Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 28.12.2013.
19:56
Srna A
U bazilici Srca Isusovog centru Zagreba i ove godine je održana misa zadušnica za ustaškog zločinca, čelnika Nezavisne Države Hrvatske (NDH) Antu Pavelića.
Subota 28.12.2013.20:02
Najbolesnija nacija na svetu.jebene krvolocne psihopate. opet ima malo i normalnih, ali su jadni u manjini.
Subota 28.12.2013.22:43
da imaju bolje slavili bi ih.katolicka crkva je jedinstvena.vec veceras bi trebalo zabraniti njeno delovanje u srbiji.ali...ove izdajice slave "dobre"vesti iz haske bolnice.
Nedelja 29.12.2013.13:29
Ma to ti je njihova ljepa koja je eto i primljena u fasisticku EU posle svega sto su ustase napravile u proteklom ratu sad se mole i za najveceg zlocinca u drugom svetskom ratu u celom svetu nije bilo takvog zlocinca kojem se istomisljenici mole nekakvom bogu za zlocinca neznam kojem bogu se ti fasisti mole i sve se vise otkrivaju ko su
Subota 28.12.2013.21:27
“Čudo mi je – svemogući reče, vojvodama neba sveštenoga, đe mi u dvor s vama nije doša, drug vam činom jednaki, Satana, jer ste često skupa dolazili, ka nebesni vojenačelnici... Volje mu je osnov položena, na krilima nepostojanosti; želja mu je strasti užasnije, probuditelj, rukovođa slijepi; zloća, zavist, adsko naslijedje, ovo čojka niže skota stavlja, ali pored toga um ga, opet, s besmrtnima ravni... Njegova će duševna tablica, s obje strane načertana, s dva sasvijem protivna zakona: na jednu će zakon pravde blage bit u svete načrtan linije, na drugu će prevlasnika njina zla svakoga crnjat će zakoni – adski spomen veze sa Satanom." (Njegoš, Luča mikrokozma)
Subota 28.12.2013.21:48
И то ни мање ни више него у центру Загреба. Срби и Србија треба да траже објашњење од Европске Уније за одржавање почасти фашистима.
Subota 28.12.2013.22:03
Nemojte misliti da ce neko iz EU i u njblazoj meri kritikovati novokomponovane "europejce". Jer postupci koji se etiketivno zabranjuju kod mentora njihovih, jer je tamo zabranjeno minimizirati i dovoditi holokaust u pitanje , kod njihovoh sticenija, ne samo da se tolerise vec i tiho prodrzava. Kako inace tumaciti odobrenje te EU za rusenje cirilicnih natpisa i slavljenja najkrvolicnijih ratnih zlocinaca i permanentni pritisak na Srbe u svim oblicima i u danasnje vreme? A i ne raztumem i redakciju Vesti koje postavlja fotografiju majkrvolocnijeg medju krvolocnima u tako velikom formatu. ???
Subota 28.12.2013.22:43
I treba, da se vidi lik zločinca i kriminalca, po riječima fon Horstenaua, kojem je samo trebalo da bude obrijan do glave i obučen u robijaško odijelo.
Subota 28.12.2013.23:53
A pa nemojte tako molim vas. Pa neko ce pomisliti da je ta ista katolicka crkva kreator pokatolicavanja pravoslavnih Srba i pretvaranja Srba katolicke vere u vestacku Hrvatsku naciju. Tada ce nekom pasti na pamet da je ta ista katolicka crkva ubrzala proces pohrvacivanja stvaranjem visevekovne mrznje prema svemu srpskom kod svog frankestajnskog ceda, a potom i sagradila NDH i sve njegove mucionice i stratista, od Jasenovca do logora za decu, Jastrebarskog. Onda se kao slag na ovu krvavu tortu moze zakljuciti da Srbi katolici tzv Hrvati imaju jedinu privilegiju da javno slave fasistickog zlocinca, takodje zahvaljujuci toj katolickoj crkvi, autoru genocida i autoru njegovog opovrgavanja.
Nedelja 29.12.2013.10:32
Miljenica Eu (De.) Hr (NDH) je samo gurana u prethodnistvo preko crkve radi ispitivanja koliko daleko mogu da idu sa planskom politikom shodno vremenu. Ni zlocini i gasne komore u 3. rajhu nisu poceli prije 42g a do tada su vec hercegovacke i dalmatinske jame bile pune nevinih Srba.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)