Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 21.11.2013.
16:39
Beta A
Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u Beogradu da Srbija neće jednostrano povući tužbu protiv Hrvatske za genocid, ali da je spremna da učini sve napore i postigne dogovor kako bi se došlo do međusobnog povlačenja tih tužbi.
Četvrtak 21.11.2013.17:02
Šta se pravdaš bre budalo! Oslačalo vam se bilo da pogazite po mrtvim Srbima povlačenjem tužbi. Na svu sreću neće toga biti. Neka udaraju oni tužbama "za genocid",a mi ćemo sa Jasenovcem i ostalim vidjeti ko je na pravom putu u argumentima i dokazima.
Četvrtak 21.11.2013.18:36
Jel ovo onaj sto je izdao onog sto ga je politicki stvorio? Usladila mu se vlast i sve ce uraditi da ostane na vlasti Ko bi inace drugacije primetio ovog kratkonog i debelog On kad se ugleda u ogledalu, svakog jutra mrzi i oca i majku Izdajnik i lopovcina bez premca Sad je on umislio da moze da oprasta i genocide pocinjene od strane hrvata=ustasa ali..
Četvrtak 21.11.2013.18:38
..Nije ovaj kriv.. Krivi su oni sto ga glasaju i sto se primaju na njegovu jeftinu demagogiju Nikad Srbija nije nize pala nego zadnjih 1.5god-13god-23god-70god Danas je najveci patriotizam NE SLATI PARE u okupiranu Srbiju !!! Kratko budu kod vasih familija a na kraju zavrse kod ovih okupatorskih namesnika i ostalih lopova po njihovom im srbistanu. Bolno ali jedino resenje je da bankrotira vlast, tajkuni i njihovi glasaci zaposleni po drzavnim firmama! Slusam radio snaganaroda com i ljude koji se javljaju i opet mi daju veru da jos ima svojemislecih ljudi koji ce izbaviti Srbiju iz ovog brloga i osloboditi od ove bagre sto je uzjahala zadnjih 70god
Četvrtak 21.11.2013.19:41
Pare koje šaljete pomažu VAŠIM porodicama da prežive... okupatorski namesnici se zadužuju kojekude BEZ vaše pomoći.. Tako da - ako mislite da će prekid slanja para uticati na bilo šta - verujte da neće... Odnosno - uticaće na porast smrtnosti ili stope kriminaliteta... Ili, eventualno, na povećani broj aplikacija za vize... Možda biste bili raspoloženiji te pare da "invesirate" u nešto konkretnije ?
Četvrtak 21.11.2013.20:26
Pare koje saljemo samo pomazu nasim porodicama da nista ne rade !!! Ima tako puno poslova u Srbiji.. Sto mi rece jedna holandjanka: Svaka krava je jedna mala fabrika - fabrika mleka..dodajem i ovca i koza itd Svako je budala ko danas salje pare u okupirani srbistan dok nam livade i okucnice zarastaju.. ..a familija visi po kaficima i kladionicama Za njihovo dobro i spas na vreme, ne treba nijedan gastos da posalje ni evro u okupirani srbistan !!!
Četvrtak 21.11.2013.20:37
puno poslova u Srbiji ? Verujem da niste dugo dolazili ovde ? Što se krave tiče - pa nije valjda ceo smisao života u "jednoj kravi koja bi bila fabrika" ? Selo je KULTURA - stil života... a ne radni odnos ? Pošto slušate SNAGANARODA.RS - poznata vam je ova priča... Baš je ovih dana Milan pričao o tome... A to što vam je to rekla jedna holanđanka - mnogo daje na "snazi"... Pogotovo kada se uzme u obzir njihov pljačkaški pedigre... Kroz vekove porobljavali da bi danas delili lekcije o "moralu" i "uspehu" ? 'oće to.... Vi kako hoćete - šaljite ili nemojte, vaše pravo... Ponavljam - možda biste bili raspoloženiji (cela dijaspora) da finansirate nešto konkretnije ?
Petak 22.11.2013.01:58
da neki nama govore o kravama ... ali jedno pitanje kada je jedna krava sve u zivotu danas u srbiji a zasto niste ostali da zivite tu sa tom jednom kravom u proslosti nego ste uvatili svet i to sa titovim pasosem u ono vreme kada je bila jugoslavija tako dobra i napredna ? ili vi koji ste otisli 90-tih? hteli bolji zivot? hteli ste da vas niko ne ekspoatise tj da za vas rad dobijete adekvatnu zaradu koju ovde u srbiji nikada nije bilo vi ste otisli jer niste to hteli da trpite a ovamo nama govorite suprotno ? to je licemerno !zasto mi u srbiji da radimo niza kave pare ili jos gore za lepe oci ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)