Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 27.05.2013.
15:05
RTS A
Uz uzvike "Besa, besa", "OVK, OVK" u Prištini je održan protest koji su organizovali veterani bivše Oslobodilačke vojske Kosova protiv pritvanja nekadašnjih pripadnika i komandanata OVK iz "Dreničke grupe", uključujući i dvojicu uticajnih bivših lidera te formacije, Samija Ljuštakua i Sulejmana Selimija.
Ponedeljak 27.05.2013.15:23
Na cija vratanca? Oprostite na primecivanju ali ne bi se reklo da je ovo sukob dva zavadjenja klinca gde velika NATO mama neopravdano vuce za usi jednog a drugog gladi po glavici. Pre bi se reklo da NATO od samog pocetka zeli da stvori trajnu zonu sukoba na Kosovu, evropski Bejrut, gde ce razni Bondstili moci da nicu ko pecurke i opravdavaju njihovo masovno prisustvo u Evropi. Tu spadaju i ekstremne mere kasapljenja nase zemlje, otimanja teritorije i svih postojecih ucenjivanja. Njih preterano ne pogadja ko ce umre od NATO bombi a ko od NATO radijacije. Nadam se da gresim.
Ponedeljak 27.05.2013.18:22
Ja koliko sam ukapirao ovo su teske gluposti i obicna rezija zapada. Sad ce tudjonasi vlastodrsci da nam pune usi kao, eto zapad je posten, neutralan , hapsi i njihove zlocince. Malo morgen, ovo je naivna rezija za jos naivnije budale koji ce u ovo poverovati. Malo hapsenja, malo demonstracije, malo nedostatak dokaza, puno, idi kuci dosta rezije; Puno, Srbi zbogom Kosovo, puno, dobicete datum i onu stvar u d'pe; puno, ko vas j . . . kad niste normalni . I najbolje od svega sto placamo danak borbi protiv fasizma u l i ll sv. ratu . Nemci ne zaboravljaju ko je kriv zbog njihovih poraza. Bozeeee, kakav smo mi narod nekad bili, a gle sad .
Ponedeljak 27.05.2013.20:00
Naravno.Ovo ima za cilj da omeksa Srbe sa KiM da prihvate izdaju.Cim to ucine svi ovi krvnici ce biti pusteni zbog nedostatka dokaza.Oni to znaju.To je ideja nasih debila koju je dacici preneo Taciju prilikom zadnjeg sastanka.Vidite koliko su pokvareni i nasta su sve spremni samo da bi sacuvali kofercice i fotelje.Jos ce na kraju ispast da su Srbi sami sebi vadili organe da bi napakostili mladoj siptarskoj demokratiji.Nista vise nebi smelo da nas iznenadi kada je nas trio u pitanju...
Ponedeljak 27.05.2013.15:24
Izneverili su me Siptari. Ja sam ocekivao da ce oni odavno poceti da ubijaju i pljackaju te strance. A ono nista od njih, nisu ni oni sto su nekad bili "Arnauti zvjeri ljuti".
Ponedeljak 27.05.2013.15:48
Тако су и Радијатора послали у Хаг кад су Срби требали да потписују, па кад је све потписано онда су нашли да није крив. Тако су и Хрватске злотворе прво осудили на 40 година док нису Срби изручени, и онда су нашли да и они нису криви. Тако ће бити и сад, чим се уведе договорено наће они да ови нису криви.
Ponedeljak 27.05.2013.16:29
Kakva besa, kakvi Albanci. Ove karadaglije, poturice i mudžahiri nisu ni u prolazu sreli Albanca. To što ima isturčenjaka među njima nije ni za šta, a ono malo pravih Dagestanaca je dobro samo da se opasa eksplozivom i raznese na kakvoj pijaci
Ponedeljak 27.05.2013.17:25
Da, sve dodje na svoje jednog dana... Sad neka se paze kforovci da im ne lete glave po ulici kao u Engleskoj, i to je deo njihove kulture kao sto je i besa

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)