Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 04.01.2014.
13:01

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Nakon što je predsednik Srbije Tomislav Nikolić javno zamerio ministarki energetike Zorani Mihajlović kako "nema mere u kritikama njegovih savetnika", sve jasnije na videlo izlazi podela u naprednjacima na "Tomine i Vučićeve". Nikolić smatra da je ministarka prešla meru, da je u pitanju njena narav i da je ona sa svima u sukobu - od Vlade do stranke.
Subota 04.01.2014.13:39
Sada je u povoljnijoj poziciji Vucic u odnosu na Nikolica, ali samo naizgled. Misljenja sam da ce stvari jako da se promijene u vezi sa evropeizacijom Srbije...okrecemo se Rusiji, imamo mnogo vise razloga za to, a za EU ni jedan valjan!
Subota 04.01.2014.14:25
Sto se tice Zorane sem sto koristi nesuglasice i nezadovoljstvo jednog dela stranke, mislim da dobrim delom radi i zastupa neku trecu stranu. NJene izjave su cesto puta u suprotnosti i sa Vucicevim a i da Tominim. Kao bivsa pripadnica G-17+ imam neki utisak kao da je ubacena da sabotira sve sto odstupa od kursa pojedinih lobija iz EU ne vezano za to od koka dolaze. Primecuje se iz "aviona" da svi nasi interesi vezani za istok kod nje uglavnom ne prolaze bez pokusaja sabotaze a i nekih investicija koje obilaze EU banku za obnovu i razvoj ili neke Evropske banke. Mislim da je ona igrac koji ce u datom vremenu i Vucicu poceti da pravi problem jer ona je izdajnik koji ne pripada Srbiji
Subota 04.01.2014.16:23
Vucic je gori od Cede praska,ali definitivno je spreman da sve proda zarad laznog obecanja sa zapada,a sve zarad licne promocije i izigravanja velikog evropejca.Vucic je djon obraz,kako je poleteo tako ce i pasti,narod tek ce ziveti gore novim zakonoim o radu,sve cini da se dodvori zapadu,i Kosovo je potpisao ispod zita sa Dacicem ono sto ni Tadic nije dovrsio a zapoceo je.Mnogo obecanja,a sve je gore sem velikoj manjini na vlasti.Glavno pitanje za Vucica je ,ko je u zatvoru od politicara,biznismena lopova,i ko je na robiji da je pravosnazno osudjen.Naravno niko.
Subota 04.01.2014.16:48
Da bi neko bio pravosnažno osuđen treba da ima OPTUŽNICU ZATIM PRVOSTEPENU PRESUDU PA TEK ONDA DOLAZE ŽALBE I ONDA PRAVOSNAŽNA PRESUDA . To OZBILJNI BANDITI U SRBIJI NEĆE DOBITI DOK JE VUČIĆ VLADAR . NIKO BOLJE OD VUČIĆA NE ČUVA LOPOVE I IZDAJNIKE .
Subota 04.01.2014.20:22
Jadna blajhana plavuša, ispod svih kriterijuma dostojanstva, totalno odata picoustom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)