebo Kosmeta, Albanija tle, Hrvatska BiH. EU se boji muslimanskih vernika i drzava, ali ne dok su sa njima i gazde angloamericke. Oni treba da blokiraju svojim sluzbama svaku pomisao muslimana na nekakve zahteve kulturnom coveku zapada. Tako bar misle EUrobljani, oni veruju u katolicko prebrazenje muslimana Albanaca.Veruju u finale probljavanja hrista u Srbima kroz okretanje sizmi da bi sacuvali Kosmet
Subota 11.01.2014.23:04
"Katolicka crkva je u celom razdoblju od 1918. do 1992. bila vezana za jednu od dve svetske velike sile koje su tezile dominaciji na globusu. Od 1922. za nju je karakteristican 'filofashizam', a posle 1945. polako ga zamenjuje 'filoamerikanizam'. U oba slucaja Katolicka crkva je u drustvima, koja su bila protivna ovim svetskim silama, vrsila funkciju UNUTRASNJEG RUSITELJA stabilnosti i drzavne strukture." Milorad Ekmecic, istoricar
Nedelja 12.01.2014.00:00
Ekmečić je odličan. Pročitaj od njega "Stvaranje Jugoslavije" u dva toma, i "Ratni ciljevi Srbije 1914.", u kojima ćeš naći maltretiranje Srba po Hercegovini i Bosni od Austro-ugarske, šućkora, zabranjivavši im da ističu išta svoje, nacionalno. Ako bi slagali crepove u obliku srpskog grba na svoji kućama ili istakli zastavu kao ostali, odmah je bilo skidano. Sad kad sam vidio na prvenstvo u rukometu (bilo u Kuriru objavljeno) kako je policija u BG skinula transparent o KiM, odmah sam se sjetio toga i vidio koliko je vlast u Srbiji sad vazalna (gore od DS-a) i guši patriotizam vlastitog naroda u sopstvenoj zemlji.
Nedelja 12.01.2014.00:29
Potpuno tacno i sasvim pravilno uvidjas sta se radi i sta je na delu. Od naseg mozda najveceg zivog srpskog istoricara Ekmecica preostalo mi je da procitam do kraja njegovu knjigu iz koje sam i dao citat *str.386. To je knjiga "Dugo kretanje izmedju klanja i oranja" sa podnaslovom - Istorija Srba u Novom veku (1492-1992). Po meni, ovo mu je najinteresantnija knjiga. Neka vrsta sinteze njegovog visedecenijskog istrazivanja. Opusteno, bez opterecenosti naucnog aparata, pripoveda nam proslost naseg naroda. Prostro je pred nas ogromnu fresku sacinjenu sve od samih cinjenica kao kamencica, a dinamicno i aktuelno, sa iskustvom starog mudraca koji mnogo zna i ubedljivo to dokazuje.
Nedelja 12.01.2014.09:08
Od početka sukoba i raspada EX YU, Slovenci, Hrvati, Muslimani, Šiptari, svi oni su imali svak svoj cilj ! Koji je cilj imao srpski narod i srpsko rukovodstvo ? Koji cilj danas imaju ovi na vlasti, koju viziju, osim slijepe poslušnosti neprijatelju ! Nama je Berlin glavni grad, a Merkelova kancelarka ! Srbi kao najbrojniji i narod sa tolikom historijom je postao na više mjesta manjina, dok su manjine postale narod ! Još nam Šiptar Narcis hoće da mijenja svijest, mi smo krivi za sve, optuženi za etničko čišćenje, a etnički očišćeni, samo traže da to i moralno prihvatimo, naravno, ako želimo u EU !
Nedelja 12.01.2014.09:14
Koji bi to drugi narod prihvatio da postane preko noći manjina u vlastitoj kući, osim nas ! I još dalje ide naš mazohizam, kada još i danas, poslije svih golgota, narod Vučića smatra najpopularnijim političarem i spreman je da opet glasa za njega ! Preostaje da čestitamo sebi poraz, a svima ostalima, pa i šiptarima uspjeh !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)