Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 21.06.2013.
19:19
B92, Fonet A
Premijer Srbije Ivica Dačić je posle sastanka sa šefom Delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Edvardom Kukanom rekao da će, ukoliko ne bude doneta odluka o datumu, biti doveden u pitanje kredibilitet EU, a ne Srbije.
Petak 21.06.2013.19:28
Više nisam siguran dali su ovi skroz prolupali i ne znaju da Njemačka, ili još bolje, jedna njemačka partija odlučuje DA, ili NE, pošto su im nebrojeno puta dali do znanja njihove uslove, ili nas stvarno uzimaju za budale !!?? Pozdrav Bratski !
Petak 21.06.2013.20:12
Dvostruka propast za Srbiju ako Srbija dobije datum. Dovoljno je pogledati kako su komšije prošle u EU pa da svima bude jasno kako ćemo mi proći. A druga glupost od ovog trojca šta vodi zemlju je taj da zbog tog datuma prodaju 16% države.
Petak 21.06.2013.21:48
Srbija treba najpre da se oslobodi od stranog okupatora (i politicki i ekonomski), da se oslobodi njihovih namesnika pod komandom Sluzbe. Tek onda moze da se sredi lopovluk i korupcija i ostali kriminal. Kad se to sredi, Srbija je bogata drzava i pozivace nas u drustvo kao ravnopravnog a ne ovako kao nekog gubavca. EU daje malo u pocetku (to je ono sto je potrebno okupatorskim namesnicima da bi preziveli do sledecih izbora) ali posle uzima mnooogo vise. Nikada EU ko ima imalo pameti !!! Zivim na 'bogatom' severu EU ali i ovde je sve gore..ne lici na onu EU od pre 5 ili 10 godina. Globalisti i multinacionalne kompanije i banke zavedose fasizam. Jos samo gledam gde da se uskoro selim.
Petak 21.06.2013.21:00
Island,koji je za nas druga Svajcarska,pa on izlazi iz jebene Evrope,jos je clanica NATO-a,a niko ga nicim nije uslovljavao,niti ucenjivao,a ovi dadose sve sveto sto smo imali da udju u tu Evropu...jebem te zivote...
Petak 21.06.2013.22:26
Ovo je veca sprdnja od Kreketusinog koncerta.Kakv narod takvu vlast zasluzuje.Da smo nesto valjali nebi nas Turci jasali petsto godina.Pogledajte te Turke kakav rat vode zbog renoviranja trga u Istanbulu.Mi se zadovoljavamo Farmom i Velikim bratom,dok nam poklanjaju teritorije sto su nam preci ostavili u naslestvo.Dajemo drzavu za datum a pametni nece(Island,Svajcarska)i kad ih mole.Prvi Srpski kazandzija je govorio da treba Sumadinci da vode Srbiju,evo je sad vode,aferim.
Subota 22.06.2013.08:17
Дванаест земаља ЕУ за... ЕУ има 27 и ускоро 28 са Хрватском а, довољно је да једна не пристаје и готово... Зашто новинари Вести то не објашњавају. Ваша новинарска дужност је да народу објасните а, не, да само преносите изјаве политичара. Филе је неки дан критиковао економску политику Француске и добио је одговор француског председника: Француској не треба мишљење тамо неког комесара да води своју политику. Кад, што се тиче Вучића, он је потпуно у ауту; ако не добијемо, ЈА САМ КРИВ, ако не ово или оно опет ЈА. Он од политичара нема ни П. Немци за сада не дају, све док не прођу избори јер се 80 % су Немаца против уласка било које нове земље. Али, ако добије Србија, хоће ли добити и Косово?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)