Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 15.05.2013.
09:13
Danas A
Iako zvaničnih potvrda nema ni iz Beograda ni iz Moskve, po svemu sudeći, čaršijske priče da ruska strana sa neodobravanjem gleda na plan reorganizacije Javnog preduzeća "Srbijagas" po modelu koji predlaže Ministarstvo energetike - potpuno su tačne, saznaje beogradski list Danas.
Sreda 15.05.2013.09:24
Dobro, ajmo da prihvatimo da je loš sporazum sa Rusima, ali šta je onda sa preko 300 privatizacija, gdje su ti ugovori i šta smo dobili od njih ?
Sreda 15.05.2013.09:58
slusamo mi EU ima daleko da dogramo ko hrvati ... nece nista da imamo ni juzni tok ni ostale stvari ... ostacemo robovi ...
Sreda 15.05.2013.10:39
Ugovor nije loš jer bijeda od države nema para da ga realizuje, nego i to finansiraju Rusi, pa ćemo im to otplatiti od naplate transporta plina. Nemože se na ugovor žaliti strana koja nema prebijene pare, a hoće u kolo.
Sreda 15.05.2013.11:02
A to je veoma povoljno za Srbiju, jer se naknada troškova Rusima izgradnje deonice gasovoda Južni tok kroz Srbiju ne bi odvijala preko budžeta Srbije, odn. ne bi građani Srbije to plaćali, već bi Rusi opsigovali za sebe procenat od ugovorene naknade za tranzit gasa kroz Srbiju na ime naknade troškova izgradnje deonice gasovoda kroz Srbiju.Tako nešto nije ugovoreno ni sa jednom državom kroz koju ide gasovod, tako da Srbija ne da nema nepovoljnije uslove od drugih država, već ima i povoljnije uslove od drugih tranzitnih zemalja.Tako da je ova priča ministarke jedna velika laž i prevara srpske javnosti kako bi se minirao ceo projekat.
Sreda 15.05.2013.12:20
па шта ниједна држава која је ушла у еу није имала услове која је србија добила - да се одриче од свог суверенитета и још ко зна шта још... када су властодршци поставили ову нашу државу да личи на јефтину тротоарку, онда могу да прцају ко како стигне ,па ако може еу државу србију да ХХХ па још добију паре за то што не би могла русија исто тако србију истом мером да ХХХ. извињавам се грубим речима , али такво је стање у србији , мала бара а пуно крокодила, где влада правило доватиш , опалиш , одеш ...
Sreda 15.05.2013.10:44
Ne veruju joj sa razlogom.Ministarka Mihajlović je član firme East-West Bridge, koja predstavlja filijalu Trilateralne komisije za Srbiju i ceo region tzv. zapadnog Balkana i kojom upravljaju vodeći masoni u Srbiji(ko ne veruje, neka ode na njihov sajt i uveri se),Ona je samo operativac koji po njihovom nalogu na sve moguće načine minira saradnju sa Rusijom oko gasovoda "Južni tok", koja je ključna za Srbiju u svakom pogledu.Ne simpatišem Bajatovića, ali smatram da mu se smeštaju afere kako bi se podmetnuli klipovi ruskim interesima, a posredno i srpskim, na Balkanu.To je suština ove priče.
Sreda 15.05.2013.23:44
A njeno clanstvo u EvropskojBanci za Obnovu i Razvoj?Namazana je ona svim bojama i sigurno radi u korist nase stete, inace sta bi bio razlog da neko postavi ovu razgolicenu plavusu?
Sreda 15.05.2013.11:49
Ministarka Mihajlovic je bila otvoreni promoter Nabuko gasovoda i dan, danas lobira za ovu stranu. Ova vlada je sastavljena nesretno , tako da su pola njih prozapadnjaci ,pola istocnjaci ,sto ce rezultirati da jedni drugima guraju klipove u tockove. Tako cemo izgubiti interesovanje i istoka i zapada za nas e, onda cemo da se slikamo. Ovi izbori (zadnji) su najporesnija stvar koja je mogla da nas snadje ali i bivsa vlada sa svim mogucim lopovima je bila pogubna. To me navodi na cinjenicu da smo veoma neozbiljan narod. Ovakve gluposti kao sto cini Zorana i jos neki iz vlade mozemo resiti samo mi ,ali izgleda da nam hvali malo volje.
Sreda 15.05.2013.12:43
Ministarka Mihajlovic dokazano radi protiv interesa svoga naroda! Profesor Petrovic je napravio temperaturni akumulator koji cuva temperaturu 6 meseci i pogoni se na solarnu energiju. Projekat je tako veliki, (moja struka je jako usko povezana sa alternativnom energijom) da bih se mogao proglasiti za nacionalni projekat od strateskog interesa! Taj projekat daje besplatnu struju i toplotnu energiju. 20 jedinica mogu da zadovolje toplotnu i strujnu energiju grada velicine Kragujevca. Ministarka Mihajlovic je upoznata sa projektom do detalja i jednostavno OKRENULA GLAVU od toga projekta! Profesor Petrovic je molio Ministarku Mihajlovic da to ostane Srpski proizvod!
Sreda 15.05.2013.20:41
Citao sam i pratio jedno odredjeno vreme o ovom pronalasku .Medjutim nesto se izgubi svaki trag daljim informacijama. Pronalazak je nesto izuzetno i unikatno i moze drzavi da donese ogromnu zaradu. Medjutim trenutno mislim da je vlada potpuno promasen slucaj i da bi profesoru mozda bilo pametnije da sklopi ugovor sa nekom Nemackom ili Austriskom firmom jer su mu oni nudili koliko cujem izuzetne pogodnosti. Mi cemo kada to pocne da se koristi i prodaje da kupimo i to je izgleda jedini nacin jer nasa vlada odnosno ministri samo tako mogu da zarade nesto za sebe.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)