Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 11.11.2013.
15:55
Beta A
Demokratska stranka Srbije je danas ukazala da su lokalni izbori na Kosovu potrebni, ali da bi trebalo da ih raspiše predsednik Skupštine Srbije, a ne kosovska vlast.
Ponedeljak 11.11.2013.16:43
DSS je uvek uz SRBIJU I SRPSKI NAROD bez obzira na političku cenu koju plaća . DSS se ne udvara EU ZLIKOVCIMA da bi mu dali malo vlasti pod njihovim nadzorom kao što rade SNS I SPS BANDITI .
Utorak 12.11.2013.00:15
DSS su apsolutno sve u pravu...nadajmo se skorim izborima i porazu izdajnika koji sada kroje kapu Srbiji protiv volje naroda a po mjeri okupatora sa Zapada!!!
Ponedeljak 11.11.2013.16:28
Слажем се са овим ставом ДСС-е, али једно ми није никако јасно када је ДСС у питању, а то је: зашто нису прогурали кроз Скупштину Србије да се на КосМету прогласи окупација од стране Арнаута и НАТО Пакта када су били на Власти? Нису имали већину или су и они калкулисали тада као ови сада? Ако је то да су калкулисали онда има садашња прича не пије воду јер испада да су само саучесници који сада перу руке од зла које не спречише.
Ponedeljak 11.11.2013.16:45
Koštunica je prvi pokrenuo pregovore s Tačijem 2005. kada je zajedno sa Tadićem prvi put razgovarao sa njim. On je i oslobodio šiptarske ubice. On i kada su Miloševića isporučivali "nije bio obavešten". Baš čudno. Nema većeg prevaranta od DSS-a i Koštunice. Odnosno, ne razlikuju se nimalo od Crne trojke, samo i se treba sjetiti prošlosti i njihovog vođe, Voja Koštunice.
Ponedeljak 11.11.2013.16:56
Има тога, није да нема, само једна ласта не чини пролеће. Коштуница је такође син Титовог генерала, а комунизам је опасна врлина које се човек тешко решава. О времену после 5.октобра треба имати на уму да је тада ДСС био у колалицији са многима, тако да је то много сивог и збуњујућег. Међутим сасвим је јасно да већих превтача нема од Стиропорка, Крмачића, Вукице и наравно ДС-е пре њих - Коштуница у односу на њих изгледа као беба која још није научила где и како да каки. Сви они лове у мутном то је сигурно само је разлика у томе да ли од улова желе мало и Народу да поделе или све сами изједају као ови начи политичари од каријере са 1000 лица који су сада на валсти.
Utorak 12.11.2013.00:12
VLADIMIRE, ogromno grijeshite u vezi Koshtunice i DSS. Voja je genje i olicenje plemenitosti i cistote, patriota, odvazan i veoma razborit, ali ne gazi preko lesheva kao ovi sto su sada na vlasti ili vazali iz DS.
Ponedeljak 11.11.2013.17:59
Kostunica je izvor svega ovoga sto nam se dogadja!Tog 5og oktobra,upravo je on vaskrsao razne Cede,Canke,Dinkice..,ljudi,bio je sluga zapada 6 godina!!!Spasi Srbiju iz ludnice..,pevali smo tada!A on..,on je pustio siptarske zlikovce i koljace na slobodu,njegovi su opljackali Srbiju,Kolubaru u njoj..,otcepila se CG,KIM je kao slag na tortu proglasila nezavisnost!!!O cemu bre pricamo,nase gore list-Marko Jaksic..,pa to je lopina,ali teska lopina!!!Kao i Rada Trajkovic,Nojkic.Radenkovic..,sve su to lopine i izdajnici koji su teski po nekoliko miliona evra!Imao sam tu nesrecu da gledam te lopove kako se bogate..,sve bi ja to uza zid pa metak u celo!ZIVELA SLOBODNA,POSTENA SRBIJA!!!
Ponedeljak 11.11.2013.18:22
"Srbija da raspise izbore na severu", a Hasim Taci na jugu, da nije smesno bilo bi zalosno. Zasto Marko Jaksic i Vladeta Jankovic perjanice DSS traze da Srbija raspise izbore na severu? Naravno, da bi pojedinci ponovo legalizovali kriminal. Dosta je bilo ne placanja struje, voznja neregistovanih vozila, neplacanja komunalija, telefonskih usluga, jednom recju sever je Teksas, bez zakona i bez normalnog zivota. Naravno pojedincima to odgovara jel love u mutnom, a i treba prikriti mahinacije DSS. Ne laje pseto zbog sela, vec zbog sebe.
Ponedeljak 11.11.2013.19:27
Mislim da su mnogi ljudi nerealni i daju neke nerealne savete.Zna se cije je Kosovo i Metohija,stvari se moraju realno sagledati,ali to ne znaci da se trebamo predati i pustiti stvari niz vodu.Nekog posebnog resenja sada nema,ali nikako i ni u kom slucaju ne treba raditi ovo sto ovi izdajnici rade.Za pocetak nista siptarsko ne prihvatati,ni tablice,ni diplome,nista,pa onda lagano,jedno po jedno,ako ne znamo kako,vrlo lako,prepisati ono sto su nama siptari radili.I ono najvaznije,bez cega nam nema spasa ni kad bi nam amerika i Rusija zajedno pomagale,a to su deca,sto vise nas,bice nam mnogo lakse.Jer dzaba nam zemlja,ako nema ko da zivi na njoj.
Ponedeljak 11.11.2013.21:53
Kad pogledas bolje ce Albanci da se dogovore nego svadjljivi SRBI ! Imaju i cilj i plan! Udarajte minuse koliko hocete...ALI ZNAJTE DA CE TAJ ALBANAC OD KOSOVSKE MITROVICE DA NAPRAVI MALU SVAJCARSKU TAKO TI JE TO KADA ZIVIS U ZEMLJI GDE JE MENTALITET POTURCEN, ZALUPAN, SVADJLJIV I NESPOSOBAN !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)