Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 19.10.2013.
01:12
M. FRANK - Vesti A
Evropska komisija zahteva od Srbije da dozvoli uvoz genetski modifikovane hrane i vrši pritisak na političare postavljajući to kao jedan od uslova za ulazak u EU. S druge strane, i Svetska trgovinska organizacija (STO) traži da se iz srpskih zakona izbriše zabrana prometa GMO proizvodima.
Subota 19.10.2013.02:53
ALO NARODE SRPSKI BUDI SE!! Gospoda nam potpisuju smrtnu presudu zarad STO i EU!! Dali su vam ovi ucenjivacki nacini UBICA vredni toga gospodo politicari? JEL TO TAJ BOLJI ZIVOT ZA KOJI STE NAM PRICALI DA CE BITI BOLJI ULASKOM U OVU USRANU UNIJU? OVO JE KAO PRICA O ODLASKU NA TUSIRANJE U LOGORIMA SMRTI ZA VREME II Sv.RATA?KO VAM DAJE ZA PRAVO DA ODLUCUJUTE U IME NARODA PROTIV VOLJE GRADJANA O OSNOVNIM LJUDSKIM PRAVIMA I SLOBODI? KO? UVODJENJEM GMO ZLA U SRBIJU STE USVOJILI ZAKON O SMRTNOJ KAZNI SVIH GRADJANA SRBIJE? SRBIJO OSVESTI SE VEC JEDNOM SMRT STOJI PRED VRATIMA A ODLUKA U RUCI JEDNOG KOJI POTPISUJE SMRT SRBIJI!!! ALO BRE DOKLE VISE!!!!
Subota 19.10.2013.05:34
Realno. Sa narodom mozes SVE da radis. On se ne brani cak i ako vidi da umire! A politicari to znaju. CILJ i jeste u tome da se ljudi truju i poumiraju. Jer za elitu je Problem sto nas ima mnogo na svetu da bih nas kontrolisali onako kako oni zele.
Subota 19.10.2013.09:08
Ovo su ozbiljne pretnje po zdravlje nacije . Vidi se da BANDITI KOJI VODE SRBIJU bez blama sve rade da nas unište . Srbija se mora prvo OSLOBODITI IZNUTRA da bi je poštovali svi spolja .
Subota 19.10.2013.07:36
U Australiji vec su se pojavili proizvodi sa oznakom"ovaj proizvod ne sadrzi GMO"! Rafovi su poluprazni sa robom koje sadrze tu oznaku,dok proizvodi bez tih oznaka, kupi samo onaj koji nezna nista o tome,ali takvih je malo! Srbija ,ako ne uvede GMO, otvara mogucnosti prodaje zdrave hrane koja se danas izuzetno trazi u svetu, I koja je za 30% skuplja za razliku od komercijalne hrane. Mi postajemo bogata nacija onog momenta kada shvatimo vrednost Srpskog sela. Srbija je Bogom dana zemlja za proizvodnju zdrave hrane. Prosao sam 14 zemalja, ziveo I radi u njima, ali bogatu zemlu za poljorivedu nisam video kao u Srbiji! NE-GMO, NE- EU!
Subota 19.10.2013.08:46
Pa zna neprijatelj upravo to, zato nam uz pomoć garniture na vlasti ne dozvoljavaju da se ekonomski razvijemo ! Srbija je bogata zemlja i treba se samo fokusirati na resurse koje nam je priroda dala !
Subota 19.10.2013.05:38
NIKO od stanovnika EU nije zeleo da jede to *ranje!!! ALI medie i Politika su progurali taj zakon i sad se truju ljudi. I bas tako ce i u srbiji biti,medie samo prekinu pricu o tome a ovi proguraju zakon i to je to! NECETE NI ZNATI DA JEDETE OTROV. Dobro dosli u EU! A vi psujte tita i komunizam
Subota 19.10.2013.07:59
Kad se uzme u obzir da je soja jedan od osnovnih nutrijenata s kojim se poboljšava ukus mesnih prerađevina i da ne znam koji odsto hrane iz EU završava na našim trpezama, jasno je da mi odkad koristimo GMO hranu! Navodno instituti u Srbiji brinu o poreklu semena, ali kao što znamo, u zemlji korupcije trovački koncept se ne meri u slučajevima nego u tonama semena koje je prokrijumčareno!Čim je Monsanto uspeo da uđe na evropsko tržište, bez sumnje se dobar deo njihovog otrova sistematično dovlači u Srbiju! Ko ima semenja a da zna da je domaćeg porekla može se smatrati bogatim jer će u budućnosti (dok ne zabrane takva semena) vredeti kao suvo zlato!
Subota 19.10.2013.08:34
U Srbiju ulazi dosta mesa iz Argetine a te svinje,piletina i govedina hranjeni su GMO.Osamdeset posto mesa u mesnicama u Srbiji je poreklom iz Argentine a te životinje su hranjene GMO I ZATO JE TO MESO JEFTINO.Najbolje rešenje je da narod u Srbiji kupi svinju ili june kod našeg seljaka i podele na nekoliko delova i stave u zamrzivač.U svakom selu ima mesar da to sredi za bagatelu.
Subota 19.10.2013.09:37
Prvo nas bombardovali bombama a sad će nas bombardovati bolesnom hranom. Da li to ovaj narod zaslužuje. Pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=jjw4CzzYqOk

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)