Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 24.10.2013.
13:58
opera-17.com A
Popularni pevač Željko Bebek gostovao je u emisiji "Maksimalno opušteno" voditelja Stevice Nikolića, koja se emituje na televiziji DM Sat, i tom prilikom otkrio manje poznate detalje iz svog života. Između ostalog zašto nije pričao sa Goranom Bregovićem više od 2 decenije.
Četvrtak 24.10.2013.15:10
Tako se najbolje pokazalo koliko su u stvari bili i prijatelji...od Bregovica se tako nesto i ocekivalo...nastavio je dalje laktajuci se i ne misleci uopste na proslost...jednog trenutka mi je bilo smesno koliko se motao oko Severine na mestu gde nema sta da trazi...njegovo doba kad se slusala ta muzika je proslost i trebali su svi da uzivaju zajedno u tim uspomenama...a novi pevaci imaju svoj put...25 god ne pricati s nekim s kim si obelezio jedno vreme..zalosno...
Četvrtak 24.10.2013.15:33
I sam Bebek je priznao da je sujeta bila obostrana... ne svaljuj sve na Bregovića! Ovo je klasični primjer da se kod našeg naroda prašta sve sem uspjeha! "Bregović se lakta... muva se oko Severine" ... Mogla si TI(ili u krajnjem slučaju i sam Bebek) da se laktaš i muvaš oko Severine... ali opet te ne bi niko prijmjetio! Severina se "muvala" oko Bregovića! Bijelo dugme ne bi bilo to što jeste bez Bregovića! To kakva je on osoba, na stranu... Kao muzičar je neprikosnoven! Ni Tifa, ni Bebek, ni Alen mu ne mogu primirisati, uz dužno poštovanje sve trojice!
Četvrtak 24.10.2013.16:30
Samo je SMAK genijalan! BIJELO DUGME nikad nije savladalo Domaći Zadatak. Na kraju krajeva nikad mu se nije znao muzički pravac, a uspjeh su stekli samo kroz jugoslovenstvo. Smiješno DUGME.
Četvrtak 24.10.2013.17:32
Moze da mrzi ko koga hoce,ali Brega je najkomercijalniji muzicar,sto bi u prevodu znacilo da je najslusaniji.Smak je odlican ali nije upola slusan kao dugme.A Seve se muvala kod Bregovica,ali i mnogo lepse su tu bile tako da Seve nije za pominjanje.Ona je tetka!I na kraju koncert u BG je pokazao ko je ko.A one "lose"pesme pevaju i sada.
Četvrtak 24.10.2013.18:49
Pa zato što je više budala i bezukusnih ljudi a to važi za komercijalu, kao farma i Veliki Brat. Na istom principu radi i DEMOKRATIJA, zato glupa većina nadvlada manjinu i nameće joj vlast svog glupog izbora. E tako ja poredim SMAK i BIJELO DUGME, komercijalu i suvi kvalitet. I to je jedina Istina filozofska! Bijelo Dugme ni danas ne bi moglo riješiti "Domaći zadatak", a evo ko može: http://www.youtube.com/watch?v=SN9rdXk_Zfs
Četvrtak 24.10.2013.20:59
Mozda ti se GRAND vise svidja?O ukusima je glupo raspravljati.Ja par stvari slusam od Tocka,a od dugmeta sve.Cak i ti vidim pises "Sta bi dao da si na mom mestu" jbg,jake reci(tekstovi),sto je kod Brege normalno! SVI BI VOLELI DA SU NA NJEGOVOM MESTU !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)