Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 15.12.2013.
10:04
Beta A
Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić odbacio je danas mogućnost da zločin u "žutoj kući" zastari, kako navodi zvaničnik Stejt dipartmenta, i dodao da Euleksov specijalni tim ozbiljno istražuje trgovinu organima na Kosovu i Metohiji i severu Albanije.
Nedelja 15.12.2013.10:19
Zastarjeva tamo gdje se primjenjuju dvostruki aršini kao prema Srbima. Po novome se sad ne može povezivati stari zločin i genocid, tako da u tužbi prema Hrvatskoj ne daju povezivanje sa kontinuiranim genocidom, od Jasenovca do etničkog čišćenja i zločina 1991-1995. Sve u cilju bolesne revizije istorije i revizije svjetskog sistema na putu ka robovlasništvu Svjetse vlade i njene diktature.
Nedelja 15.12.2013.13:16
Ma vidi molim te sta ovaj ustasic naprica more boli njega k...c za Srbe i vadjenje zivim Srbima organe nego kobajagi nemoze zlocin zastarit ma kako ustaso moze zastarit u vasoj ljepoj koliko ste vi pocinili zlocina nad neduznim Srbima ma mars djubre ustasko j..o te onaj ko ti sliku stavlja u Srpske novine
Nedelja 15.12.2013.14:31
To ti je uticaj i vlast hrvatskog i ustaškog lobija u Srbiji. To traje još od Tita. Isto i u CG. Zato se i otvorio Goli otok da se kazni sve što naginje Rusiji, pravoslavlju i srpstvu. U hrvatskim javnim zgradama u BG 70-ih su sjedili ljudi u ustaškim uniformama, pričaše Joca Otašević prije neki dan.
Nedelja 15.12.2013.11:00
KIDNAPOVANJE SRBA, DEPORTACIJA NA TERITORIJU SJEVERA ALBANIJE....VAĐENJE ORGANA....UBISTVA.....JE ZLOČIN NEZAPAMĆEN U SAVREMENOM SVJETU !!!
Nedelja 15.12.2013.12:21
Ratni zlocin i zlocin protiv covecnosti je vrsta najtezeg kriminalnog dela koja po svim svetskim zakonima nikada ne zastareva. Navescu samo jedan primer, recimo organizacije "Simon Vizental " koja je osnovana daleke 1977 godine i koja od svog pocetka postojanja goni i prikuplja dokaze o zlocinima Nacista za vreme 2 sv,rata. Zlocini koje je Nacisticka Nemacka cinila u ovom razdoblju nikako nisu zastareli i procesuira se svaki uhapsenik i ako je starost nekih aktera poprilicna a vreme ucinjenog dela davno proslo. Ono sto se desavalo u "Zutoj kuci" mozda ne spada u domen ratnog zlocina ali u zlocin protiv covecnosti sigurno da, sto je cak i teze krivicno delo od ratnog.
Nedelja 15.12.2013.12:30
Problem je bar po meni vise u tome sto se na svetskoj politickoj sceni stanje promenilo te su ponovo ozivele Nacisticke ambicije i rukovodece strukture mnogih mocnih drzava su uspele da se domognu vlasti. Srbija se ovakvim snagama zaduzila boreci se protiv njih u 2 sv, ratu ,stoga i ne cudi kakav odnos imaju prema nama. Jedini nas problem je sto nemamo odlucno i patriotsko rukovodstvo na celu zemlje pa je sa tim i opasnost po nas neuporedivo veca jer smo ostali bez odbrane i prava na istinu o desavanjima na ovim prostorima kroz sve ratove koji su se ovde desili. Pritisnuti smo sa svih strana i moramo se izboriti sa tima ali provo moramo pobediti nasu vlast pa tek onda ostalo.
Nedelja 15.12.2013.13:58
Šta govori ovaj bednik, kao da smo mi u Srbiji debili a on je tu da nam ulije veru da ubica ma ko da je, biti procesuiran.. Šiptarski teroristi kako kažu prošle godine su imali obrt od narkotika oko tri milijarde dolara a danas svako šuša zna da tim novcem kupuju raznorazne belosvetske hulje a ne mali deo tog prljavog dolazi i u Srbiju kod raznih olaša ... Skončat ćeš i ti ako ne u nekoj tamnici kao saučesnik u prikrivanju zločina, onda u onosvetskom paklu...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)