Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 15.12.2013.
01:10
J. L. Petković - D.N. Petrović - Vesti A
Na intergisanim prelazima Brnjak i Jarinje sve je spremno za današnji početak carinjenja robe koja iz Srbije ulazi na Kosmet. Osim kosovskih carinika, poreznika, inspektora, na oba prelaza spremne su ekspoziture nekoliko banaka u kojima će se, kako tvrde privrednici sa Severa, carina plaćati pre ulaska na Kosovo i to uglavnom - u kešu.
Nedelja 15.12.2013.05:10
"Taj fond je samo maska da Srbi sa severa lakše "progutaju" carinu i odvajanje od Srbije - kaže za "Vesti" jedan ugledni privrednik iz Leposavića." To je sustina. Narod vidi. Da svoju drzavu nema. Danas je svi imaju posle raspada Jugoslavije, ali Srbi ostaju bez svoje drzave!
Nedelja 15.12.2013.10:47
Taj fond nije samo maska za srbe nego i za albance i dobro se zna ko ce od tog fonda imati koristi,a zna se i ko ce da puni taj fond.To ce biti jos jedna pljacka obicnih gradjana i srba i albanaca u korist nekih pojedinaca i srba i albanaca.Taj ugledni privrednik je jedan od tih koji ce od toga imati koristi.Nije tacno da srbi nemaju svoju drzavu,a da ju svi imaju opet jedna demagogija..Nijedan narod nema drzavu drzavu imaju samo pojedinci sve su to privatne drzave.
Nedelja 15.12.2013.07:50
Vucic i Dacic zajedno sa tata Nikolicem su na mala vrata priznali nezavisno Kosovo,jer im je kamen oko vrata a i da bih dobili podrsku zapada za svoje fotelje.Sva predizborna prica pomenute gospode su laz.Dacic je sa Tadicem prvi uveo carinu,granicu,diplome,a sada sa Vucicem zaokruzuje nezavisnost,ono sto ni Tadic do kraja nije sproveo.Steze se kais gradjana poskupljenjem,otpustanjem radnika,i lazima da ce biti bolje.Zao mi je sto sam glasao za SNS,naseo sam na laz doticne gospode.A Dacic..nemam komentar covek i najrodjenije bih prodao zarad fotelje,djon obraz .
Nedelja 15.12.2013.10:38
Ja neznam zasto se Srbi toliko bune zbog te carine,ta carina koiko je stetna za obicni srbski narod toliko je stetan i za albanski siptarski.Od te carine ce profitirati samo pojedinci i srbi i albanci tj kriminalci i muckarosi.Tako kao sto je ovde jedan dao primjer ako kupi svinju u Raskoj morace da plati carinu,ali zato nece carinu morati da plate neki koji ce da uvoze kamionima u kojima ce placati samo dio carine to ce opet biti bogacenje pojedinaca i siromasenje velikog broja gradjana.
Nedelja 15.12.2013.13:20
Nije mi jasno da svi pricaju o carini, fondovima,ciji su, ko ce ih dobiti a niko vise ne prica o izdajnicima koji su doveli drzavu u ovu situaciju i jos uve su na vlasti bez ikakvih posledica kopaju dalje Srbiji grob.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)