Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 20.07.2013.
10:47
b92.net A
Za razliku od većine drugih analitičara i stručnjaka, nobelovac Pol Krugman smatra da usporen rast kineske ekonomije znači samo jedno - da je Kina u nevolji.
Subota 20.07.2013.11:06
Što je babi milo,to joj se i snilo.Pitao bih ovog pametnjakovića,kakve je to prognoze imao za bankrotirani Detroit,drugom najvećem gradu u Americi.Grad sada liči kao iz nekog horor filma.
Subota 20.07.2013.11:17
Bankrot je dobra stvar u ekonomiji, ali u svakom slucaju narusava ugled zapadne velesile.Jos ce mnogi da to zatraze, cele drzave.Da nema stampanog novca bez pokrica trazili bi oni to mnogo pre.Ovako se ceka pucanje velikog balona, sta ce opet da pogodi ceo svet, ili VELIKI RAT na BI koji ce da zamaskira neobjektivnim medijima celu situaciju zapada.Postavlja se pitanje oce li da prezivi Amerika ili EU i evro. Savet je da se kladis na dolar i Amere.Jevreji ce svoju ulogu da odrade.EU podrzava Palestince, vole da gube i pravoslavni i Jevreji na BI.To i jeste naredba Vatikana, kojoj uspesno sluzi katolicki establishment SD. Zabole ih za protestante, ciji disciplovani rad jedino puni budzet.
Subota 20.07.2013.11:43
Pogledaj tko je sve katolik u americkom establishmentu, tko drzi Wall street, tko drzi univerzitete.Razvoj ide preko investicija i znanja-tko to drzi u Americi i EU. Sve ce da dodje logicno, kome je u interesu Brdo Hrama. Da li obicnom Jevreju ili cionistu/ jezuitskomasonskom lobiju/ koji nema naciju i veroispovest. Ucenjuju cele vlade npr Nemacka ili Turska, a ne neke je..tre iz Srbije. Rusija igra mudro, i ona ce da skine Sotonu sa trona, i to uz pomoc celog sveta.Pa pogledaj gde je najvise kriticara, upravo u Americi.Slobodan je to narod, i taj duh nece da uniste kao sta su uradili evropskom, kao sta nece ni Srbe. Zivi bili....
Subota 20.07.2013.11:49
Nije to nemoguće... Od kako je sveta i veka, nijedna civilizacija nije išla samo "uzlaznom" linijom... Naravno da su tzv. ciklična kretanja nešto najnormalnije... pogotovo u današnjoj ekonomiji koja je apsolutno globalnog karaktera... Nekad je moglo da se desi da propadne npr. Rimsko casrtvo, a da to ne dodirne ni malo neke tamo recimo Mongole ili šta znam ... Danas, kad je sve povezano - nemoguće je... Propast jednih nepobitno ostavlja negativne posledice po sve ostale... Dokle god se ne unište lanci globalizacije... ukoliko to uopšte ide nekome u korist...
Subota 20.07.2013.11:57
Baš tako, svaki se model istroši i potrebno ga je na vreme i postepeno menjati! I devojka postane baba!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)