Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 11.07.2013.
12:01

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Nije prvi put da se Srbija podeli, pa je tako bilo i na Vidovdan kada je stigla vest iz Brisela da je Ketrin Ešton obećala datum za januar. Na sastanku šefova država i vlada Evropske unije u Briselu odlučeno je da se Srbiji u januaru odredi datum za početak pregovora o pristupanju Evropskoj uniji.
Četvrtak 11.07.2013.12:24
Не липши магарче до зелене траве! Даће Бог да никада не постанемо чланица четвртог Рајха, где би само политичари имали корист, а народ би остао пуста робовласничка сиротиња на сопственој земљи!!! Даће Бог да све што је накарадно направљено да се и распадне!
Četvrtak 11.07.2013.19:19
Najbolje poredjenje nashem putu ka EU, bilo bi voz na shinama. Dakle mi mozhemo da usporimo ili ubrzamo, ali na tom putu moramo ostati. Ipak, setimo se da smo od 2000 god uzimali ogromene kredite od EU, dovodili investitore (robovlasnike), prodavali (nekada uspeshne firme) poshto zashto. Najbolje se zhvelo dok smo najvishe propadali. E zato sada nema nazad, ne mozhemo oterati investitore i otvoriti ponovo drzhavne firme i prestati da uzimamo kredite. Ustvari, mozhemo, naravno sve se mozhe, kada se hoce. Ali... Do promene ne mozhemo gledajuci rijaliti programe, bezeci od sela i motike. Okretajuci glavu od tuge i bede, gledajuci svoje i otimajuci tudje.
Četvrtak 11.07.2013.23:29
srbija je vec 14 godina na putu , gde vlada,obmana,prevara,laz,sex i video trake,na taj put nije ni trebala da podje,jer smo svi mi na tom putu izgubili 14 godina ,ti kazes da nema nazad,ja kazem da je uvek bolje ikad nego nikad ,da se okrenemo nazad,ka sebi,na zalost i moju i tvoju ovi "nashi" vlastodrsci ce na tom putu,putu protasti istrajati skoro do samog kraja, preci ce 99,99% tog puta i na samom kraju videce vrata cvrsto zatvorena , e tada ce nam ova "vlast" (tj bilo koja koja bude na vlast) reci NAZAD a dotle ima da nam pojedu jos 5-10 godina zivota.a dotle mnogo ce srba pomreti na tom putu...i ko zna kolika ce nam zemlja biti
Ponedeljak 15.07.2013.14:30
Sto se tice ocekivanja gradjana ulaska Srbije u EU, sve tacke koje su nabrojane su vezane za Srbsku politiku sa ili bez ulaska, sto znaci ako drzava funkcionise nema teskoca oko putovanja, investicije, vladavine zakona, naucna razmena, zastita zivotne sredine i ljudski prava. Ako je vlada uspesna (a nije) nemoze prebacivati vruc krompir bilo kakvim unijama, gde bi sami imali lagodan zivot a kako se vidi u ovom clanku da narod i drzavu maksimalno zaduzi i ubedi da je to jedini i ispravan put.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)