Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 06.12.2013.
09:50
Beta A
Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, Bošnjačko nacionalno veće na čijem je čelu Esad Džudžević, podnelo je krivične prijave protiv svih direktora osnovnih i srednjih škola u toj opštini.
Petak 06.12.2013.10:07
Svaki musliman koji nema veze sa Bosnom a piše se "Bošnjakom" i piše "bošnjački", Zakonom bi bio tretiran kao turista ili gost za rad svoj, tako da bi mu bila uručena VIZA za ostanak do određenog dana a onda bi morao kući odakle je i "došao", jer zaboga, ona je "Bošnjak". U zaštitu Srbije i srpskog naroda od nemani lupeža trebalo je dovesti takav zakon odavno, pa ko hoće od "Bošnjaka" da se opameti pisao bi se kako treba - Srbin islamske vjeroispovjesti, a "bošnjaštvo" bi se tolerisalo samo izvan granica Srbije tamo gdje je centar otpadništva - Bosna. Shvatili bi, valjda i sami da samo štetu čine sebi. Ovako Srbiju pravi blesavom ko god stigne i sprda se sa njom i ucjenjuje je.
Petak 06.12.2013.11:03
Što se ovakve stvari ne dešavaju u Americi...? Oduzeli bi im državljanstvo u roku pola sata i dobili bi 24 sata da napuste zemlju ! Ovakva sranja trpi samo Srbija, pitam se, dokle !
Petak 06.12.2013.11:11
O tome ti pričam. Hitler je pokazao kako se zakonski sve može, od dolaska na vlasti pa nadalje. Niko nas ne tjera niti nam je u genima da budemo nacisti, ali Hitlerov recept koristi i EU, pa ne vidim zašto nismo mogli i mi u ovoj mjeri koju navedoh gore radi zaštite srpskog identiteta. Zato je danas srpski identitet ugrožen i u samoj Srbiji. Meni je to odavde iz CG žalosno gledati. I u CG je slično s "Bošnjacima". Vidio bi kada bi ih zakonski smatrao STRANCIMA po formuli koju navedoh gore kako bi stvari drugačije bile. To je trebalo davno uraditi, onda kada su počeli s tripovima.
Petak 06.12.2013.10:25
Stoka bez obraza da nam lepo vrati nas Srpski jezik i izmisli svoj bosnjacki ali pre toga da objasni ko su ti bosnjaci i odakle su dosli i u kom veku na ove prostore, Poslati na sud sve one koji koriste Srpski jezik kao neki drugi izmisljeni
Petak 06.12.2013.11:05
Da je SANU srpski odavno bi uticao na vlast da se pokrene međunarodna tužba protiv vlasti u Crnoj Gori barem ako ne i Bosne zbog krađe jezika. Svako ko zna osnove lingvistike i njena 3 postulata da bi se neki jezik nazvao originalnim i posebim, uviđa da je "cnogorski jezik" i "bošnjački" ništa drugo do drpisanje od srpskog jezika. Možda to ne bi upalilo jer je ovo dozvola "međunarodne zajednice" za stvaranje vještačkih jezika i nacija kako je još i Hitler htio rasparčavati Rusiju, ali makar da se glas čuje ako ništa drugo.
Petak 06.12.2013.11:37
Za likove u SANU se zna ko su odavno vec, mi koji se smatramo Srbima u svetu i Srbiji moramo pokrenuti nesto u medjunarodnim institucijama da se kazne ovakvi idiotluci i silovanja naseg jezika. Da ne zaboravimo da su ustasama pre nekoliko godina zabranili registrovanje Hrvatskog jezika jer se u malom procentu razlikuje od maticnog, Srpskog i da to neko konstantno sabotira ovde znajuci da smo time ostvarili prava zabrane zloupotrebe
Petak 06.12.2013.12:10
A znaš li gdje se primjenjuje ta nekad neuspjela hrvaština jezička?? U Crnoj Gori, i dolazi iz ustaškog Osijeka, pa je i u CG došli do podjele - imaju sad dva Instituta za cg jezik, međusobno sukobljena. Sada ti je jasna ruka Vatikana, ali i dvije strane još koje se sukobljavaju - dva tabora crnogorskog (gdje ima onih u drugoj strani koji naginju Srbima) i onog čisto srpskog. Isto je i u CG, vjeruj mi - uništavanje državnosti, bolesna prava manjina u jeziku da im bude prvi, a opozicija takođe kriminalna i takođe za EU. Sve isto kao kod vas, samo razlika u nijansama.
Petak 06.12.2013.11:25
Ne postoji bosanski jezik...ni sve drzave juzne Amerika ne mogu da spanski jezik proglase svojim nacionalnim, kao npr. argentinski, meksicki, cileanski itd. Austrijanci bi odavno proglasili njemacki jezik austrijskim ali ne mogu jer je to jednostavno de faktno njemacki jezik.Dakle dragi Bosnjaci ne svojatajte srpski jezik svojim bosanskim.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)