Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 16.07.2013.
17:28
Beta A
Ministar građevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da je problem hrasta u selu Savinac kod Gornjeg Milanovca, koji je na trasi budućeg autoputa, rešen tako što će put zaobići drvo staro 600 godina.
Utorak 16.07.2013.18:03
Smaraš i dalje, Veljo, a i nastavićeš da smaraš. A i kraduckaš!
Utorak 16.07.2013.20:23
Za velju je Hrast prilika da kraducka...naravno da ce taj zaobilazak naplatit dva tri puta vise, ako ne i vise.
Utorak 16.07.2013.22:55
Gospodine Ilicu Ov.sta vi prezentirate domacoj vec polako zaludjenoj javnosti je drskost. Zamenjujete posledice i uzrok. Nije nama Srbima kafana vaznija od Crkve, niti od Hrasta Upisa. Ali nam je vrlo stalo do toga da vi ne reagujete adekvatno na uzroke i uzrocnkje ove mucne situacije. Da li se iko od vas u vladi i ministarstvima upitao da li ima nesto na tom ekspropriarisanom terenu sto bi prestavljalo prpreku trasi koridora 11. Uzgred dozvolite pitanje: Sta bi bilo da smo naisli na naftno polje ? Zatim niko se od vas nije upitao u ministarstvu da li postoje generalstapske karte terena, Niko nije ni pomislio da se posluzi uslugama nato-a. Da "nato" koji ima topografiju Srbije u
Utorak 16.07.2013.23:04
rezoluciji od kvadratnog milimetra. Niti je vas geometar postavljajuci trasu i pobadajuci kolje, primetio da autoput prolazi kroz Upis. I sada kada su masine dosle na domak htasta nalazite solomonsko resenje da trake zaobicu hrast (Jedna traka sa ove, druga sa one strane) prouzrokujuci ogromne troskove, Pa niste stedeli ni u 3-D animaciji, zatim pripremi terena postavljanjem potpormih zidova koji ce sprecti koren hrasta da podilazi ispod kolovoznih traka .Uz "kisobran" kako zirevi ne bi padali na kolovoz, ste stvorili KATASTROFALNO resenje - najskuplje i najneprakticnije . Od vaseg kolege Mrke nismo mogli ni da ocekujemo ekonomicno, ekolosko i efikasnije resenja. Ali ste mogli da
Utorak 16.07.2013.23:13
konsultujete ljude iz struke, koji bi vas posavetovali da (na primer) sa jednom duplim "S" - krivinom , zapocevsi je par stotina metara pre hrasta, u sirokom luku zaobidjete hrast sa sve cetiri trake i tako sa minimalno povecanim troskovima u materjalu (jer rad kod nas na zalost ne kosta nista) ispravite gresku nekoliko karika u lancu projektivanja . Da li cete te "karike" sankcionisati je veliko pizanje. Jer eto opet nesto nisu znali. Neznanje je u nasem sistemu opravdanje za silne svinjarije i delikte, koji se na kaznjavaju. Za razliku od te EU u koju bezglavo trcite, neznajuci sta vas tamo ceka. Opet je Narod kriv sto vi gresita, pa cete ovu gresku Naroda ispraviti sa tom "PASARELOM" -
Utorak 16.07.2013.23:18
oh kakva divna prinova u nasem jeziku-odmah uz FASION OUTLET, FANOVI, FESTA. DOJAM.....- "kolko kosta da kosta" (citat velikog Velje)... Da li smo mi stvarno toliko los Narod kada smo vas zasluzili?.
Utorak 16.07.2013.23:24
"koliko kosta da kosta" kako vi rekoste. Pitam se gde su vase donje granice odgovornosti i svesti da to sto ste uradili nije dovoljno , da pokupite svoje prnje i odete , kako bi neko treci pokusao znanjem karakterom i voljom da od ove Bogom dane zemlje napravi prostor i sredinu u kojoj cemo ziveti ponosni, pre svega od svog rada i morala. Da li smo mi bas toliko los Narof kada smo vas zasluzili?
Sreda 17.07.2013.07:44
Ionako taj hrast neće još dugo ga živi, izložen vibracjama i zasgađenju sa auto puta!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)