Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 08.12.2013.
20:47
B92, Srna A
"Od Aleksandra Vučića dobili smo ček na 100.000 evra kao pomoć za završetak objekta studentskog doma", naglasio je naš proslavljeni režiser Emir Kusturica, što znači da će biti nastavljeni radovi u Andrićgradu.
Nedelja 08.12.2013.21:04
jel vaznije to kamenje,i spomenici,nego narodne kuhinje,oboleli od raka,socijalno ugrozeni,gladna deca..pa pola Srbije zivi u bedi! to je moglo da se gradi u neka bolja vremena!
Nedelja 08.12.2013.21:10
taj njegos je bio kurvar i umro od sifilisa...znaci nije bio svetac! kazi kusto nesto o izdajnickoj vlasti,koja oce da da autonomiju,raskoj,vojvodini,bugarima..svakom ko bude trazio od manjina...tvoja rec ima tezinu!
Nedelja 08.12.2013.21:17
A ti znaš je li obolio od sifilisa ko ima li na Marsu vode! Načitan si naširoko pa znaš. E pa i ja sam mislio u mogućnost sifilisa, ali ću te razuvjeriti - umro je od tuberkuloze, jer je pao od kašlja kraj bilijara i iskrvario po maramici. Imao je i posebnu kutiju za pljuvačku da ne bi ljude zarazio, a nosio je i povez jedno vrijeme. Brojni doktori i medicinski kartoni dokazuju da nema šanse da je umro od sifilisa, jer nema ni najmanjeg traga.Pluća je imao bolesna od tinejdžerskih dana i to se kasnije poretvorilo u tuberkulozu. Toliko o "kurvaru" Njegošu. U svakom slučaju i u svetosti je bio kosmičkim miljama daleko od tebe kao i od Vučića,a u mozgu tek,čak iako je imao 42 atentata iza sebe
Nedelja 08.12.2013.21:20
ma drzi se ti tog tvog njegosa,i tvoga krsa..sretno i sve najbolje vam zelim pisi o tome kako je parazitirao,i bio finansiran od Milosa Obrenovica,taj Njegos..priznali ste kosovo..za mene ste isti ko i albanija i makedonija,poturice
Nedelja 08.12.2013.22:38
Ni ja sa tobom. Živ i zdrav bio, ako si uopšte. Ali morao sam da te operem, kao i mnoge druge kvazipatriote koji život upropastiše meni i mojoj generaciji kroz glasačke kutije svih ovih decenija, oružjem i pljačkom, ali su im zato usta puna "patriotizma" kao i Vučiću pred izbore što bi iako bi svakom budnom bilo sumnjivo da dojučerašnji vojvoda hrli za EU, a onaj u Hagu joj je zakleti neprijatelj. E vidiš druškane, ja nisam od takvih, pa nisa ghlasao ni 2006. na referendum jer svojim glasom nisam htio da legalizujem mafiju u politici i dam joj samostalnost, a znao sam koga su sve dovukli za glasanje da bi pobjedili.Zato ne dam da se kaljaju oni koji su bili ČASNIJI i POŠTENIJI u ono vrijeme!
Nedelja 08.12.2013.21:47
:)))) e pa koja si ti stereotipna seljačina, majko mila. Nezavinsot Kosova nije priznao narod, jer je Metohija crnogorska bila, nego izdajničke vlasti kao i one tamo vaše što su, šiptar Đukanovići koji je likom isti kao i Tači, Vučići i kompanija, kako ih zovete tamo. Isti taj koji Šiptarima obećava Tuzi već deceniju. Njegoš nije parazitisao. Stavio bih ja tebe malo u ono vrijeme da živiš na kršu crnogorskom u 2 m2 od nezavisne zemlje a oko tebe Turci, Mlečani i Austrija, bez privrede, bez turizma, bez industrije, bez ičeg, sem stočarstva razvijenog, pa bi te pitao bili za sebe rekao da "parazitišeš", GOVNO JEDNO bez grama svijesti i mozga za prostor i vrijeme.
Nedelja 08.12.2013.21:20
i neka je imao, jer su to sve bili izdajnici koji su radili sa Austrijom i Turcima da ga svrgnu s vlasti samo što je utro nastavak puta u formiranju državnosti nakon Petra I.
Nedelja 08.12.2013.21:47
Ne znam... ja ne bih primio pare od dramosera, pa ni da mi život zavisi od toga... Pogotovo što znam da to čak ni nisu NjEGOVE pare.. Što se Njegoša tiče - Njega je jedan CRNjANSKI opisao rečima : "„до Његоша, над нама се облаци тмуре, патња је општа, и разлива се бескрајно, без смисла. Све је епско, сиви бездан куд погледам.“ ja ne zavređujem ni cipele da im očistim....
Nedelja 08.12.2013.22:53
Кустурица је цар царева, Српска историја је тако богата да ће имат посла за пет живота.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)