Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 05.12.2013.
15:22
Beta A
Bivši ambasador Velike Britanije u Jugoslaviji Ajvor Roberts izjavio je da bi bilo besmisleno da se od Srbije traži da prizna nezavisnost Kosova kako bi mogla da postane članica Evropske unije.
Četvrtak 05.12.2013.15:36
Lobista mora da rupu zatvori.Rupu koja opet preti jezuitskomasonskom interesu. A vi ovce blejite i radujte se vlastitoj gluposti.Ima li kraja? Sistem demokratije zasnovan na parlametarizmu u Srba nikad nece da zazivi iz jednog prostog razloga, posto su ti koji se bave tim poslom sljam naroda. To su oni koji lazu, varaju da bi postigli svoje ciljeve. Do dobi kad se drustvo proaktivno promeni u nekom novom svetu, a narod nauci da razmislja, srbski narod treba vodju, onog kojeg ce da postuje i intelektualni deo i sila tj vojska i policija. Slicno kao i u Rusa. Uzmimo npr Milosevica koji je zazirao je od sukoba, od vojske i zato sa njom niti nije znao da rukovodi. Rukovodili su Vasiljevic i dr.
Četvrtak 05.12.2013.15:39
Evropa je stekla pogresnu sliku da mi dajemo Kosovo da bi usli u EU. U stvari Kosovo dajemo da bi Eu usla u Srbiju i zavrsila sa Srbijom za vjek i vjekove.
Četvrtak 05.12.2013.15:50
Znači lažu definitivno "naše" vlasti da je to uslov. A što se tiče predsjednika iz SANU-a i neka su ga tada odbili. Kosovo je Srbija i nikad nije trebalo predlagati ludost da se nešto dijeli. Zašto nisu dijelili sjever Albanije tako kada su nam ga uzeli 1912. Govna britanska i izdajnička iz SANU-a! Da se dijeli Kosovo kao što je Zapad udesio 1914. da Crna Gora dijeli Skadarsko jezero sa Šiptarima. E pa gospodo zapadnjaci, svima vam iskreno želim takvo sjeme - da se dijeli pola Londona, da se dijeli Berlin, da se dijeli Pariz, da se dijeli, Brisel, da se dijeli Beč, da se dijeli Vašington. Svi treba da osjetite isto! Drugačije se nikada nećete opametiti dok ne doživite isto.
Četvrtak 05.12.2013.17:43
Brate moj, oni ce to da prihvate ako im se obeca bolji ekon polozaj, sitna kombinacija. Vidis Srbi su samo delomicno ziveli pod jarmom feudalizma, pre tog robovlasnistvom. Uzmi Krajisnike-ljude koji slobodarski zive na svojoj zemlji, Dubrovcane gde je davno ukinuto robstvo. Dakle u kontinuitetu imamo ljude koji stvaraju, kako tako, u slobodi. Zato ona nama i jeste zlatna. Ostali narodi EUrobski to ne razumeju. Dapace niti gradska elita Srba koja je uspesno sluzila Austriji, Mlecima ili Turcima. Zato i danas borba izmedju Dedinjara i ostatka. Ako uzmes Amere koji se hvale slobodom koja je trajala kratko, onda mora svako da shvati zasto su Srbi antiautoritatorni al ujedno i autodestruktivni.
Četvrtak 05.12.2013.22:41
Sve je tačno. Ali to trebaju nove generacije. Mi imamo sve starudiju iz 90-ih i prije i hohštaplere iz rata i nakon 1995. To ne nosi sreću.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)