Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 30.11.2013.
01:21
Đ. Barović - Vesti A
Jedna od ukupno četiri barake u kojima je oko 70 azilanata iz više bliskoistočnih zemalja trebalo da budu smešteni ove zime, izgorela je do temelja.
Subota 30.11.2013.01:26
Људи су управу! Сместите их у напуштене касарне и поставите стражу да не могу да излазе нигде.Уосталом илегално су ушли у Србију,за чега следи затворска казна.Они ће разумети зашто им се не дозвољава излазак.
Subota 30.11.2013.02:52
potpuno su u pravu,jer su poznati ti kao seksualni napasnici.kod njih su zenen zamotane u carsave,a ovde kad vide razgolicene pomamae se,i siluju.u kasarne,to je dobar predlog,ali sto pre treba da ih se resimo,jer islam je velika opasnost.nek idu ko onuh sto su im naneli zla i kolonizirali ih!
Subota 30.11.2013.07:03
100% u pravu. Zalosno je to, da siromasna Srbija,nalazi sredstva za azilante, ali nema dovoljno sredstava za majke sa decom! Protest majki ispred opstine u Kragujevcu,koje nisu dobile deciji dodatak nekoliko meseci,nigde nije javno objavljeno.Da li to znaci da stranci uvek imaju prednost u Srbiji?Dali ste culi negde da pri otvaranju novog radnog mesta,neki Srbin dobio 10 000 Evra ili iskljucivo je to nazmenjeno strancima!?
Subota 30.11.2013.08:20
Не слажем се са констатацијама да су сексуални напасници, да су лопови, терористи и сл. Овакве приче прате све азиланте. Овакве приче пратиле су за време ратова на простору Југославије и наше Србе који су бежалаи на западу. Да су злочинци, силоватељи, убице, лопови и сл. И дан данас тај имиџ прати наш народ. Нико не бежи из своје државе због доброг већ због лошег. Азиланти из Сирије су сви хришћани православне вере, беже од терора муслимана. А те муслимане наоружава Америка. Муслимани који беже из Авганистана и Пакистана жртве су америчке политике.
Subota 30.11.2013.08:31
U pravu si. Još nešto što mi bode oči oko ovih azilanata je taj da se baš u najrazvijenim opštinama u Srbiji protive smeštaju azilanata. Siromašne opštine oko toga ne prave pitanje, jer taj narod zna šta je muka i sirotinja i prihvata svakog nesrećnika. A ove azilante ne smatram lopovima, silovateljima, teroristima već nesrećnicima, kao što je naš narod u prošlom veku mnogo puta bio u Hrvatskoj, u Bosni, Kosovu.
Subota 30.11.2013.08:40
ko ode na odmor u tunis egipat tursku i dr i proseta ulicom sa zenom (jos ako je plavusa)saznace odmah,o kakvim manijacima se radi. za njih su sve bele zene lake i necasne...ma daleko im lepa kuca,sto dalje od nas
Subota 30.11.2013.08:54
za emigranye hriscane pravoslavce,ne bi bilo nikakvih problema da i ostanu i dobiju drzavljanstva,ali zeleni su velika opasnost,nazalost je to istina.brzo bi se za desetak godina nakotili u velikom broju,onda bi pocele izgradnje dzamija,verskih zgrada,trazili bi burka,feredze,minarete sa zvucnicima,sve bi to finansirala arabija....ma pamet u glavu bre
Subota 30.11.2013.09:00
nase dete doruckuje kupine i kisele jabuke svako jutro pesaci kilemtrima do skole,jad beda i cemer,a kolko je takvih...nahranite nasu sirotinju ubogu i jadnu........a bozovic crnogorac oce da ih smesti udobno nahrani i da im da drzavljanstva..podsetite se ove price,memorija zlatne ribice je kod nas http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/339383/Zivot-ispod-crte-Decak-doruckuje-kupine
Subota 30.11.2013.11:18
Mi imamo viska pravnika, kamo srece da imamo viska psihijatara jer oni su nam stvarno potrebni. Samo se pitam kad ce mo jednom da stavimo prst na celo i da se zapitamo, sta je to u nasim glavama? Zasto ne trpimo nikoga, a hteli bi da nas svi trpe i podnose? Ove bednike koji su daleko od doma i mnogi odvojeni od familije manogi su proglasili i seksualnim manijacima, rasturacima droge, tretirali su ih kao zivotinje koje ce sutra jurisati da ih rastrgnu. Bili smo svedoci da ljudi koji nisu dali da im se dopremi hrana cugaju brlju iz flase pored vatre i smeju se. Azilanti ce otic u Sjenicu i Tutin, tamo ce ih docekati rasirenih ruku, samo da dokazu kakvi su Srbi divljaci. Sa parvom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)