Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 22.05.2013.
07:14
Beta A
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije najavila je za danas prvi štrajk upozorenja zbog "katastrofalnog stanja u obrazovanja" i još dva štrajka za maj i jun.
Sreda 22.05.2013.09:01
Njima je jedino bitno da imaju što manje đaka i što veće plate ... Sve ostalo je manje važno... Ja se sećam osnovne škole na Novom Beogradu i nas 40 u razredu ? Kad uđe nastavnik, koji je u to vreme bio Bog i batina, muva se ne čuje... Danas bi oni da imaju, šta, 5 učenika i da im budu "prijatelji" ?? Debilizam koji proizvodi nove i nove generacije retarda... Primera oko nas - koliko volite....
Sreda 22.05.2013.09:36
У праву си танаско, њима није стало ни до тих 5 ученика, волели би да се прошетају до школе и да имају добре плате. Знање које им данас пружају је на нивоу ретардираних особа. Данас су нам деца препуштена у школама неспособним и неквалификованим кадровима. А да не причамо о вишковима просветних радника који примају плате а не раде ништа. За њих се измишљају неке активности које они никад не спроводе, али важно је да их има у програмима.
Sreda 22.05.2013.11:18
uvek se vratim na priču koju sam nekoliko puta pisao... o učenicima 7. razreda koji NE ZNAJU gde je Srem, i da li je Šid u njem' ? a žive na Novom Beogradu ?? dok sam ja u tom istom 7. razredu, svojevremeno, u svako doba dana morao da znam koliko se razno-razne rude kopa u Andima, koliko u Južnoj Africi i koliko u Australiji.... na primer.... o Srbiji - da ne govorim.... morali smo u svako vreme da znamo da pokažemo i najmanje selo na karti ... i još pritom da znamo i predsednike opština... ;o) ma idi bre....
Sreda 22.05.2013.09:13
Strajk je u redu,treba se buniti da bi bilo bolje,ali gospodo,za 1 maj ste zdrali i pijancili,provodili se,a niste se setili da i tada treba da trazite bolje uslove za rad.
Sreda 22.05.2013.12:57
Jad i beda!!! Sve je tacno sto ste rekli za prosvetne radnike ali postoje i izuzeci! Sto se tice znanja danasnjih generacija,izvinite gospodo ali tu smo i sami krivi,deca su postala razmazena,nece da uce,znaju svoja prava- pa im niko nista ne moze!Kako u ovo vreme jedan nastavnik moze da zavede red i nauci dete, koje nece da uci , kada nema pravo da ga kazni!!!Skolstvo nam je degradirano kao i sve ostalo!!!Tu nece pomoci ni manji ni veci broj ucenika,nit manje ili vece plate ! Ne moze petao da muce nit krava da kukurice! Strucni ljudi na prave pozicije pa onda da vidimo sta daljeKako je nekada bilo u skolama tako treba da bude i sada,da se zna ko kosi a ko vodu nosi! I naravno vise rada !!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)