Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 18.09.2013.
11:13
Beta A
Stanko Subotić Cane dao je ekskluzivni intervju portalu E-novine u kojem je poručio da "Boris Tadić i Miodrag Miki Rakić nikakvim saopštenjima neće moći da se izvuku za ono što su uradili". Prenosimo vam Subotićevu izjavu u celini.
Sreda 18.09.2013.13:34
Јес,па да поквари детектор лажи чим му поставе прво питање!Није ни Борхан Тадићи луд.
Sreda 18.09.2013.14:32
Čitam vaše komentare i pitam se da li smo mi Srbi baš toliko naivni ? Ne volim Tadića i mislim da je mnoga zla nanio srpskom narodu, ali kada čitam ovog " genijalca ", pitam se, koje je on škole završio da je ODJEDNOM uspješan biznismen sa desetinama miliona eura, spremnih za investicije ! Ovaj mali šnajder iz Ljiga, je preko noći postao poznat po bogatstvu, jer je radio za državu, a državu su vodili državnici ! Bio je sa njima u talu, a sada je u talu sa sadašnjima, kako bi spasio svoju kožu i svoje " bogatsvo " ! Oteo se kontroli i nije htio da dijeli sa onima koji su mu omogućili da postane bogat ! Isti jadnik, kao i Tadić i svi ostali, koji harače ovaj narod, gore od Turaka !
Sreda 18.09.2013.14:43
Turci su bili blizu 500 godina vladari Srbije zahvaljujuci nasim otpadnicima.Sada je to isto vrijeme druga imperija ..Pogledaj Vucica kome sluzi ,koga dovodi u Srbiju I sve pod izgovorom za nasu bolju buducnost.Da , jednoga dana nasi unuci morat ce da ginu I krv proljevaju zato sto nam ovi misle dobro.Oni ce svoju djecu kao oni veziri skloniti iz Srbije jer njima nacionalno nista ne znaci,,
Sreda 18.09.2013.15:54
Kakve veze imaju skole sa biznisom? procitajte "Vesti" od nedelje i videcete da ima i milijardera bez skole. Ko te na zapadu pita kolko imas skole kad otvaras firmu? Samo kolko imas novca i poreklo, u manjim slucajevima moze i bez porekla. Samo je kod nas glupiranje sa nekakvom skolom i kupljenim diplomama. Subotic nije iz Ljiga, vec iz Uba i mesto rodjenja nema nikakve veze sa biznisom, ni Nikola Tesla nije bio sa Dedinja.
Sreda 18.09.2013.19:03
U pravu si oko mjesta rodjenja, ajde mi reci onda, kako neko ko nije imao ni feninga u kratko vrijeme ima toliko da mu državnici dolaze na noge, kako bi mu tražili novac ! Ja na zapadu živim od 1978-me i naravno da je kao prvo potreban jezik i osnovno poznavanje vodjenja nekog biznisa ! A da ne pričamo o porijeklu imovine, depzit od 1 000 000 US za licencu bavljenja posla sa cigaretama, kupovina na veliko, skladištenje, transport i distribucija...sve je naš Stanko- Cane bez škole i iz Uba to sam izveo i postigao ! A usporedjivati ga sa Teslom, mislim da je malo previše !
Sreda 18.09.2013.20:04
Otkud Vi znate da nije imao ni pfeninga? On nije poco da se bavi sa biznisom u Srbiji, vec Francuskoj i ako su mu tamosnje vlasti dozvolile da napravi obrt, zasto bi to nekog interesovalo u Srbiji. Subotic nije ubica da mu se neda da mu se sudi sa slobode, vec osumnjacen za obican sverc cigareta, koje su svi valjali od DS, DSS, SPS, SRS, za ove manje stranke i da nepricam, ali su za glavne svercere osumnjaceni: Subotic, Mrko i Mira Milosevic, ovih ostalih nema. Sto je jos cudnije Suboticu su zaplenili imovinu bez sudjenja i donosenja pravosnazne presude. Gde to ima? Nedaj Boze da branim Subotica, voleo bih da ga osude jer sigurno da nije cist, ali ko u svakoj demokratskoj zemlji i dustvu.
Sreda 18.09.2013.21:13
Ja sam u Francuskoj i to od 1981...! Sa obrtom u Francuskoj...teško se dolazi do kapitala, a slučajno znam i dotičnog u vrijeme kada je imao taj obrt i znam na kojem socijalnom i mentalnom nivou je bio ! Ne bih nazvao taj šverc običnim, već internacionalnim i to na kontejnere ! Nije ubica, daleko bilo, ali mi smeta da se vadi na druge ! Muslimani u Bosni imaju jednu uzrečicu : nije Babo ružio, što se kockalo, nego što se vadilo ! Ja mu čak želim da se izvadi, jer i ostali iz politike su umiješani !!
Sreda 18.09.2013.14:39
Postoji u Srbiji precutan dogovor ili je pravilo da vlast koja dolazi nikada krivicno ne progoni odlaecu ..Oni se samo medjusobno optuzuju a tuzilastvo kao da I ne postoji.Zalosna je ova nasa Srbija u kojoj punih 25 godina jedni te isti ljudi vode politiku I drzavu , ..Drzavu koja tone I koja umire na strasnim mukama a mi , narod, bespomocno posmatramo kako ,stoka , od politicara rusi I poslednji temelj drzavnosti SPC.Subotic prvo da objasni kako je dosao do kapitala o kojem prica, a lopovi ga jesu prevarili I mislim da treba svi na optuzenicku klupu da odgovaraju za tezak criminal.
Sreda 18.09.2013.21:28
Pitanja na koje bi svi političari pre dolaska na vlast morali da odgovore na detektoru istine: Da le ste pripadnik nekog tajnog društva,organizacije i sekte. Da li ste plaćaeni agent neke strane zemlje. Da li imate za prijatelje i poznanike kriminalce,tajkune i uticajne strance. U toku vršenja vlasti,ista pitanja nekoliko puta: Posle silaska sa vlasti: Da li imate tajni bankarski račun. Da li imate tajno spremište za novac,zlato,nakit i umetničke predmete. Da li imate nekretnine u inostranstvu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)