Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Nedelja 15.09.2013.
16:19
telegraf.rs A
Srbija će na svom putu ka punopravnom članstvu morati da pređe mnoge prepreke i da sprovede mnoge reforme, na šta je ukazao i evropski komesar za proširenje EU Štefan File prilikom posete našoj zemlji i u razgovoru sa državnim vrhom. Jedan od uslova na kojem ćemo morati posebno da poradimo jeste i osuda komunističkih zločina posle Drugog svetskog rata, piše portal telegraf.rs.
Nedelja 15.09.2013.16:38
To ne bi bilo tasko ali puno teze je razumeti a tek ispuniti ugovore sa EU, Koje do sad ni jedna EU zemlja nije ni razumela ni ispunila - a potpisala: Slovenija upravo pruza EU prosjacku ruku:
Nedelja 15.09.2013.16:39
Zar mi nismo svesni sta je sve komunizam uradio srbskom rodu I drzavi srbiji da mora evropa da nam kaze da osudimo te krvoloke. Dok ne izbacimo smrad iz "kucu cveca" I ne deportujemo jovu kapicica I njemu slicnim nema nam spasa I napredka u buducnosti.
Nedelja 15.09.2013.20:14
Izgradio Auto puteve,bolnice,skole,fabrike,kasarne,termocentrale,hidrocentrale,stanove... Streljali su izdajnike,lopove,zlikovce ali i nevine.To mu ukratko dodje Komunizam i Socilajizam u Srbiji.
Nedelja 15.09.2013.16:40
Interesantna ova EU. Komunisti su od svog postojanja u Kraljevini Jugoslavije imali samo jedan cilj a to je pobeda nad tzv Velikosrpskim Imperijalizmom i na tom planu su saradjivali i sa ustasama, sve do pred kraj rata. Posto su dosli na vlast nisu imali prepreke to i da sprovedu. Samo jedan od brojnih primera su masovna streljanja cetnika dok su citave ustaske legije primali u svoje redove, poput djavolje legije koja se borila pred Staljingradom a potom predala Rusima. Dakle, trebali bismo da osudimo zlocine koji su vrseni nad nama samima. Reklo bi se da je to samo zato da bi u produzetku, ti nasi lesevi bili pretvoreni u tzv hrvatske, bosnjacke, siptarske. Ne zamerite ako gresim.
Nedelja 15.09.2013.18:09
ma titini jugosloveni iz bivsih jugo drzava su ubijali nevin narod, beograd,valjevo/ vii crnogorska,vi licka,naselje v puk/........ umesto da odgovaraju za zlodela dobijaju peMzije od srbije i pored cinjenice da su se njihove drzave otcepile.
Nedelja 15.09.2013.18:06
to je bio genocid nad srbima iz srbije.jugosloveni titini iz bivsih jugo drzava vladaju i danas srbijom, i pored cinjenice da su se njihove drzave odvojile.i oni ce osuditi sami sebe? DOSTA VISE SPRDANJA SA SRBIJOM!
Nedelja 15.09.2013.19:10
a kad cete osuditi zlocine nato-a nad narodom srbije i crne gore,pa zlocine dos-a nad radnicima i seljacima srbije,KADA
Nedelja 15.09.2013.19:54
Ulazak u EU postaje sve skuplji,sada treba osuditi komuniste sto su pocinili zlocine nad nevinim fasistima,sledece je postavljanje spomenika i groblja palim fasistima,kako ce to izgledati u Kragujevcu,Jasenovcu....,tako ce moci sinovi i unucad obilaziti svoje pretke koji su pali hrabro ubijajuci djecu i starce tamo negdje na brdovitom Balkanu
Nedelja 15.09.2013.20:20
Gde je tu problem da se osude komunisti?Kada bih ja predstavljao Srbiju S ponosom i drage volje bi osudio sve zlocine koji su komunisti pocinili a to su : Zabranili Kralju povratak, hrvatima su dali i Srbsku i Hrvatsku zemlju,izmislili crnogorsku naciju ,muslimansku nac. , podelili Srbiju u tri dela, posle 45 u Beogradu pobili skoro celu SRBSKU inteligenciju,proganjali pravoslavnu veru,naseljavali Kosmet sa siptarima,a Srbima zabranili povratak, streljali Cica Drazu prvog gerilca u porobljenoj Evropi, itd..itd.... Ne vidim sto bi bio problem da osudimo njihove zlocine ,jer njihovi zlocini su 95 posto zlocini nad SRBIMA.EU ti si nagradila komuniste jer si priznala njihove vestacke granice
Nedelja 15.09.2013.21:43
U svakom slucaju. Mora samo -ako smeju naravno-da objasne adekvatnom recenicom u tekstu da je EU/ ili ti jezuitskomasonska g...a - komuniste kao i naciste i napravila da bi unistila pravoslavne i protestantske radne i Bogu odane narode. Jedne su vodili Lenjin, Trocki i Staljin-dakle Jevreji, dok su druge vodili nositelji Papinskog svetog Rimskog carstva.
Nedelja 15.09.2013.23:51
Naravno da da se komunjarski zlocini moraju osuditi,jer su ucinili vise zla nego fasisti, a takodje i sve copine sledbenike kazniti ili proterati iz Srbije.Prekim postupkom isto onako kako su oni postupali prema neduznim zrtvama (neistomisljenicima).
Ponedeljak 16.09.2013.00:17
Samo Titu ne dirajte... He,he... Ovi bre njegovi omladinci nikako da odumru. Sto se tice tog zahteva EU, licemerni kao i obicno. Pa oni su, Zapad, doveli Broza na vlast i priznali je, sem casnog izuzetka, Sarla De Gola. Uzgred, danasnja Francuska je zidovska jazbina. Ucestvovali su u bombardovanju i Srpske, i Srbije.
Ponedeljak 16.09.2013.07:54
Ako EU hoće Srbiju u svojim granicama, neka ne postavlja samo enke uslove. Dosadili ste brate. Ako Srbija hoće ovo, ako Srbija hoće ono. Ma gonite se. Ako vi hoćete Srbiju onda morate ovo morate ono.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)