Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 17.05.2013.
17:08
Dnevni avaz A
Nakon što je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio otvoreno pismo evropskim zvaničnicima u kojem tvrdi da je organizovanje manifestacije koja će biti održana 2014. u Sarajevu, kada se obeležava sto godina od Sarajevskog atentata, "još jedan pokušaj menjanja istorije i njenog povezivanja sa skorom prošlošću ove zemlje", oštro su reagovali organizatori, koji kažu da se ovim činom vređa inteligencija građana u BiH.
Petak 17.05.2013.17:26
Da li ce ovi vidoviti bosanci mozda da otkriju i novog srbina koji ce uzrokovati III svetski rat, pa da na vreme zovu Andjelinu Dzoli i Serbedziju.
Petak 17.05.2013.17:46
Ne znam kome to može u Sarajevu da vrijedja inteligenciju, nema je ni promil ! Jedino što od uvijek posjeduju mržnju prema svemu što je srpsko i koriste svaku priliku da je iskažu na ovaj, ili onaj način !
Petak 17.05.2013.18:18
Додик је ипак политичар који је и далековид. Добро се зна да многи у свету покушавају да Србе представе као главне кривце за 1.св.рат.
Subota 18.05.2013.10:43
Nije ni potrebno da budeš dalekovidan, revizija historije je počela odavno ! Dodik je Srbin i otvoreno kaže šta nam spremaju, mislim da ovi u Srbiji isto znaju, samo, imaju drugi interes !
Petak 17.05.2013.18:39
Gledano sa današnjih pozicija, Srbi i JESU glavni krivci za to što se plan "ujedinjene" evrope pod nemačkom palicom nije realizovao mnogo ranije... Dao nam Bog i Bogovi pre Njega, ovaj grumen zemlje ovde i rekli nam da je sloboda i Srbija - Svetinja .... a mi tvrdoglavi.... pa Verujemo...
Petak 17.05.2013.22:59
Аваз и његови "стручњаци за све и свашта" у својој болесној мржњи према свему што је српско,тотално су пролупали!Повезивати градњу "Андрић града" и "подсећања" европљана на то како су Срби главни "кривци" за сво зло и ратове у прошлим временима (што је и нама као и Додику јасно као дан!) је,најблаже речено,глупост која се може родити само у блискоисточном Сарајеву!Да и не спомињем "забринутост" Бехмена за Србе и њихову образованост!?То је исти онај градоначелник СА коме сметају свеће и цвеће у "Добровољачкој улици"!Е па Алија,образованији смо од тебе и твојих ментора и ваше обмане више не пролазе!
Subota 18.05.2013.00:02
Слушајте Браћо из маћехе Србије ако вам Николић неваља зашто сте га изабрали?Ја неволим Додика као политићара али док он западу неваља онда знаћи да брани Српске интересе инаће би бијо љубимац као Тадић или Николић.Питајте Туристе шта им водићи Сарајевски прићају које бијо Гаврило Принцип и дали повезују рат 90-тих са првим Светским ратом?(Сафет Исовић један од најбољих и најомиљенијих певача Севдалинке) Певао је о Принципу као хероју Босне сада од једанпут неваља им Принцип а и бијо је и он Четник по њима.Боље да се ваш Диктатор на власти извине Србима из Босне и Хрватске који су страдали у прошлих 100 година од оних пред којима он клечи а они неосуђују злоћинце над Србима нити их хапсе...
Subota 18.05.2013.00:05
Слушајте шта пева муслиман о Гаврилу Принципу а тај исти је касније постао толики Србомрзац да и данас му се Ђукеле серу по гробу...
Subota 18.05.2013.16:14
Највише волим када ми муслимани потурице,усташе фашисти,и шипци домаћи (Београдски) и албански ударају минусе овде на Вести Форум.Зато што знам да воле да читају Вести Српске то јесте ИСТИНУ и што читају моје поруке које пишем ЧИРИЛИЦОМ!Само читајте Бандо,Глобалисти,Исламисти и Фашисти читајте слова највећег Србина Вука Караџића,док сте ви познати по харању и разарању од доласка турака на вамо и увек били окупаторске слуге ми Срби смо градили Културу и остали и након 500 година набијања на Колац Православци и пишемо Чирилицом.Ви Потурице нпр. пишете и зборите данас хрватским језиком када немате ама баш ништа своје на овим просторима онда се грабите око туђег!Кукање западу вам је ушло у крв!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)