Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 08.07.2013.
13:05
Đ. Barović - Vesti A
Otkriće masovne grobnice na centralnoj deponiji u Buća Potoku u Sarajevu samo je još jedan od dokaza da su muslimanske vlasti tokom, ali i posle rata planski i sistematski činile sve da sakriju tragove ubistava Srba u ovom gradu, tvrdi za "Vesti" Nedeljko Mitrović, predsednik Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila RS.
Ponedeljak 08.07.2013.14:16
Mislim da bi se nasi oni na vrhu pre upitali ko je toliko stoke pobio da je u pitanju neka zivotinja nego sto je toliko Srba civila pobijeno briga njih za tolike srpske zrtve kad su oni fasisticki placenici a i gde bi to balije mogle poubijati tolike Srpske civile neverovatno je da su poturice takve bile prema narodu od kojeg su postali uuhh mamu li im j...m i njima ce jos malo doci kraj dok im se potpuno raspane to malo sto je ostalo od federacije
Ponedeljak 08.07.2013.17:22
Ne smeju, ako hoce u biznisu da prograduju, da idu navise, inace ostaju u prosecnoj ravni.Danas se najbolje na Balkanu prolazi kao i ceo zadnji vek,klanjem Srba. Dokumenata imas koliko hoces.Samo potrazi. Dakle ostaje samo milost Bozja i da NJIMA vrati ISTOM MEROM.Za takvo sta se moli.
Ponedeljak 08.07.2013.14:18
Веровао или не,тако је!И што је најгоре,такав однос према мртвима (ни према живима,није ништа бољи!) траје деценијама!?Тако ће бити све док се искрено не окренемо Богу и моралном животу а не некаквим ријалитијима и "парадама" срама,када нашој деци не буду идоли којекакви наркомани и алкохоличари,полуголе крешталице (које себе представљају као "уметнице"!?) и "старлете"...него школовани,успешни људи и патриоте!!!Што рекао Св.Николај Жички:"Да се обожимо,сложимо и умножимо"!
Ponedeljak 08.07.2013.14:39
Школованим и успешним људима, србистан је само успутна станица на путу до "звезда"... станица која даје јефтину и квалитетну основу за напредовање - "тамо негде"...
Ponedeljak 08.07.2013.14:59
Pre bih rekao da beze od mafije i takvih kao vi sto po ceo dan bleje za racunarom umesto nesto pametno da rade ili rade u kakvoj drzavnoj firmi u kojoj se nista ne radi i po ceo dan pricaju o svom velikom patriotizmu a za Srbiju prstom mrdnuli nisu... Ne opravdava to nikoga ko je iz ove zemlje otisao, ali problem nije u tim ljudima, nego u nama koji smo ostali i koji cemo ostati... Mnogo sitnih stvari se u Srbiji mora promeniti da bi mogli da se bavimo onim krupnijim... Od sastava vlade, preko otpustanja viska zaposlenih koji nista ne rade u drzavnim firmama(cast izuzetcima), pa do pljuvanja i bacanja smeca na ulici... Pa tek onda da se prica o istoriji, sadasnjosti i buducnosti Srbije...
Ponedeljak 08.07.2013.14:34
ma ovo sigurno nisu srbi, to su zrtve iz srebrenice!!! oni nas u dzubre, a mi njima 50.000€ zato sto nas prave budalom na nekoj farmi!!!
Ponedeljak 08.07.2013.14:37
"српске" власти не маре ни за живе... ако нису део њихове касте... а камоли за мртве... још у Сарајеву ? ма иди бре... Па, јел' "лепо" рекао четнички "војвода" шумадинац да су то све - Босанци ????
Ponedeljak 08.07.2013.16:34
Da li ce sada neverni Toma , veleizdajnik i grobar da se izvini muslimanim sto su ich poubijali ? Za njega u Bosni Srbi nisu Srbi nego Bosanci.
Ponedeljak 08.07.2013.16:39
Uz duzno postovanje prema svim zrtvama,ali ovo istrazivanje dva dana pred komemoraciju u Srebrenici izgleda malo providno ,i ima za cilj ublaziti posledice genocida pocinjenog u proteklom ratu . Naravno da se sve treba istraziti(pronaci) ali braco srbi malo vise postovanja prvo prema sopstvenim zrtvama,
Ponedeljak 08.07.2013.18:52
Уз дужно поштовање,не делујеш као неко искрен!Да те питам:"Којег би то датума требало Срби почети тражити своје нестале и убијене,а да се ви "не увредите"!?Којом логиком се објашњава муслиманско стајалиште да када Србин убије несрбина,то је "геноцид" а у обрнутом случају,"случајност"???Ми који смо били на сарајевском ратишту,врло добро знамо шта се дешавало унутар Сарајева и то ће кад-тад изаћи на видело без обзира колико ви вршили опструкцију у проналажењу тела несталих Срба! Из твог имена је видљива твоја "толеранција" према свему српском,и зато ОЛАДИ!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)