Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 27.10.2013.
08:23
N. Jokić - Vesti A
Kao što su potvrdile depeše objavljene na Vikiliksu, američka diplomatija ima zadatak da promoviše interese svoje industrije genetski modifikovane hrane pa stoga ne čudi zanimanje američke ambasade u Beogradu za zabranu GMO izglasanu u Skupštini u maju 2009. godine. Kako se iz depeša vidi Amerikanci su vršili veliki pritisak na Vladu Srbije i najviše su verovali Dinkiću i njegovim obećanjila koja se nisu ispunila ili zato što Dinkić nije govorio istinu ili zato što svoja obećanja data Amerikancima nije mogao da ostvari.
Nedelja 27.10.2013.10:30
Комунизам је исто обмана, али комунизам има религиозне одлике. Комунисти имају своје учење, своје „свето писмо”. Имају своје ритуале. Имају своје мученике, своје пророке. Имају своје хероје. Имају и месијанска обећања” Демократија је, једноставно, обмана, у демократском друштву све решава новац .Можеш да будеш гроф, али је новац код мене. И ја ћу да одлучим да ли си гроф или не. А ако ми је потребно, ја ћу купити твоју ћерку, оженићу се њоме, па ћу и ја бити гроф. Руководилац Комисије Патријаршије РПЦ за питања породице, заштите мајчинства и детињства–протојереј Смирнов
Nedelja 27.10.2013.11:11
Komunizam je pokusaj coveka da ucini svet boljim ali bez Boga. Komunizam nije u stanju da sustinski promeni coveka. Jedino sto moze da sistinski promeni coveka je Bozija rec.
Nedelja 27.10.2013.14:04
Komunizam je sekta a demokratija uredjenje gde neradnik i radnik, genije i glupan, lopov i posten..imaju jednako pravo glasa. Demokratija je sistem napravljen da bi cifuti lakse zavladali svetom !
Nedelja 27.10.2013.16:56
I zato,koje kude po duši im pasjoj "Svaki svoga ubijte subašu". Demokratija je protivna volji Božijoj,jer ne priznaje iskustvo i mudrost i ona je u suštini vidljiva vladavina ološa,koji su marionete onih koji su izmislili i komunizam i gulage i banke i FED,i atomsku bombu,milosrdnog anđela,GMO...
Nedelja 27.10.2013.12:55
Није се лако ослободити зла које ти јачи намеће; у Француској, где живим дуги низ година, разно разна удружења се свакодневно боре против ГМО, пале, косе, њиве које су засејане са разно-разним отровима, затварани су, казне плаћају итд. и једва да су мало успели у својој борби. Међутим, држава је ипак морала донекле да попусти и да јасно напише на кутијама шта и како се у њима налази. Кад Француска има толико муке, како ће из тога Србија да се спасе? Кад, што се тиче лобија, познато је да усвакој земљи он постоји. Сада кажете Динкић а, јуче су били Предраг Кон и министар здравља Милосављевић кад се увозила вакцина. Ту нема краја...
Nedelja 27.10.2013.14:00
Ovaj bivsi covek je najbolji hazarski lobista u okupiranom srbistanu.. Doveo je njihove banke i unistio srpske..malo li je !? Srbija je okupirana a ovakvi rade sta pozele jer se Raja ne buni Nece ostati Srba ni za pod sljivu ako se uskoro ne digne kuka i motika i ne oslobodi Srbija !!!
Nedelja 27.10.2013.16:25
Ne treba biti selektivan sa Vikiliks depešama.Vidim da se javljaju neki a ne znaju ništa o njima.Ako se pročitaju vidi se da u njima stoji da je Vučića i Nikolića stvorila BIA (odnosno SRS),da je Tadić dogovorio priznavanje KiM itd.....Za svakoga se tamo može nešto naći
Nedelja 01.12.2013.00:48
Ne znam koliko ko ovde prati neka desavanja u svetu. Problem sa GMO je privukao moju paznju jos pre desetak godina i vrlo pazljivo citam (a i gledam sve na youtube o toj tematici i to preporucujem i vama). Prvi put sam se zabrinuo kada sam procitao da u 4.-5. generaciji pacova, hranjenih GMO kukuruzom, cak do 80% muzjaka bude sterilno. I nesto slicno se potvrdilo u nekoliko sledecih ispitivanja. Zanimljivo je samo, da su rezultati tih istrazivanja bili jako kratko dostupni na internetu. Volsebno bi nestajali posle nedelju-dve dana. Da bih skratio ovaj, ionako, dugacki post: bojim se da je na delu planska depopopulizacija planete zemlje (na tkz. "zlatnih 2 milijarde").
Nedelja 01.12.2013.00:56
..mada, postoje teorije da se radi o "zlatnoj milijardi", pa cak i o "zlatnih 500 miliona"..Nije mi jasno, samo, kako bi i oni ziveli na zagadjenoj planeti? Jer, poznato je, gde je jednom zasejano GMO seme, vise se ne moze gajiti ni jedna prirodna kultura. Poznato je i da, kada se jednom GMO seme pusti u prirodu, ono, kao superiornije (otpornije na sve uticaje) se siri i potiskuje prirodne vrste. Hocemo li, jednog dana, na celoj planeti imati samo GMO? Jos groznije: Te ogromne kompanije koje proizvode GMO patentiraju sve sto im padne pod ruku. Tako, da ce se, jednog dana (a u Americi vec jeste) desiti da ne smes da zasadis seme iz sopstvenog prinosa, vec ces morati da kupis od njih!
Nedelja 01.12.2013.01:02
Ukratko, zakljucak: Ne trebaju ovoj planeti ni asteoidi, ni Nubire, ni ogromne komete, ni bliske crne rupe, ni eksplozije zvezda da bi covecanstvo bilo unisteno. Dovoljno je imati samo halapljive, bezobzirne, raspojasane idiote, prepune para, kojima nista nije sveto niti ih je briga za potomstvo ("Posle mene potop") koji ce rizikovati opstanak ljudske vrste radi svog sebicnog, idiotskog cilja "vladanja svetom".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)