Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 06.12.2013.
23:46
Beta A
Ukrajinski predsednik Viktor Janukovič sastao se danas sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom u Sočiju, gde su razgovarali o budućem "strateškom partnerstvu", saopštila je kancelarija ukrajinskog predsedništva.
Subota 07.12.2013.00:08
Ova je vec nekoliko puta u strajku, a nikako da ga odrzi do kraja. Folirant.
Subota 07.12.2013.00:11
Pogledaj ovo, jer ide ka tome: http://www.youtube.com/watch?v=GDZl_q2PJMM http://www.youtube.com/watch?v=3rtaKrdYQDM Nadam se da nikad nećemo ući u EU!
Subota 07.12.2013.01:02
Potpis sa EU ne znaci nista. Vidi Ukrajinu ili jos bolje Tursku. Gdin Dugin je Slovence i Hrvate izbacio iz vidokruga EA slavenske unije. To je bilo ocito i zaobilaskom gasovoda koji im je ipak dan na kraju, nakon SDPovskih moljakanja i Slovenaca i Hrvata. Njima Rusi ne veruju i pitanje te izvedbe kraka je i dalje upitno. Za njih me uopste zabole. Smestili su nam i Vatikan i cionisticke sluge. Da li ce Albanci ratovati medju sobom-tesko. Zapad ce to zeleti, kako bi Albanija bar opstala kao vecinska katolicka drzava. Bilo bi steta za Grcku i Srbiju da pocnu da ratuju jedni protiv drugih. Bilo bi lepse da ostanu na svojim pozicijama zajednicke vojske i dejstvovanja, velike albanije.
Subota 07.12.2013.01:14
Ako krak prodje Madjarskom i Austrijom , a s donje strane Rep Srpskom ne razumem zasto bi isao jos jedan komad i kroz Hrvatsku ili Sloveniju-to su valjda snabdevacke cevi samo, a ne glavna vertikala koja ima ventil. Identicno, kao kroz Grcku, kroz Makedoniju i Albaniju ne ide. Sta se tice eventualne dvostruke igre Nikolica kao Janukovica u Ukrajini, videcemo, ali mislim da je tesko da su svi igrali dvostruku igru. To je za naivne. Verovatno ce da pokusaju da se pravdaju oportunisticki, ali zna se tacno sta je ko radio i na koji nacin. Kome je raport podnosio i koliko zaduzivao. Primer su i suci, npr Vukcevic i Vekaric.
Subota 07.12.2013.09:34
Pogledaj ovdje šta sve nema kod šiptara od propagande: http://www.kosovocompromise.com/cms/item/home/en.html A evo i oko ODKB-a: http://www.belvpo.com/ru/25674.html http://serbian.ruvr.ru/tag_74789542/ http://serbian.ruvr.ru/2013_03_06/Rusija-veruje-u-neophodnost-saradnje-sa-NATO/ Ovo pokazuje koliko bi članstvo u ODKB bilo dobro po nas jer kroz saradju samog ODKB-a sa Kosovom došlo bi do nekih uticaja dobrih po nas unutar Evrope oko Kosova ili sl., mada sumnjam da se saradnja dva pakta može ostvariti zbog suprotnosti interesa, ali nama ODKBmože samo koristiti. Što se tiče "svađa" Vučića i Toma, isto gledam na to.
Subota 07.12.2013.09:19
Malo je katolika u Albaniji naspram muslimana, a muslimani nisu laki za hristijanizaciju, naročito ne danas. Na KiM ima AlKaide, već su ljuti na Tačija oni iz Samoopredjeljenja, tako da će biti sigurno sukoba Albanaca na KiM, a u Albanije ne, na nju se ne misli. Vatikan ne priznaje Kosovo samo zato što je islamsko danas po većinskom stanovništvu. Albanci će se dolje pobiti međusobno jer je tu i glad u pitanju, nestrpljenje ali i nezadovoljstvo zbog sjevera zemlje. To će da tinja, budi siguran. A Srbija i Grčka neće ratovati, nisam ni čuo ništa oko toga, jer nema smisla nikakvog. Mogu samo zajedno da dejstvuju protiv Šiptara.
Subota 07.12.2013.11:10
Ma pravo da ti kazem neka ratuju, ali onda da to vode igru Rusi, nikako ne zapad. Zasto? Ne treba da ratujemo mi sa Grcima , nego skupa protiv Albanaca.Mislim da nakon sledeceg rata ili mi nestajemo ili se pomeraju granice na ustrb drugih. Makedonija podelena s Bugarima. Granicu pod Dracem .Pruza nam se prilika da ne resimo samo Kosmet jednom za svagda, vec i Albaniju ako bude pameti. Sledeci rat nije konvencionalni. Nije li cudno da Ameri traze od Albanaca koji odbise da se kod njih skladisti hemijsko iz Sirije. Pa da u to pogodis...auuu.....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)