Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 11.01.2014.
09:25
RTS A
Maturanati gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu nacističkim pozdravom dočekali su profesora nemačkog. Tek posle dva meseca od incidenta prijava je stigla do prosvetne inspekcije.
Subota 11.01.2014.09:42
Ovo maturanti??? Ja mislio klinci 8 razred. Jebem ti zakržljale degeneracije! Što se tiče pozdrava i šale, pretjeruju oni koji bi da gone ove "mališane", jer salutiranje ovo nije patentirao Hitler i nacisti, već postoji iz Starog vijeka čak i prije Cezara, a više od vijeka i u magijskom hermetičkom redu Zlatna zora na 8 stepenu, Zoloastra. Ovi "mališani" nisu širili nikakvu mržnju, i nema za što da im se sudi, osim da sud jede govna kao i vazda tamo gdje ne treba, dok pljačkaši najveće klase (poput Dinkića) i ubice šetaju gradom samo zato što imaju neke imunitete i veze.
Subota 11.01.2014.13:14
samo vole da se sale i nista vise. to nije sala,postoje normalne sale. kad bi ja tebe pljunuo u lice i rekao ti da je to sala,ti bi mi se sigurno smeskao. i pokvareni sudovi i pljackas dinkic i oni se sale time sto nas unistavaju zarad njihovog bogastva.
Subota 11.01.2014.13:10
retardi maloletni. nemaju pojma o zivotu a vole da se k... nedolicno ponasanje je ozbiljan problem u skolama.
Subota 11.01.2014.15:44
Nije ozbiljan problem samo nedolično ponašanje današnjih generacija već i neznanje i totalno poremećeni vrijednosni sistem !!! Sve ono što je nekada važilo kao vrijednost danas je bljak...srećom ne za sve! A ovi maturanti su u dobu kada se može sa njima manipulisati i da je možda mnogima od ovih momaka djed ili pradjed upravo pod ovim pozdravom završio na nekom stratištu.....TUŽNO I ŽALOSNO !!!
Subota 11.01.2014.14:01
Ovo je klasicna sala koju treba posmatrati sa osmijehom na licu.Momci su jednostavno htjeli malo da se nasmeju profeoru I sa njim nasale I da podsjete da njemacki jezik nije bas dobrodosao u srbiju, ali normalno saljivo.Mi smo se kao klinci igrali Prtizana I Nijemaca TE PO PRAVILU NIJEMCI SU BILI SVI POBIJENI , I STA TREBA NAM SUDITI.Ovdje se radi o namjernoj rekonstrukciji dogadjaja jer se nasa politika krece u pravcu promjene svijesti Srbina.Najveci zlocin I genocide nad jedim narodom je promjene njegove svijesti ,a to rade upravo danas politicke structure Srbije.Svi reziseri partizanskih filmova na robiju !!!!!!!!!
Subota 11.01.2014.19:11
Vidite da se deca smeju ...vodi se da je u pitanju šala... A danas Nemačka kako se ponaša...isto kao u doba nacizma...odredi naciju za odstrel i satanizaciju (kao nekad Jevreje) sada Srbe...ako budemo pljuvali sebe i zbog šale sleduje nam sudbina Jevreja.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)