Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 26.10.2013.
19:29
Srna A
Predsednik Hrvatske Ivo Josipović poručio je da je identitet srpske zajednice u Hrvatskoj "deo ukupnog nacionalnog identiteta i njegovo bogatstvo".
Subota 26.10.2013.19:51
Kad nosite srpske gene, jezik i kulturu samo ste ime dobili i Vatikana po perijskij hordi.
Subota 26.10.2013.20:19
Ono što treba da vidimo Josipoviću jeste da se zadrži tužba i napravi kontinuitet genocida i etničkog čišćenja Srba u Hrvatskoj 1941-1995. i od 1995-danas. E to treba mi Srbi pravoslavni da vidimo - da zamrznemo veće saradnje liše oko kriminala još nekoliko decenija, da vam ne naplaćujemo manje takse pri uvozu nego kao i svima, "plati pa se klati", i da zapošljavanje nacionalnih manjina bude na poslednje mjesto. Sve proporcionalno uraditi, a ne raditi kako to srramno hoće Nikolić-Vučić-Dačić koji bi da pljunu po svim pobijenim i protjeranim Srbima. Sram bilo moderne zavojevače politike novog "bratstva jedinstva" u okviru EU na uštrb ubijenih i protjeranih Srba.
Subota 26.10.2013.20:46
Latinsko mazanje meda oko usta, sad ce da se jave NVO, ambasadori, regionalci bezalternativci i da pljescu. Prvo ih izderu, pobiju, proteraju, pokrste, a onda vicu imamo i mi Srbe, ali samo da se ne javljaju. Auuu.... sta rece, koliko licemerstvo....tc....pa radje bi da popijem kavu i sa ustasom koji drzi do svojeg nego sa ovakvima. Naredio valjda Vatikan, ipak je Scola bio u Nisu. Na njegovu zalost pred praznim i zatvorenim stadionom. Ima Srba jos.
Subota 26.10.2013.21:16
Sad to govoris kad ste poklali sve zivo, spalili imanja, zatrovali vecno bunare i zemlju i sveli ono malo preostalih Srba, uglavnom staraca na minimum. Nikad oprostiti niti zaboraviti!
Subota 26.10.2013.21:47
Хоћеш да кажеш да сте ви, са вашим газдама, заслужни за доста мањи број Срба! Ти треба да се стидиш народа коме припадаш, али када сте се ви Крвати нечега стидили?!
Subota 26.10.2013.22:23
Draga moja redakcijo,pisem vam po ko zna koji put a ovaj put vas molim za barem par redova da objavite u mojim omiljenim novinama.Dakle radi se o sledecem,nisam ja obrazovanja toga da bi mogo odgovarati na pismene uvrede gospodina Ive Josipovica kojima izreseta ono malo jada u gradu Beogradu,ali mogu i moram reci,ne,ne reci nego urliknuti mars gospodine predsjednicestidi se i ti i oni koji su te poslali da pljunes u lice srbima.CITIRAM:i tu trebamo ,i jedna i druga strana objektivno videti koji su bili uzroci,posledice,i kako ih najbolje otkloniti,rece Ivo i ostade ziv.A evo mu kontra pitanje:koji su uzroci bili Ivo da na ognjanu mariju 1941 ustase iz livna i okoline pobiju za jedan dan oko
Subota 26.10.2013.22:53
...1600 srba mahom zena i djece:selo golinjevo komplet jama tusnica srpsko izbrisano sa svih svjetskih karti,selo celebic skoro cjelo pobijeno ili zivo baceno u jamu bikusu,selo donji rujani,jama ravni dolacnajteze mi od svega toga ivo pada sto su jamu zatrpale kosti srpske DJECE DJECE ivo,a ti mi tu prodajes sto bi kod mene rekli muda za bubrege da se opet kao trebamo izmiriti.Moze ali samo pod jednim uslovom da vratimo krv znaci da mi srbi pobijemo 3 miliona hrvata po starosnim grupama ko i vi nas pa ako treba ja i ti cemo se i okumiti samo nesto mislim na onu pricu o zmiji i covjeku dok ja gledam moj rep a ti grob svog sina mira biti nece medju nama...
Subota 26.10.2013.23:00
...ali opet pustimo mudroliju i doskocice znam ja da si ti ucen cojek namazan da se znas smijati i jednom rukom maziti a u drugoj kamu drzati samo nikad ivo za nikad nezaboravite da ako nece cojek a ono ce bog tako da udesi jer kad on naplacuje uzima i crno ispod nokata.Jos bi ti vec kad si doso u Beograd,urucio i pozivnicu za banjaluku trebinje capljinu jasenovac pa prosetaj ivo vidi nasledje i uzroke i posledice,i da cjelo ti se vrijeme obracam sa predsjednice,a trebo sam LICEMERU.sjetite se samo kako je licemjerstvo kostalo glave Franca Ferdinanda,a bio je jace mudo nego vi,nemojte misliti da gavrila nema,mozda i vise nego sto mislite.svako dobro licemjerni predsjednice sugavoga soja
Subota 26.10.2013.23:31
Ne uzima Bog nego Đavo i ispod nokata, a Hrvatska je davno sklopila pakt s Đavolom. A ima Principa, pravo kažeš. U meni je odavno rođen atentator, samo što koliko je meta ne mogu stići na sve strane, jer život je jedan.
Ponedeljak 28.10.2013.18:11
Draga gospodo vi koji mi minuse polupaste,ja sam po ubjedjenju demokrata koji postuje tudja misljenja,ako ste pripadnici sugavog ili ubrezanog soja neljutim se znam da vas istina boli.Ali ako su mi srbi polupali minuse zalostan sam,jer je to primjer kretenizma nevidjenog da ni poslije toliko jada mi neznamo ko je ko.A da bi znali dragi moji srbi prenosim vam moj uzas kada sam na jednoj slici prije par godina vidio malo srpce iz okoline livna,njegove oci su bile kao kod sve ostale djece odavale su iznenadjenje,pomislilo je da se taj ciko sa njim zeli igrati a taj ciko ga je preklo ko janje imaloje 3 godine i bilo je srpsko to je bila njegova krivica.jeli to dovoljan razlog da se opametite...
Ponedeljak 28.10.2013.18:20
I da konacno kazemo dosta sad je red na nas malo da sabijemo redove prokazemo i pokazemo zmije prisojkinje i vratimo zub za zub i oko za oko,a da kad vec spomenuh oci na jednoj slici djete gorepomenuto je imalo oci a na drugoj nenisam krvnik al prastaj boze gresne misli sa ga znam ko je to uradio naslo bi se brace da mu vrate krv pa i oci.dodjite sebi moji mili srbi manite se bratstva i jedinstva sa sugavim i ubrezanim sojom srpkinje da neradjaju djecu tudje vjere no svi da upremo u srbiju da je podignemo na noge da srbi sa srbima budu.braco budimo ljudi ali budimo i SRBI.KRAJISNIK

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)