Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 03.09.2013.
20:11
Beta A
Potpredsednik Haškog tribunala Karmel Ađijus zatražio je, posle izuzeća sudije Frederika Harhofa, od preostalih sudija u procesu protiv Vojislava Šešelja da se izjasne, uz konsultacije s optuženim, o daljim koracima u postupku.
Utorak 03.09.2013.20:15
Како је "праведан" запад. Овог човека не умеју да "правно савладају". Паметнији је у малом прсту него они у демократској главурди.
Utorak 03.09.2013.20:26
Na žalost, ovdje se ne radi o pameti, nisu ni oni glupi, jer on ne leži zbog njihove gluposti, tamo je već 10 godina, jer je osudjen unaprijed ! Nikome, a naročito srbijanskoj vlasti ne odgovara da čovjek napokon izadje ! Uče nas reformi pravosudja, a " medjunarodni sud " drži optuženog u istrazi toliko vremena ! Bez presdana....
Utorak 03.09.2013.21:41
Sklon sam da budem optimista. Nadam se da ce ga pustiti da boravi u Srbiji do "sudjenja", tj dok taj, neki novi, sudija ne upozna predmet. Uostalom, ova vlast im je (zapadu i Amer.) obavila posao oko KiM, jedino ako ne planiraju da odvajaju Vojvodinu i Rasku!?
Utorak 03.09.2013.20:56
Sramna tuzba prema Seselju, jos sramnije tuzilastvo i Tribunal, a najsramnije od svega je stav i ophodjene srpske Vlade, predhodne i sadasnje, prema moralnom heroju srpske nacije koji je po svim segmentima nametnute lazne optuzbe apsolutno nevin.
Utorak 03.09.2013.22:20
Cak i Seseljevi neprijatelji odaju mu priznanje za drzanje u Hagu. Ponekad mu superiornost priznaju posredno, kritikujuci toboz nesposobno tuziteljstvo. Bez obzira na licne stavove, ko god je pogledao bar deo Seseljeve odbrane pred NATO sudom, shvatice da ovaj proces vec sada ulazi u anale pravne i istorijske nauke. Sto se Srbije i Srba tice, pa i regionalnih drzava, tumacenje proslosti i gradjanskog rata devedesetih znatno je rasvetljeno svedocenjem ovog vrsnog pravnika i intelektualca. Kao hodajuca enciklopedija, on dominira u svim raspravama morem cinjenica i podataka.
Utorak 03.09.2013.22:26
Na YouTube sam u casovima dokolice odslusao i odgledao ogroman materijal. Nisam sklon velicanju ili zatucanosti, pogotovo ne prema politicarima. Ipak, ubedljivost ovog rodoljuba koji govori glasno i jasno, koga razume i s lakocom prati (i uci od njega) svako, od fizikalca do profesora univerziteta, sva ta intelektualna erudicija - ne moze nikog da ostavi ravnodusnim. Mozete se slagati sa njim ili ne, ali, ako tezite saznanju, ne mozete ga ignorisati.
Utorak 03.09.2013.22:36
Taj covek je institucija za sebe. Pokretna ideologija, jedan od "poslednjih Mohikanaca" u politici koji se odlikuje iskrenom verom i ubedjenjem, sta god mislili o tome. Da nije sitni sicardzija kome je stalo samo do vlasti i bogacenja, dokazao je svojim svesnim zrtvovanjem za stvar koju zastupa. Voleli ga ili ne, to je za postovanje. Do skoro sam mislio da se nece (ziv) vratiti u Srbiju. Poslednjim desavanjima sam pokoleban i mislim da ta mogucnost sada postoji. Ipak, postoji i nesto i u domenu "zavere" - lukavost prihvatanja njegovog zahteva za izuzece jednog od 3 sudije, da bi ga sada definitivno izmrcvarili i nadugo zadrzali zbog "procedure". Videcemo.
Utorak 03.09.2013.21:33
"Kadija te tuzi-Kadija te sudi" Ako izbori na KiM uspeju Voja je iduce tj krajem godine slobodan a ako ne uspeju NATO sud u Hagu ce dovesti novog sudiju koji ce Voju drzati u pritvoru po potrebi (dok ne odrade Srbiju)..Jako je zalosno da coveka drze deset godina zatvorenog bez ikakvi dokaza (presude) ma kakva ona bila a jos zalosnija je slika, apaticni i nezainteresovanih Srba koji to samo posmatraju kao da se radi o bilo kome (covek se bori i za Srbiju) SRAMOTA ! Srbi sram vas bilo !
Sreda 04.09.2013.03:21
Nisam vise siguran da se Voja bori za ovakvu Srbiju.Izgleda da je Voja digao ruke od ovakvih Srba u Srbiji a imao je snage I volje do smrti da se bori.Pitao sam se cesto puta , poznavajuci danasnji mentalitet vecine Srba iz Srbije ,:Zaso Voja ulaze toliko zrtve u nesto sto ovi u Srbiji ne zele?I siguran sam da je I on digao ruke ,znas ono , Hoces li dobro neces, a zlo uvijek ,,,Voja se borio za drugacije Srbe one prave nacionalno svjesne , patriote I tdd.Nikolic I Vucic su pokazali da je u Srbija sasvim mali broj Vojinih Srba , ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)