Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 16.10.2013.
12:05
D. N. Petrović - Vesti A
Poziv patrijarha srpskog Irineja, a posebno činjenica da je upućen iz Pećke patrijaršije, Srbima na Kosovu da izađu na izbore koje organizuje vlada Hašima Tačija, ohrabrio je zagovornike izlaska na birališta 3. novembra, koji očekuju veći odziv, ali i ogorčio sve one koji se zalažu za bojkot i veruju da izlazak Srba na izbore koje je raspisala Atifete Jahjaga vodi severni Kosmet u Veliku Albaniju.
Sreda 16.10.2013.12:11
NJEGOVA SVETOST PARTRIJARH je u najmanju ruku ZBUNIO VERUJUĆI NAROD . Kako se ne oglašava posle reakcija naroda ispada da je to uradio SVESNO U DOGOVORU SA ŠIPTARIMA I IZDAJNICIMA IZ SRBIJE . Ako je tako A TAKO JE bilo je časnije da se POVUKAO SA TRONA .
Sreda 16.10.2013.13:53
КО НА ИЗБОРЕ АЛБАНСКЕ ИЗАЂЕ ЦРНИ БАРЈАК ДА НА КУЋИ НАЂЕ СНА НЕМАО СВАКЕ НОЋИ ЦЕЛЕ СВЕ МУ ЦРНО,САМО ОЧИ БЕЛЕ НЕ ВИДЕО КАДА ЗОРА СВИЋЕ А НЕМАО ЗА ЈЕЛО И ПИЋЕ ЗАДЊЕ СВОЈЕ ДОЧЕКАО ДАНЕ У ЖУТОЈ КУЋИ НЕГДЕ КРАЈ ТИРАНЕ КО ИЗБОРЕ АЛБАНСКЕ СПРОВОДИ ЊЕМУ НЕК СЕ ДРУГАЧИЈЕ ЗГОДИ ОН ПРОСЈАЧКЕ НЕ СКИДАО РАНЦЕ А ДОБИО СИЈАМСКЕ БЛИЗАНЦЕ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА ДА НЕ СИЂЕ СВЕ ЦИРКУСКЕ ДВОРАНЕ ОБИЂЕ СА СИЈАМЦИМА ЗАРАЂИВАО ПАРЕ ДА УПОЗНА СВЕ СВЕТСКЕ ЛЕКАРЕ ДУШМАНИ МУ ПО КУЋИ ХАРАЛИ СИЈАМЦИ МУ ВРАТЕ ОТВАРАЛИ ЛЕК ТРАЖИО И ЛЕКОВЕ ПИО У ТОПОНИЦИ НИШКОЈ ЗАВРШИО КО НА ИЗБОРЕ ИЗАЂЕ А МОРА ЊЕМУ ОПЕТ НЕКА СВИЋЕ ЗОРА ЊЕГА КЛЕТИ БИЛА БИ ГРЕХОТА НЕК СЕ КАЈЕ ДО КРАЈА ЖИВОТА
Sreda 16.10.2013.14:19
Његова светост је своје рекао и то треба поштовати, слагали се лично или не. Патријарх вероватно види даље од нас. Само бих описао случај из 1908. када је турски султан посетио КиМ.Пашић је преко својих људи наредио да Срби изађу и дочекају султана. Иако је већина Срба с правом Абдулхамида сматрала крвником, тај потез је много значио (у склопу других) за стварање Балканског савеза који је 1912. ослободио српске територије. Немојмо браћо главом у зид увек. Немамо ни носаче авиона, ни интерконтиненталне балистичке ракете са нуклеарним бојевим главама. Воће се бере кад је зрело.
Sreda 16.10.2013.14:48
Komunizam nam polako ali sigurno ulazi na mala vrata. "Ko ne misli kao mi nije za nas i protiv je nas." Jahaci akapolipse su ponovo zajahali popove dok oni malo blizi vrhu "partije" zajahali i patrijarha licno pa se ne skidaju. Da li zna penzionisani pop Atanasije Jevtic, zasto je penzionisan? Nigde na svetu nepostoji narod zbog Crkve, vec Crkva zbog naroda, pred Bogom smo svi jednaki, nema nebeske Srbije nju je izmislio Kostunica sa njegovom klikom da bi lakse manipulisao narodom. Patrijarh je reko svoje sta bi trebalo, a ne sta mora, da nebi sutra niko se krio iza Crkve, svako preuzima odgovornost za svoje postupke.
Sreda 16.10.2013.20:10
...bas tako...mnogo ozbiljni primera ima za otvaranje(dosije) ratnog zlocinca TiTove zavere, pa se bas iz ovih razloga niko se ne osudjuje da pomene da je dosije iz ratno i posle ratnog doba puno materijala koji mugu da srbiju oslobode od tiraniju TiTovih jajara.
Sreda 16.10.2013.20:26
...da bi srbsku kolevku vere i kulture predali Alnaskim teroristima,resili su se Rasko-Prizrenakog vladiku Artemije, a sada se trude da srbe silom prilike nateraju u rukama teroristima ili hi proterati iz sopstvenu domovinu, tako da zadovolji saku ljudi kojim Ey odgovara u nju uloziti opljackan kapital.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)