Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 27.10.2013.
12:01
D. Dekić - Vesti A
Savetodavna inostrana pomoć prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću stigla je s odobrenjem Brisela i uz međunarodnu apanažu, a prema saznanjima "Vesti" iz međunarodnih diplomatskih izvora takva podrška je nuđena i bivšem predsedniku Republike Borisu Tadiću, ali u Beogradu tada nije pokazano naročito interesovanje.
Nedelja 27.10.2013.12:11
nahebali smo ko zuti , sve vreme je trebal oda radimo po principu use i u svoje kljuse , a ne nekakvi majmuni da nam sole pamet sve vreme . zato smo i stigli dokle smo stigli.
Nedelja 27.10.2013.13:31
Ovo se uklapa u Avramovicevu magovsku tezu da smo mi izabarbani SLOBODARSKIM DUHOM, kako bi kroz pokus celom svetu pokazali da unistenja doma, naroda i drzave nema cenu. Ruka pod ruku sa onima KOJI NAM ZELE DOBRO. Ali mi to jos ne shvatamo, jer smo na razvoju neoliticke kulture. On to novo doba naziva, ne Hristovim, nego tehnoloskim, ali da nas ne uplasi, Teslinim. Cudno?
Nedelja 27.10.2013.12:16
NORMALNO . Oni i rade za BRISEL I EU ZLIKOVCE . Pošto je Vučić BLENTAV , STARATELJI SU ODLUČILI DA MU DAJU SAVETNIKE ( KONTROLORE) . Oni su pre svega tu da pomognu u OTIMANJU KOSOVA ali i da na SVAKI NAČIN "MINIRAJU" JUŽNI TOK I SVAKU SARADNJU SA RUSIMA . Kada oni procene Vučić će biti bačen kao upotebljeni prezervativ . ŽIVI BILI PA VIDELI .
Nedelja 27.10.2013.13:25
Cudno ako nismo uopste vazni? Prvo su Srbi stali pod jezgro jabuke (zvezdu), kako kazu Tarabici, onda cemo pod sljivu (drvo zivota ili krst). Nije valjda da ce ovi demoni da nam pomognu da ga nosimo?
Nedelja 27.10.2013.13:51
E jadna, okupirana Srbijo. Okupator za svoje namesnike izabrao pravnika bez dana radnog staza i grobara sa lose falsifikovanu diplomu, oba su i vele i kumoizdajnici..Raja ceka boljitak od njih dvojice i ostalih Sluzbinih partija (ds,ldp,dss,dveri,spo,sps itd itd) Korumpirana raja bolje i ne zasluzuje nego sto ima zadnjih 70god !!! Raji uvek neko drugi kriv.. "Pucina je stoka jedna grdna" - Njegos
Nedelja 27.10.2013.14:18
Srbijoooooooo....vole te tvoja maloumna deca. Sta ce kome u Vladi Srbije savetnici pa jos strani? DSS, DS sa svojim maloumnim pratiocima su 5.oktobra posli od nule da bi bez ijednog savetnika za 12 godina vladavine unistili SRJ, oterali Crnu Goru, dali siptarima Kosovo, unistili totalno privredu i sve potencijalne resurse, svezali Srbiji oko vrata kamen tezak cak 20. milijardi evra, od drzave napravili papazaniju i to sve bez icije pomoci doduse uz zdusnu podrsku onih koji se cude, sta ce Vucicu savetnici? Koga je danas briga Sto Srbija ima dve zastave, sto je Republika sa monrhistickim znacima. Vecina se necemu smeju i iscudjavaju samo da bi im se zubi beleli.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)