Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 15.10.2013.
22:04
telegraf.rs A
U poslednje vreme svedoci smo da verski poglavari i starešine žive u luksuzu koji se ne trude da sakriju. Mnogi od njih imaju kuće, stanove, skupe automobile, lokale, objekte, a jedini prihod imaju upravo od radnji unutar svoje verske zajednice. Hteli to da prihvatite ili ne, verske organizacije definitivno donose dosta profita. A da osnujete svoju versku zajednicu, lakše je nego što ste očekivali. Potrebno vam je samo 100 potpisa!
Utorak 15.10.2013.22:39
Onomad ste dali teks da može da me krsti ko bilo i gdje bilo a sad i ovo ?! Da ovo niste vi prepisali sa nekog američkog sajta jer tamo osnuje crkvu kako kome padne na pamet i ameri su poznati po ovim nebulozama ! Uostalom i CPC je registrovana u MUP Cetinje...ali nije priznata ni ona ni njihov pop !!!
Utorak 15.10.2013.23:39
Pa da upravu si..Na kraju krajeva svi koji nisu Pravoslavne ili Katolicke veroispovesti jesu sektashi.Ja prvi kao Protestant nema veze,sto protestanti (medju njima baptisti) postoje vekovima.Nema veze sto su upravo baptistcki propovednici na tone hrane za vreme bombardovanja i ratova urgirali i uvezli u Srbiju.Nema nikakve veze sto su i baptisti (protestanti) izmedju ostalog svi bili mobilisani i kao ponosni Srbi krvarili za svoju zemlju.Nema veze sto dan danas sve sto je u nasoj moci cinimo da pomognemo nasem narodu,ne trazeci nista zauzvrat NEMA TO VEZE! SVE NAS SVRSTAJTE U SEKTASE TAKO JE NAJLAKSE! SAMO NAPRED
Utorak 15.10.2013.23:50
Sve to sto si ti naveo u vezi pomoci na primer daju i Japanci i Norvezani, ali za razliku od vas ne idu po Srbiji i regrutuju u njihove redove. Ako si zalutao vrati se. Toliko.
Sreda 16.10.2013.00:06
Nijedan pravi hriscanin pre svega a potom Protestant nece da ucenjuje nekoga humanitarnom pomocu ili na taj nacin da pridobija clanove.Sve humanitarne akcije koje svake godine baptisticki savez pokrece jesu minimalno ili nisu uopste medijski propracene.A u pitanju su stvarno velike donacije..ALI NIGDE NIGDE ne stoji nalepnica naslov ili reklama da je to od "BAPTISTA" (protestanta) al zato samo pljuste etikete da smo sektasi..al okej covek valjda navikne s time da zivi..
Sreda 16.10.2013.09:59
Не разумем људе око себе... гледам, слушам и питам се како је могуће да има толико људи, који нису у ситуацији или једноставно неће да размишљају својим мозгом... Ево, чак и за оне који не познају историју Хришћанства: -Како је могуће да се оснива Христова (измењена) религија 10 тј. 11 векова након његове (земаљске) смрти? Зар то није секта (јерес, неверништво, скрнављење...)? -Како је могуће, да је неко убеђен у "праву" веру, а та иста је настала 16 векова после Исуса Христа? Дај људи размислите мало својом главом. Мени је стварно свеједно у шта ће свако од вас да верује, што се мене тиче верујте и у ону позлаћену краву из Старог Завета. Али не љутите се онда ако вас назову сектом.
Sreda 16.10.2013.16:24
Ja sam u komentaru gore bio ironican.Itekako dobro znam da Protestanti nisu sekta.Nismo ni ja ni ti izmislili toplu vodu.To svaki iole obrazovaniji gradjanin ove drzave bi trebalo da zna.
Sreda 16.10.2013.16:29
Vidis druze, Bili Klinton je rodjen u Baptistickoj porodici i onoga dana kada je dozvolio bombardovanje na Yugoslaviju (Srbiju) je bio momentalno iskljucen iz Baptisticke crkve (Protestanti) Takodje 65 procenata Americke populacije i medju njima manje vise sve Baptisticke crkve su bili PROTIV bilo kakve vojne intervencije ili bombardovanja.Toliko o tome.A ja sam ponosni Srbin i hriscanin baptista i dalje cu da radim sve sto je u mojoj moci da pomognem svoju zemlju na bilo koji nacin bezobzira da li me ti ili bilo ko drugi gledao TRPAO u ISTI dzak sa SEKTASIMA..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)